banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Maj 2025, 00:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 305 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 16  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 20 Jan 2007, 11:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2006, 02:36
*ebes muziku bez srca i muda. A mora imati oboje. Treba se nabrijati tehnicki samo zato da kad ti nesto padne na pamet da sviras prsti ne budu problem. I nista vise. A ako ti dodje, przi. Ali hajd uklopi pet arpedja a da nisu Am, G, F, Em, Dm, C (nebitan redoslijed). I na kraju, kome svirati to presipanje iz supljeg u prazno? Ali najgluplje price su mi tipa: Roni je brzi od Mikija, Corda je bolji od Keve ili obrnuto. Ma svi smo mi mali i trebamo jos mnogo raditi da nesto bude od tog naseg drmanja. Izuzetak ovdje je TSM :) (Revan: tebe ne znam, mozda)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jan 2007, 13:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Dec 2006, 17:07
Ma joj, svi smo mi zelenike i kukurjeci, treba se još mnogo pure najesti za nešto ozbiljnije...ili možda O'Cake-a:)

@Freak:
Unforgiven i nekako ali ''Sad But True'' je jebeno pjevati i svirati skroz, totalno 2 različita ritma. Treba raspoloviti mozak. Hetfield je bog i najveća faca svih vremena kao pojava na stejdzu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jan 2007, 16:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
TSM je napisao:
Unforgiven i nekako ali ''Sad But True'' je jebeno pjevati i svirati skroz, totalno 2 različita ritma. Treba raspoloviti mozak.

Mozda je u mladosti bio bubnjar....njima inace trebaju dva mozga za bilo koji komplikovaniji ritam tako da..... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jan 2007, 18:33 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2006, 03:00
de posaljite ako imate neki svoji stvari, da se cuje ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jan 2007, 21:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pa svira on solidno i bubanj. Zajebavao se sa Larsom na koncertu iz San Diega.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jan 2007, 21:51 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2003, 01:20
TSM je napisao:
@Freak:
Unforgiven i nekako ali ''Sad But True'' je jebeno pjevati i svirati skroz, totalno 2 različita ritma. Treba raspoloviti mozak. Hetfield je bog i najveća faca svih vremena kao pojava na stejdzu.

hhhmmm... ne bih se slozio ovo za sadbutrue....
mislim nije BAS toliko tesko... u sushtini imas dve varijante...
mehanicki svirati rif i misliti na text ili obrnuto....

mislim da dave mustine ima malo teze momente od hefielda.. ali njegovo pjevanje necemo komentarisati...
a ovo sto rece za hetfielda na kraju stoji...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jan 2007, 23:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2006, 18:18
To stoji sa hetfield-a,mada po meni john sykes svira i pjeva teze stvari odjednom.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jan 2007, 23:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2003, 11:26
Ne kvarite temu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jan 2007, 05:28 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

ima li koji klavijaturista a i basista da bi hteo da svira ..

ovako sviram ja
http://www.youtube.com/watch?v=cB2qzR3_rgE
snimljeno cak juce :lol:

ovako bubnjar svira

http://www.youtube.com/watch?v=h5wm8b72J78

a ovo je druga gitara
http://www.youtube.com/watch?v=BQlp8qdabQA

kao sto se da primetiti treba nam neko ko zna da svira .. ima li takvih .. ko je za neka posalje pp

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jan 2007, 19:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Jaoj divno i demon svira. Bice valjda to dobar bend.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2007, 00:58 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

gitarista u fazonu borata

http://www.youtube.com/watch?v=s2WQk5M2OCk

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2007, 23:55 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

ako neko zeli gitarske lekcije za elektricnu gitaru neka se javi .. otprilike sta bih pokazivao ...

