banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 10:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1536 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 77  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: demofest
PostPoslato: 15 Jul 2015, 14:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
zerocool je napisao:
Samo za Skevu. :D

Sve spremno za Demofest: Rock 'n' roll živi u Banjaluci.

http://ba.n1info.com/a52038/Showbiz/Sho ... aluci.html

Zivio u BL.

Ma odlicno, bice dobrih demo bendova, preslusao sam vecinu, stvarno ima kvaliteta, poslusati i podrzati pa pobjeci prije nego na binu izadju "zvijezde" veceri.

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2015, 15:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Navrati oko 5 u Biljanu :lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2015, 17:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ne znam o cemu pricas :D

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2015, 22:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 06 Avg 2011, 21:10
Eagles-i otkazali dolazak:

Citiraj:
Američki rok sastav Eagles of Death Metal primoran je da otkaže nastup 18. jula na finalnoj večeri osmog banjalučkog Jelen Demofesta.

Ovo je direktna posljedica nešto ranije otkazanih nastupa benda u Mađarskoj i Grčkoj, te se sastav našao u poteškoćama kada je u pitanju zatvaranje finansijske konstrukcije, bez obzira na to što su organizatori Jelen Demofesta ispoštovali sve ugovorom predviđene obaveze.

“Zbog nepredviđenih finansijskih okolnosti koje su izvan naše kontrole, a proistekle su najviše zbog trenutne ekonomske situacije u Grčkoj, žao nam je što moramo da objavimo da nećemo biti u mogućnosti da održimo posljednja tri nastupa naše aktuelne turneje u Grčkoj, Mađarskoj i Bosni i Hercegovini. U svakom slučaju, radujemo se brzom povratku u ove tri zemlje”, saopštili su iz benda Eagles of Death Metal.

Organizatori Jelen Demofesta su pokušali da na sve načine ponađu neko rješenje za ovaj problem, kako publika ne bi ostala uskraćena za dugo iščekivan nastup benda Eagles of Death Metal.

“Kako su otkazani nastupi u Grčkoj i Mađarskoj napravili veliku pauzu do koncerta u Banjaluci, mi smo im ponudili smještaj tokom tih šest dana o našem trošku. Međutim, menadžement benda je procijenio da im to ne ide na ruku, tako da naši napori, ipak, nisu urodili plodom”, kazala je Brankica Janković, direktor Jelen Demofesta.

Direkcija Jelen Demofesta će ubrzo izaći sa informacijama kako će izgledati programski sadržaj finalne večeri festivala.

http://demofest.org/otkazani-nastupi-eo ... -demofest/

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2015, 19:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Apr 2010, 08:42
Večeras fina veče; Gentleman i Who see.
Još TBF i to je to za ovaj DemoFest :D

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2015, 19:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Ljudi usao sam na gradsku tvrdjavu.. Tu je tu je!

Sat dva pet sa Dijanom... Neprocjenjivo!

/logout

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2015, 19:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
HOCEMO SELFI SA BOGINJOM!

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2015, 20:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Aaaaaaaaa.

A a a.

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2015, 00:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
ova lokacija je mnogo bolje, prava woodstocka atmosfera, demo bendovi su bili dobri, zao mi je sto onaj slovenac nije prosao, svidja mi se onaj zanr...

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2015, 01:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ovaj Dzentlmen je najveci kurac u istoriji festivala

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2015, 01:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
ja sam ih malo poslusao i napustio prostor, ali vecina jbt djuska na njih

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2015, 08:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Apr 2010, 08:42
Dobar je Gentleman, ali je malo pretjerao, brate rođeni :D

One dvije voditeljke nisu tukson...kakI.

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2015, 08:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Koji god degeni su sinoc oko pola 1,1, prasili nakav rege...Nek bjeze kucama, i nek se vise ne vracaju.

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2015, 08:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Sto rece onaj iz Who See: moze li jedan aplauz za nasu predgrupu iz Nemacke :lol:

Smorio je rege svabo i gumenu patkicu, ne mozes ga oterati sa bine, kao da mu je poslednji put da se penje na nju... Ne znam kada je poceo, ali ne mozes celu noc smarati ljude

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2015, 08:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

filozof sa vrbasa je napisao:
ja sam ih malo poslusao i napustio prostor, ali vecina jbt djuska na njih

Zato sto su drogosi

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2015, 09:07 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Koliko je Who See trajao, zna li iko?

