Vader je napisao:
Ali najjače mi je što ona uopšte nije znala da kao pobjednica treba da otpjeva pjesmu još jednom, iznenadila se kad je to čula i nije joj bilo do pjevanja . Koliko ona ima godina? Kao da ni jednu Evroviziju nije gledala
Ona je i inace malo "cudna " cura. Ali jako simpaticna. Pratim je od samog pocetka od kako je izabrana da zastupa Njemacku na Evroviziji. Ima 19 godina i vjerovatno jos ne moze da realizira sta se desava. U emisiji u kojoj je izabrana da zastupa Njemacku, na kraju emisije je bila totalno zbunjena, nije mogla realizovati sta se desava i samo je vikala « gdje moja mama, hocu mojoj mami » .

I inace ovako u intervjuima « bubne » nesto smijesno nepromisljeno pa je vjerovatno zato ljudi vole. I to, sto nije znala da li opet mora pjevati pjesmu, to je vjerovatno od soka zaboravila ... na njoj se jasno vidi kad je u soku.

Inace dosad niko nije cuo za nju. Uopste nije popularna pjevacica.
Interesantno je da uopste nije imala neku koreografiju, u stvari nije uopste imala koreografiju (u odnosu na Azerbajdzanku recimo ), samo je stajala ko pokis’o mis i otralalla svoje pod velikom nervozom... Haljina joj isto nije bila nesto, kao da se spremila za sahranu, sve crno...a i ruz mislim da je bio uzasan, ucinio je 10 godina starijom... ali dobro, to samo pokazuje da je ipak pjesma pobijedila a i njen sarm.
Sto se tice akcenta pjesme, to je namjerno tako otpjevano , valjda je taj fazon koji je sad moderan....
http://www.youtube.com/results?search_q ... ndrut&aq=0 ovde je mozete vidjeti u "normalnom" izdanju bez onog groznog ruza.