All 2 Human je napisao:
bubble girl je napisao:
Ko nije bio... nek pati
Strašno... samo to ponavljam cijelo veče
<3
Ono sinoc je bio jedan od najboljih koncerata ikad odrzanih u ovom gradu.
- Ko misli da Leb i Sol treba da svira za 5 km, tom treba zabraniti da pridje koncertnoj dvorani ikad igde.
- Kome smeta reunion jednog od najvecih bendova ovih prostora SVIH VREMENA, a koji pri tome zvuci SAVRSENO, zalutao je i na ovu temu, i u muziku generalno.
Napokon neko razuman na ovom forumu (ima ih jos.. ali ovaj post je vise nego najbolji primjer da nisu svi povrsni..

)
Dala sam ukupno 30 KM.. 15 KM karta i 15 km DVD.. I nemam razloga da se kajem ni za 1 fening koji sam dala, jer, kao sto rece gore citirani

, ono je bio jedan od najboljih koncerata.. Eh sad da li ikad odrzanih.. ne znam.. previse sam mlada za takve "statistike", ali mu vjerujem..

Jer sviraju savrseno... cak i nakon toliko godina.. "savrsenstvo bez mane"..

Pa me ne bi cudilo da je tako..
Btw. trebali su dici cijenu na 30 KM.. tada bi dosli samo real fanovi.. sramota.. na onim balkonima (bar gdje sam ja bila) niko nije pjevao.. niko ne zna tekst..

ali dobro.. culo se da publika pjeva.. samo u mojoj blizini nije bilo takvih.. A na kraju krajeva svi imaju pravo doci.. ne moras znati ni jednu pjesmu da bi uzivao.. Samo slusati ih kako sviraju je vise nego dovoljno.. uhh.. hocu opet...