banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Maj 2025, 01:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 86 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 30 Okt 2007, 22:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Slika

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Okt 2007, 07:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Feb 2007, 14:39
Kakve emocije, jebo te :)

Or somewhere in between.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Okt 2007, 09:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
@Popokata....
Ahahahahahahha :lol: :lol: :wink:
Citiraj:
Imaš li razloga za suprotno?

Jel se lozis ti na mene... sta je u pitanju? Nisam slobodan... ozenjen sam i imam 1 maloljetno dijete.... ne bih da uprskam sve zbog par nepotrebnih lekcija kako biti brzi na gitari...

Zar ti je bas toliko stalo do mog misljenja. Dobro, ewo. drag si mi, ali ni blizu kao Tiki, svar licnog izbora .... volim vece rekove, masniji ton, sa vecim mudima.......
:wink:
A kakve veze sa temom ima moje misljenje o tebi .... idi na ljubav sex i erotika pa tamo postavi temu ko mene voli ili Molotov da li ti se svidjam....... :wink:
Ja ovdje govorim o:
Slika
Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Okt 2007, 13:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2006, 02:36
Popokatepetl je napisao:
Slika

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Okt 2007, 14:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Dec 2006, 17:07
Ajd sad da pričamo malo ozbiljnije.

Citiraj:
Zar ti je bas toliko stalo do mog misljenja

Ako ćeš iskreno, nije mi nešto stalo. Ali mi je interesantno posmatrati tvoju komunikaciju na forumu. Kad ti treba nešto onda cile mile, ''nedamo mi našeg Tikija'', ''TSM i Tiki, šta mislite o ovome'' i sl. Sljedeći put, kad neko iznese svoje subjektivno mišljenje o nečemu, koje se kosi sa tvojim razmišljanjem, ti ga popljuješ, izvrijeđaš i kažeš da te ne treba shvatiti isuviše ozbiljno jer tako funkcioniše blic forum.

Ranije me je to čudilo a sada mi je smiješno i prihvatam takav način komunikacije ali onda se ni ti ne bi trebao ljutiti kad te neko drugi prca :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2007, 09:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
TSM je napisao:
Ajd sad da pričamo malo ozbiljnije.

Citiraj:
Zar ti je bas toliko stalo do mog misljenja

Ako ćeš iskreno, nije mi nešto stalo. Ali mi je interesantno posmatrati tvoju komunikaciju na forumu. Kad ti treba nešto onda cile mile, ''nedamo mi našeg Tikija'', ''TSM i Tiki, šta mislite o ovome'' i sl. Sljedeći put, kad neko iznese svoje subjektivno mišljenje o nečemu, koje se kosi sa tvojim razmišljanjem, ti ga popljuješ, izvrijeđaš i kažeš da te ne treba shvatiti isuviše ozbiljno jer tako funkcioniše blic forum.

Ranije me je to čudilo a sada mi je smiješno i prihvatam takav način komunikacije ali onda se ni ti ne bi trebao ljutiti kad te neko drugi prca :wink:

Ako ti nije stalo, zasto me onda pitas? :oops: 2 puta!?

Idi na psihologiju pa se tamo bavi analizom moje "komunikativnosti na forumu"... imam slobodu da pisem sta hocu i kako hocu, naravno dao Bog, pa i ti mozes isto tako. :wink:

Ko me prca?
Na koga se ljutim?

A ti sada spamujes i navodis mene na isto sto se kosi sa osnovnim pravilima foruma .. . drz se teme, pa makar bilo i jebanje matere, nek bude u skladu sa temom ..... a ti si sada bas profulo podforum totalno ... u pitanju su pojacala...
Jedine osobe sa kojima sam se raspravljao svadjao i slicno na ovom forumu su Tiki (poznanik/prijatelj, pa sam si dao za pravo jer mozemo i uzivo da raspravimo), Bluka (prije par mjeseci, ali on je bio u pravu i tada sam se iskljucio iz skoro svih diskusija osim na muzici i najavama, kako to niko nije primjetio i pohvalio me sto sam ljudski priznao poraz i povukao se :) ) Apeiron (opet poznanik/kolega, pa si dao za pravo jer je bilo konkretna rasprava oko konkretne stvari) i niko vise .... sa tobom se nesto nisam svadjao, a kazem ti ... tvoji (bez ljutnje) savjeti mi nisu korisni i ne znam zasto se tolio trudis da se ubacis u moj svijet gitare.... drugi smo zanr, tehnika, cilj nam je na suprotnim polovima ....
Imas li sta da kazes na temu ili ne?

Ewo da ti malo jos pojasnim i svim ostalim gitaristima>

Termini poput:
action, altered and open tunings, alternate picking, arpeggio, arrangement , barre chord , bending , capo , chord , chorus (of a tune), closed voicing ,cutaway , dropped-D tuning , finger picks , fingerstyle , flatpick , footstool , hammer-on , harmonics , interval , inversion , modulate , open voicing , pentatonic scale , p i m a , plectrum , power chord , pull-off , slide . strumming, transpose , tremolo , triad , vibrato , voicing ....

i svi ostali koji se koriste u jeziku gitarista me nesto puno ne interesuju, tj... ja sam freestyle gitarista i standardi me ne interesuju. Sve znam sta je . sve sam naucio davno i skontao da nemam vremena u zivotu da se jebavam oko nekih stvari .... puput npr. Tikija koj je mnogo dublje usao u to jer mu zivot ide drugom putanjom.... a to mi ne smeta vec jednostvno nisam sagovornik za to... Mozda, znaci, nisam na vasem nivou.... ispod sam vas i onda ako ulazite samnom u raspravu oko toga onda se kao experty morate spustiti na moj nivo i kao sa djeteom .... inace na onoj simpaticnoj animaciji Popokatepetla mozete mene slobodno staviti ko drvenu glavu, jer nist ne cujem i ne kontam... ne interesuje me kolko herca izbija sa donje strane, a koliko sa gornje strane kutije.

Ja se ustekam, ruknem rif ili sta god. i ako mi se svidja to je to .... ako mi se ne svidja idemo dalje.... gotovo....... 8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 86 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5

Sva vremena su u UTC [ DST ]