banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Maj 2025, 21:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 112 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Da li se smanjuje broj slusalaca narodnjaka ?
Da smanjuje se 25%  25%  [ 10 ]
Ne i ne treba da se smanji 25%  25%  [ 10 ]
Ne i treba da se smanji 50%  50%  [ 20 ]
Ukupno glasova : 40
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2007, 17:26 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Apr 2007, 19:50
a tebe je kao dostojevski produhovio i sad si na nekom vishem nivou od nas ostalih, kojim je, eto, neshto promaklo? znash gdje mozhesh da zabijesh sebi taj arijevski stav? u d....u du....u dupe, eto gdje

glasao sam za drugu opciju, ne vidim razloga zashto bi podrzhavao da se broj onih kojih slushaju narodnu muziku smanji, ako im se to svidja, neka slushaju, nemam nishta protiv - ja slusham svoj ex YU rock, oni neka slushaju narodnjake, povremeno chemo razmijeniti najbolje pjesme i mirna srpska

Poslednji put menjao Heroj ulice dana 21 Apr 2007, 17:27, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2007, 17:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
Bik je napisao:
Za tomu i kafanu ti treba nesto drugo komandante. :salute:

naprimjer? minus mozga u glavi a plus alkohola i droge u krvi? odjednom ti dođe da se isplačeš sa tomom, onako, bez razloga?

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2007, 17:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Ne dirajte mi Tomu...ujescu nekoga....!!! :evil:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2007, 17:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ne_moze_to_bez_kabla je napisao:
a tebe je kao dostojevski produhovio i sad si na nekom vishem nivou od nas ostalih, kojim je, eto, neshto promaklo? znash gdje mozhesh da zabijesh sebi taj arijevski stav? u d....u du....u dupe, eto gdje

glasao sam za drugu opciju, ne vidim razloga zashto bi podrzhavao da se broj onih kojih slushaju narodnu muziku smanji, ako im se to svidja, neka slushaju, nemam nishta protiv - ja slusham svoj ex YU rock, oni neka slushaju narodnjake, povremeno chemo razmijeniti najbolje pjesme i mirna srpska

gospode, arijevski stav. ajd da si reko elitistički, al arijevski. brkaš pojmove. i vrijeđaš, al dobro, ovaj forum ionako je prepun kojekakvih spodoba koje samo čekaju da izvrijeđaju nekoga ...

elem, najlakše je cijelu priču protumačiti kao da sam ja nešto protiv ostalih koji eto slušaju nešto drugo. to samo pokazuje u kojoj si mentalnoj fazi. valja pokušati otići dalje od toga, a to je najteže ... :wink: niti tu ima nekog elitizma, da ne govorim o arijevstvu (ako sam pravilno napisao). nemam ni ja ništa protiv da ljudi slušaju šta god im padne napamet, apsolutno se radi o njihovom izboru. mislim da sam bio sasvim jasan. svi, ali baš svi narodnjaci su čisto smeće. čitajte dostojevskog. over & out.

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2007, 18:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
@komandant, ko zna sta je meni sve promaklo, ali narodna muzika nije shit (cast govnima izuzecima) nego ti nisi sposoban da to uvidis. Nisi jedini...
Znas zasto se narodna muzika zove bas narodna? Aj pogadjaj tri puta... Sta li su ono ljudi slusali i pjevali prije elektricnih gitara majku mu... Ma seljacine obicne, ko ih jebe, oni nisu ni culi za Dostojevskog. Jel ne volis ni nasu epsku poeziju? I to je shit, a? Jesi ti neki "etno hejter"? Garant mrzis opanke...
Da, odjednom mi dodje da se isplacem sa tomom. I kad me nakon nekog vremena tuga i bol mog teskog zivota i nesrecne ljubavi shrvaju, dodje mi da se napijem. Dakle prvo toma (i ostali) pa onda alkohol, a ne obrnuto. Mada, fakat, uglavnom idu uporedo, sto da se ceka... Isto tako mi odjednom dodje da skacem i razbijam pa onda slusam neku drugu muziku. Pa mi dodje da meditiram pa slusam nesto drugo. I tako to...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2007, 20:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Ljudna je napisao:
subcomandante marcos je napisao:
V@nja je napisao:
Da li je neko losiji covijek zato sto slusa 'ovu' ili 'onu' muziku?

nije, naravno. ali jeste fakat da mu je muzički ukus problematičan. što opet govori nešto ...