za pocetak pravilno istrzavanje u koliko se radi o brzom sviranju, uporedo sa tim i koja skala, pa hammer on i pull off ... to automatski povlaci legato, pa jos skala .. pa onda harmonici i tako ti fazoni i jos skala ... onda sklapanje harmonija, najosnovnije .. i za kraj zavisi sta se zeli, prvo koristenje floyd-a pa sweep-arpeggio ili prvo arpeggio pa floyd ... mada ovo sa floydom moze u onaj deo sa harmonicima

sve se to moze za mesec i po, svake nedelje po 2 sata ... jer ja bih samo pokazao kako sta i dao vezbe koje najvise odgovaraju .. razlicitim ljudima trebaju razlicite vezbe ... i onda vezbajte sami .. bitno je samo da znate sta vezbate, kako i zasto

a ako je bas od nule onda najmanje 2 meseca .. trebam pokazati akorde i tonove gde je koji, kako se snaci, na vratu gde je koji ton .. izvlacenje zica, osecaj i tako to ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2007, 00:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Idi jbt kakav profesor :lol: ,uci ljude za 2 mijeseca svirati gitaru,pa gdije to jos ima?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2007, 01:07 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

pa ja sam naucio ... jebiga treba znati sta ljudima pokazati, sasvim je moguce, a ne bezveze im uzimati pare godinu dana .. i onako se nema .. ako neko hoce da svira treba mu pomoci .. ne kazem ja da ce taj neko posle dva meseca sviarti perfektno .. ali ce od mene nauciti dovoljno, sta i kako tako da mu jedino preostaje samo da vezba i tako da se usavrsava

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2007, 09:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
aleksandartadic je napisao:
ako neko zeli gitarske lekcije za elektricnu gitaru neka se javi .. otprilike sta bih pokazivao ...

za pocetak pravilno istrzavanje u koliko se radi o brzom sviranju, uporedo sa tim i koja skala, pa hammer on i pull off ... to automatski povlaci legato, pa jos skala .. pa onda harmonici i tako ti fazoni i jos skala ... onda sklapanje harmonija, najosnovnije .. i za kraj zavisi sta se zeli, prvo koristenje floyd-a pa sweep-arpeggio ili prvo arpeggio pa floyd ... mada ovo sa floydom moze u onaj deo sa harmonicima

sve se to moze za mesec i po, svake nedelje po 2 sata ... jer ja bih samo pokazao kako sta i dao vezbe koje najvise odgovaraju .. razlicitim ljudima trebaju razlicite vezbe ... i onda vezbajte sami .. bitno je samo da znate sta vezbate, kako i zasto

a ako je bas od nule onda najmanje 2 meseca .. trebam pokazati akorde i tonove gde je koji, kako se snaci, na vratu gde je koji ton .. izvlacenje zica, osecaj i tako to ...

Bez uvrede, prvo nastimaj gitaru pa se onda hvalisi i rasipaj arpedjima i casovima gitare.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2007, 10:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

TSM druze... ajde sa mnom, da se prijavimo zajedno... ja se stidim sam ici na casove... :oops:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2007, 10:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Tadiću pošto su ti časovi? Može li neki popust za Warlocka, Antidopa i mene zajedno? :lol: 8) :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2007, 12:24 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

jakih muzicara niko pesmu jednu ne zna napraviti .. de napravite nesto vredno slusanja .. ovo moje je na svetskom nivou, pogotovo ove nove stvari koje vecinom niste ni culi ... jeste pandu .. za vas i jesu rifovi jer na tome se otprilike i ogranicavate

imate li osim jezika mozda koju stvar da se poslusa .. ili mozda neki video? cisto da znam ko me kritikuje :lol:

a sta fali mom stimu .. otkud ti ta glupa ideja

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2007, 12:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

TSM je napisao:
Tadiću pošto su ti časovi? Može li neki popust za Warlocka, Antidopa i mene zajedno? :lol: 8) :D

Joj pa kad za 15 dana naucimo svirati... pa kad pocnemo snimati svetske stvari... a onda ce TSM da uci mene, AntiDope TSM-a, ja AntiDope-a dok ne nadjemo vezbe koje nam odgovaraju... :lol:

TSM, nismo mi svetski... mi smo lokalni... ti sviras na keca, ja na dvojku... nije to svetsko... nemamo mi tu sta da trazimo...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2007, 13:10 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Warlock je napisao:
TSM je napisao:

Joj pa kad za 15 dana naucimo svirati... pa kad pocnemo snimati svetske stvari... a onda ce TSM da uci mene, AntiDope TSM-a, ja AntiDope-a dok ne nadjemo vezbe koje nam odgovaraju... :lol:

TSM, nismo mi svetski... mi smo lokalni... ti sviras na keca, ja na dvojku... nije to svetsko... nemamo mi tu sta da trazimo...

i dalje isto .. :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 305 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 16  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]