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2015, 11:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Око сат, сат и петнаест минута, по некој слободној процјени. Одговорио бих ти и детаљније, ал немам кад.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2015, 11:14 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Hvala, nema potrebe, dosta je i ovo. :D

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2015, 12:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Dec 2007, 18:06
Bila prvo veče od otprilike 10.15 do negdje sredine Gentleman-ove svirke...
Drugo i treće veče, nazalost, sticajem okolnosti, najvjerovatnije nisam tu... :-(

Organizacija je odlična. Dobar prostor, bina lijepo izgleda, one dodatne zezancije i ukrasi OK. Glatko je sve teklo: smjenjivanje bendova na bini, intervjui koje smo gledali na bimu...Što je jaaako važno: veliki broj wc-ova, mislim - više nego ikada. Isto važi i za razmještaj i broj štandova sa pivom pa i mjenjačnica. Nema čekanja u dugim redovima, predivno! :) (Za razliku od onog užasa na Akvani: Rundek, Hladno Pivo, Edo Maajka, kada sam provela pola vremena u redovima) Jedino je trebalo na onom starom ulazu staviti putokaz ili neki natpis, ljudi su masovno ulazili tuda pa se vraćali.

A zašto je onoliko ljudi vani "kao na izletu"?-čuh pitanje...Odgovorila sam da je to zato što su to zagriženi ljubitelji Nektar piva, :D pošto je isti bilo moguće kupiti na nekim divljim štandovima na ulazu, ali ga se nije moglo unijeti. Eh, baš me bole te manifestacije kapitalizma pa tako imamo Jelen umjesto Nektar u nazivu festivala! Ipak, moram priznati da je ove godine bilo kvalitetnije pivo nego prethodnih, hoću reći -jače je!

Demo bendovi su bili zanimljivi. Od onoga što sam čula, a nisam sve, meni su se najviše svidjele Besne Gliste iz Beograda (sa onim zanimljivim duvačkim melodijskim rješenjima) i ona solo djevojka iz Splita, Billie Joan, neki indie valjda, ne sjećam se da smo nešto slično dosad imali - i jedni i drugi prošli u finale. Raznovrsnost u žanrovima je uvijek super.

Gentleman je profesionalno, kao pravi Nijemac :-) , odradio svoje. Sviraju neki svoj reggae, to je to. Da, i meni je bilo malo smarajuće, ali to je do mene.

Ne znam kako je publika odreagovala na Who See, ali dotad je bila prilično mlaka atmosfera. Dobro, mogu da shvatim da se nije lako totalno otkačiti uz svirku demo bendova koje prvi put čujemo...mada nije ni nemoguće ako je prava atmosfera. Gentlemanova muzika doduše i jeste za neko lagano đuskanje. Sve u svemu, Demofest publika jeste teška za postizanje nekog sveopšteg ludila, ono-kad te sama atmosfera nosi i baca okolo i nemaš izbora.

Damari globalizacije ovih dana šalju jake signale sa banjalučkog Kastela! :D

Ovo je POST.

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2015, 13:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Prostor jeste odlican, bolji nego prethodnih godina
Tacno, dobro si rekla, guzve na standovima uopste nisu velike, to je sjajno (doduse sinoc je bilo manje ljudi, vjerovatno zato sto je radni dan u pitanju)

Demo bendovi nisu bili losi, nepar ih je bilo zanimljivo - od ovih sto su prosli dalje, ona mala iz Splita i ovi nasi sto nesto mrze (valjda muziku, sta li, posto se onaj mali samo drao u mikrofon) su dosadni k'o kratko cebe .. al' dobro, "strucni ziri" je rekao svoje

I dalje sam stava da je Gentleman bio najlosija svirka otkako ima Demofesta (barem sto se tice ovih hedlajnera)
Prelaz izmedju bendova je generalno OK, osim kada se cekalo na Who See i kada se na video bimovima vrtilo beskrajno dugo Tepsickino urbano izdrkavanje
Horor

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1536 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 77  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]