A najjaca mi je ona "o ukusima ne vrijedi raspravljati"....kako ne vrijedi ako ti je ukus neshto shto si chuo tri miliona puta jer se u tvojoj lokalnoj birtiji samo ta stanica vrti?Ili je DJ tolko ljen ta mu je problem obrnuti na "B" stranu nekog mp3-a(heh).Druga strana medalje je da mi bilo ko kaze da sam majmun shto gotivim npr. panteru,oldfielda i paganinija,ja nemam pravo da mu ishta kazem.Osim "jebi se" :lol:

Ma samo da mi je nedje iskopat reakciju onih neorginalnih mrmota sa MTV-a kad su culi zoricu brunclik....jooooooooooooj,priceless

Ah, nas lik iz Londona...

Kad kaze Nooooo
A voditelj, kome uvijek zaboravim ime (Cox...)? kaze YESSSSS

J'ai dit, Aicha, prends, tout est pour toi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2007, 23:11 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Apr 2007, 19:50
ajd da si reko elitistički

ne laskaj sebi

i svi, ali baš svi narodnjaci su čisto smeće. čitajte dostojevskog.

:lilangel:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2007, 23:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2006, 22:11
svi narodnjaci su zakon i zivjeli narodnjaci :D
čitajte dostojevskog.-e a jel moze andric ili tolstoj???
narodnjaci su zakon!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Apr 2007, 00:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

I feel so alone...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Apr 2007, 00:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
odeeeeeeš li u veeeeenuuuuuu ću
bez tebe ... uuuuumrećuuuuu..... :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Apr 2007, 00:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2005, 18:57
jeste znali da je stoja najveci emo na ovim prostorima
slijedi tekst...
U srce da ti pucam, necu
al jedno sigurno znam
za par meseci trazices metak
da to ucinis sam

dis ting mejk mi .... du dis....
Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Apr 2007, 10:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

In_Love_With_Pain je napisao:
@komandant, ko zna sta je meni sve promaklo, ali narodna muzika nije shit (cast govnima izuzecima) nego ti nisi sposoban da to uvidis. Nisi jedini...

ajd ovako. priznajem, nisam sposoban. da li to u dijaspori (makar i privremenoj) jačaju osjetila i receptori za NAŠE (elem, šta je to naše? čije?)? ajde ti to meni lijepo objasni, ili bar pokušaj, kako i zašto idu zajedno toma i saundgarden, fakat mi nije jasno? šta mu to onda dođe, neki urbani seljak? oksimoron, hebemu ... ali nisi jedini.

znaš, toma i kafana i urbani seljaci - sve su to ostaci socijalističkog načina razmišljanja, u kojem nije smjelo da bude građanske klase, već smo svi trebali da smo priprosti seljaci i drugovi. samo to je za vas previše da svarite odjednom. jebiga, neka budem ja etno hejter. a vi urbani seljaci. koji plaču nad tomom i njegovom prokletom sudbinom i zato jer ga je po xyz put ostavila imaginarna draga. ko te jebe, alkoholičaru, sam si kriv za svoju sudbinu. kako li je došlo do toga da se od alkoholičara i luzera pravi kult i da se njegov gubitak i poraz slavi kao nešto ispravno i vrijedno?

Edit : svako drugačije razmišljanje vodilo je u zatvor. tako i ovde, vi ste to naslijedili od ćaća i matera, izgleda. odmah udri po onom ko se usudi drugačije da kaže. a da ne govorim o već dobro poznatom malograđanskom mentalitetu ovog, hm, grada ...

Znas zasto se narodna muzika zove bas narodna? Aj pogadjaj tri puta... Sta li su ono ljudi slusali i pjevali prije elektricnih gitara majku mu... Ma seljacine obicne, ko ih jebe, oni nisu ni culi za Dostojevskog. Jel ne volis ni nasu epsku poeziju? I to je shit, a? Jesi ti neki "etno hejter"? Garant mrzis opanke...

