Freak on a leasH je napisao:
The_new_Statesman je napisao:
Gorazde (ili tako neka zveka)
https://youtu.be/Q44M2jFCEFQNe mozes ovo uopste poredit sa Majinom pjesmom....Maja pokusava da se bavi kvalitetnom pop muzikom, a ovo je milimetar od turbo folka...a opet i u ovo je ulupano ozbiljna kolicina para, pogledaj na tubeu ko je sve radio na pjesmi i spotu i bice ti jasno...samo sto je eto spot radjen standardnim nafur svadbarskim sistemom koji dobro izgleda ljudima koji u zivotu nisu pogledali dobar spot a opet se naplati kao da je ne znam sta...u sustini kada uporedis sve, Majina pjesma je daleko kvalitetnija sa daleko boljim spotom a sve zajedno je kostalo otprilike isto....
filozof sa vrbasa je napisao:
Freak kako tebi zvuči ovaj zvučni zapis? Meni baš jeftino. Znači ne pričam o pjesmi kao pjesmi, već kvalitet zvuka.
Nije to do kvaliteta zvuka nego do aranzmana....meni se ti moderni aranzmani ne svidjaju jer su otprilike slicni kao Shyamalanovi horori, cijelo vrijeme je pocetak i dok cekam da se nesto desi dodje kraj a nista se nije desilo....slicno je i sa ovom pjesmom....sto se kvaliteta zvuka tice tu je sve ok....
Spot od ove male iz Gorazda je jeftin, a druga tema je koliko je ko iskesirao. Majino presvlacenje i smnika kostaju vise. O ostatku da ne pricam. Tu nema mogucnosti za ustede.
Ali ako je za svoju dusu odradila onda neka je. Svaka luda ima svoje veselje pa tako i ja.
Ali ako je uradjeno zbog komercijalizacije, onda bajo moj sve ovo nije preduzetnicki opravdano. Jbt. upratim da Jelena Rozga za neku smaracinu nabije za par mjeseci nekoliko miliona pregleda. Pa samo joj YT isplati cijenu spota (jeftino preseravsnje na GoT kraljicu). A pri tome nisam ni znao da je uopste aktivna na estradi

Mi o Maji raspravljamo samo zato sto je domaci kolac. Da je iz Novog Sada ili Olova tesko da bi iko od nas slova ovom posvetio.
Eto.