banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Maj 2025, 11:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 91 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 12 Jan 2007, 01:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2006, 18:18
Meni je Rising najaci album.Nego kada revan spomenu blackmora skoro sam nabavio prejake 2 stvari od WS-a,dakle MIGHT JUST TAKE YOUR LIFE i MISTREATED,a gitarista je Blackmore.Lik razvali u obije pijesme,a cd je live in the heart of the city.Stasna stvar,inace to je iz 78.i 80.godine.

Nego ljudi jel konta iko zasto Dio stalno nosi onaj krst na majci,tj.krst nije ogrlica,nego navezena na majcu?ne kontam covijeka nikako.To mi je bas bezvezee.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jan 2007, 13:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
Blackmore je napisao:
Trenutno nemam vremena da googlam i hvala vam na tim informacijama.
Long Live RnR :drinking:

Nema na čemu, btw informacije nisu sa Google.

Whitesnake je napisao:
Meni je Rising najaci album.Nego kada revan spomenu blackmora skoro sam nabavio prejake 2 stvari od WS-a,dakle MIGHT JUST TAKE YOUR LIFE i MISTREATED,a gitarista je Blackmore.Lik razvali u obije pijesme,a cd je live in the heart of the city.Stasna stvar,inace to je iz 78.i 80.godine.

Da, to su Live in the heart of the city (1980) i Live at Hammersmith (1978) imala sam oba cd-a ali ih sad sticajem nekih glupih okolnosti više nemam :mad: moraću nabaviti ponovo...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jan 2007, 14:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Okt 2005, 12:34
Da li bi mi Whitesnake mogao poslati te dvije pjesme na slavisa.todorovic@gmail.com? Nisam ni znao da je Ritchie svirao sa Coverdaleom i u Whitesnakeu. Blackmore zna predobro da svira (na primjer u Kill The King ili Sixteen Century Greanslaves na Live In Germany albumu) ali nekada zna i da zamara slušaoca (kao na primjer u uvodu u Mistreated na istom albumu. Moj stari cimer bi govorio da vergla sa gitarom k'o da pali stojadina na -20 stepeni C :lol: )
Da li neko ima DVD Live Between the Eyes?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jan 2007, 17:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Revan je napisao:
Blackmore je napisao:
Trenutno nemam vremena da googlam i hvala vam na tim informacijama.
Long Live RnR :drinking:

Nema na čemu, btw informacije nisu sa Google.

Whitesnake je napisao:

Da, to su Live in the heart of the city (1980) i Live at Hammersmith (1978) imala sam oba cd-a ali ih sad sticajem nekih glupih okolnosti više nemam :mad: moraću nabaviti ponovo...

Hehhe,nisam ni sumnjao da bi neko sa foruma mogao imati taj cd.Sjajan je,ja sam ga skoro u Njemacko nabavio.Mogu ti prebaciti uskoro ...
@Blackmore
Naravno da cu ti prebaciti,ali sumnjam da cu uspjeti mailom.Javicu ti se na pp.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jan 2007, 16:57 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Nov 2006, 13:00
Whitesnake je napisao:

Nego ljudi jel konta iko zasto Dio stalno nosi onaj krst na majci,tj.krst nije ogrlica,nego navezena na majcu?ne kontam covijeka nikako.To mi je bas bezvezee.

Zato sto mu se svidja idiote! :banghead:

A jesi li ti to googlao pa se informisao!

Ovo, ono......www.google.com.........Dio biography.......pa postanes
zajebani roker...........ovo, ono......... pa jebote lakse je od prirodnih nauka..............U jebo te mali mis pa ti si opasan za okolinu!!!!!!!! [-X

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Feb 2007, 18:55 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jan 2007, 18:50
Ti kazes da blackmore smara u mistreated-u?
lol ti nisi normalan!
to je naj jaca balada,i jos bebe bebe im gonna leave you od zeppelina.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Feb 2007, 22:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Alastor je napisao:
Whitesnake je napisao:

Zato sto mu se svidja idiote! :banghead:

A jesi li ti to googlao pa se informisao!

Ovo, ono......www.google.com.........Dio biography.......pa postanes
zajebani roker...........ovo, ono......... pa jebote lakse je od prirodnih nauka..............U jebo te mali mis pa ti si opasan za okolinu!!!!!!!! [-X

Ti si onaj teski kreten, a mogu se kladiti i da ne znas ni ko je dio, jedan od ikona rock 'n' roll-a. Takvi pacenici ne znaju ni ko je on i molim te nemoj ga uzimati u svoja usta, previse si glup da bi njega spominjao.

I tako je googla-o sam. Ne znam ni ko je Dio, ni ko je Blackmore, sada prije 5 minuta sam nasao to na internetu i pravim se ovdije vama pametan. Upravo tako.

Sto se samog pitanja tice postavio sam ga osobama koje znaju i odlicno se razumiju u to sta je Rainbow, a to su prije svega Blackmore,Revan i Ivana Rainbow, jer kada nesto ne znam pitam, iako je to danas postala najveca mana-pitati ako se ne zna.
Prvo sam mislio da nosi krst zato sto je vijernik, medjutim kasnije sam gledao intervju gdije kaze da nije vjernik i da vjeruje da covijek pravi na Zemlji sopsveni raj i pakao(heaven and hell :lol: ), pa sam zbog toga pitao otkud onda motiv da nosi krst na majci.

@clansman
Mistreated je odlicna pijesma.

@Blackmore
Javi mi na pp jesi li dobijao ista novo da mi prebacis.ja imam koncert Dia-extra je, i jos jedno 2 koncerta Maidena i spotova 281 i dobio sam jos 2 dvd-a od WS-a citava njihova karijera, pa cu ti prebaciti kada se vidimo. Pozz

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Feb 2007, 00:33 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Nov 2006, 13:00
Whitesnake je napisao:

Ti si onaj teski kreten, a mogu se kladiti i da ne znas ni ko je dio, jedan od ikona rock 'n' roll-a. Takvi pacenici ne znaju ni ko je on i molim te nemoj ga uzimati u svoja usta, previse si glup da bi njega spominjao.

Citiraj:
I tako je googla-o sam. Ne znam ni ko je Dio, ni ko je Blackmore, sada prije 5 minuta sam nasao to na internetu i pravim se ovdije vama pametan. Upravo tako.

:lol: :lol: :lol: :lol:
ubij se i olaksaj si zivot...
koji lik.... :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Feb 2007, 17:01 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jan 2007, 18:50
Pa naravno :D bebe i`ve losing my mind i dont know were im going xD
Ali djelimicno je tacno da ljudi odu na net saznaju nesto o nekoj grupi i odmah kao "ja nesto znam lud sam"
To je bezveze.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Feb 2007, 14:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Okt 2005, 12:34
Turnerov glas mi se najmanje dopada od svih pjevača koji su bili u Rainbow.
Ali i pored toga u zadnje vrijeme sam slušao pjesme iz perioda sa Turnerom. Trenutno naletih na Desperate Heart i kontam kako bi tu pjesmu Dio fenomenalno otpjevao. Poslušajte tu pjesmu i ubjeđen sam da ćete se složiti sa mnom :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2007, 11:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
Blackmore je napisao:
Turnerov glas mi se najmanje dopada od svih pjevača koji su bili u Rainbow.

Mene malo podsjeća na glas Blaze Bailey-a, samo je ipak bolji :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 91 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5

Sva vremena su u UTC [ DST ]