ajd ovako 2. narodna muzika o kojoj ja pričam zove se tako nemam pojma zašto ali sa narodom (čitaj tradicijom) ama baš nikakve veze nema. osim što je konzumira najširi sloj stanovništva ... i to sam valjda vrlo jasno stavio do znanja ali vi ovde to ne vidite jer ne želite. tradicionalnu muziku ama baš niko nije pominjao a (ajd da upotrijebim tu nesrećnu definiciju) NOVOKOMPONOVANU jeste. i to je suština, novokomponovano je smeće 100%. tradicionalna (čitaj etno) je ponovo IN, kroz ono što se zove world music ... to što su ljudi sa određenog prostora pjevali prije gitara, nalazi se u muzejima a poneka zavičajna grupa to i dalje održava. ja to ne mrzim, kao ni opanke ali tebi, mladiću, očigledno stalno promiče poenta. ne radi se o meni uopšte. ali tako je lakše, naravno, odmah napravi sebi neprijatelja. pišaj ga. ne mrzim ni domaću epsku poeziju, kao ni finsku kalevalu niti bilo kojeg drugog naroda ... ali, rekoh, to nije poenta ove priče. kad shvatiš o čemu se radi, javi se. urbani seljačiću.

Viva la Muerte!

Poslednji put menjao delegado cero dana 22 Apr 2007, 11:47, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Apr 2007, 11:19 
Sta je narodna muzika??
Ako je to to Stoja 'ebem ti takvu muziku, ako je to ona shto otje da joj caki cale kupi cipele...ne znam shta da kazem.... :x

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Apr 2007, 12:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@komandante :cry: ja sam mislio da si ti cool... ali i ti si samo emo...

Uvrijedi se ti meni jebemu misha, izvini, stvarno nisam htio... I kako ja sad tebi ista da pricam kad si ti otpocetka sveznajuci trvv lik, a ja sam urbani seljacic... nemocan sam tu... Kad sam vidio kako ti samo trezveno gledas na sve ovo, bez trunke predrasude, ne preostaje mi nista nego da shvatim da si u pravu...

oces zilet? imam viska...

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Apr 2007, 13:59 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Apr 2007, 14:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@komandante :cry: ja sam mislio da si ti cool... ali i ti si samo emo...

Uvrijedi se ti meni jebemu misha, izvini, stvarno nisam htio... I kako ja sad tebi ista da pricam kad si ti otpocetka sveznajuci trvv lik, a ja sam urbani seljacic... nemocan sam tu... Kad sam vidio kako ti samo trezveno gledas na sve ovo, bez trunke predrasude, ne preostaje mi nista nego da shvatim da si u pravu...

oces zilet? imam viska...

snaga argumenata je, vidim, na tvojoj strani ... još treba da porasteš.

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Apr 2007, 14:49 
Citiraj:
tradicionalnu muziku ama baš niko nije pominjao a (ajd da upotrijebim tu nesrećnu definiciju) NOVOKOMPONOVANU jeste. i to je suština, novokomponovano je smeće 100%. tradicionalna (čitaj etno) je ponovo IN, kroz ono što se zove world music ...

Slazem se sasvim...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Apr 2007, 15:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Kojih argumenata komandante? :lol: Pa reko sam ti zasto nema smisla da dajem argumente. A otkud ti tolika potreba da mi govoris da sam previse mlad i da treba da porastem? Bas si ubijedjen da si "tata"... Samo kazes "Ko te jebe", i uzivas, nema potrebe za spustanjima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Apr 2007, 17:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Feb 2007, 14:39
kad smo kod narodnjaka juče sam videla spot ako se neko seća Nina ahahahahha jebene '90 :evil: što je najgore uhvatila sam sebe da znam celu pesmu napamet :-? kako su nas kljukali..

Or somewhere in between.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Apr 2007, 17:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Kojih argumenata komandante? :lol: Pa reko sam ti zasto nema smisla da dajem argumente. A otkud ti tolika potreba da mi govoris da sam previse mlad i da treba da porastem? Bas si ubijedjen da si "tata"... Samo kazes "Ko te jebe", i uzivas, nema potrebe za spustanjima.

ti i onaj sa sarajevskim tablicama prvi ste počeli sa spuštanjem, ja vaki ja naki, a ja sam samo odgovorio ... neću da kažem ko te jebe, jer hoću da čujem argumente za to što tvrdiš. o tome se radi u raspravi. ima li ih? ako ima, ima i smisla da ih izneseš, iako sam ja vaki i naki ... ja nisam tata, božesačuvaj da jesam takvim nabijeđenim žutokljuncima ko što si i sam, dobili bi svi po guzi. stariji jesam a možda i nešto znam bolje. elem, ako ulaziš u raspravu, daj argumente a ne isprazno laprdanje kakav je neko koga čak ni ne poznaješ ...

Viva la Muerte!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 112 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]