banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 18:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 123 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Maj 2010, 19:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Freak_on_a_leasH je napisao:
_zoka je napisao:
'Ajd onako relano,Pero Deformero i jeste tragičan bend....Ono,uraditi jednu pjesmu na fazon zajebancije ali da ti to bude osnova rada.....Ja se samo divim ljudima koji to mogu slušati duže od deset minuta,a da im ne dosadi....
K'o fol rugamo se narodnjaciam,a veći smo šabani od njih.....

Potpis....ako je nesto lose onda je lose...nebitno da li je zajebancija ili ne....kad Brenin bend svira onda to ne valja a kad Pero svira onda to valja...razlika je u tome sto se Pero zajebava....znaci pouceni tom tezom zakljucak je kad bi se i Brena zajebavala to bi bilo super....nesto sumnjam...

S tim sto se Pero ne moze porediti sa Brenom niti jedin im drugim narodnjacima. Ne shvatam samo na osnovu cega trpanje u isti kos. To sto se Pero zajebava sa onakvim vokalom ga ne trpa u isti kos sa narodnjacima.
Pero Defformero je bend sa odlicnim muzickim sposobnostima, vokalom takvim kakav jeste (sto je i ono sto ga izdvaja i cini svojstvenim) i zanimljivim i duhovitim tekstovima.
Imam osjecaj kao da su neki preponosni da bi im se svidjelo bilo sta sto ima bilo kakav kontakt sa tim uzasnim, kic i sund narodnjacima.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2010, 19:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Pa, ko je rekao da kod Brene ne valja?: )

Vidi, oni su "eksperimentalni bend" ( :lol: :lol: :lol: ), ne mozes ih bas shvatati ozbiljno (nesto kao nas filozof sa vrbasa...), cemu tolika frka?: )

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2010, 19:27 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Elvis Presley je napisao:
Imam osjecaj kao da su neki preponosni da bi im se svidjelo bilo sta sto ima bilo kakav kontakt sa tim uzasnim, kic i sund narodnjacima.

Loš ti osjećaj.....ja volim dobar narodnjak :wink: , al' ne volim kad ljudi na osnovu sprdanja na tuđ račun grade fol karijeru....a nisu komičari....Ne sumnjam u njihove sviračke kvalitete al' meni su bezze.....valjda imam pravo na to.
Euroth je napisao:
Pa, ko je rekao da kod Brene ne valja?: )

Vidi, oni su "eksperimentalni bend" ( :lol: :lol: :lol: ), ne mozes ih bas shvatati ozbiljno (nesto kao nas filozof sa vrbasa...), cemu tolika frka?: )
Onda ih možda i Scaruffi voli.....ja ne...

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2010, 19:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Kakve veze imaju muzicke sposobnosti....pa Brenin bend jede za dorucak 99% muzicara u srbiji a vjerujem i sire....Pero direktno ismijava sve vidove metala, i to na najgori moguci nacin....zasto su Sinanovi stihovi extra dobri ako ih otpjeva Pero a extra losi ako ih otpjeva Sinan...

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2010, 19:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Avg 2005, 01:01
_zoka je napisao:
'Ajd onako relano,Pero Deformero i jeste tragičan bend....Ono,uraditi jednu pjesmu na fazon zajebancije ali da ti to bude osnova rada.....Ja se samo divim ljudima koji to mogu slušati duže od deset minuta,a da im ne dosadi....
K'o fol rugamo se narodnjaciam,a veći smo šabani od njih.....

Potpis....ako je nesto lose onda je lose...nebitno da li je zajebancija ili ne....kad Brenin bend svira onda to ne valja a kad Pero svira onda to valja...razlika je u tome sto se Pero zajebava....znaci pouceni tom tezom zakljucak je kad bi se i Brena zajebavala to bi bilo super....nesto sumnjam...

mladici, da li ste vas dvojica uopste poslusali PD?

baj d vej brenin bend prebi 8)

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2010, 19:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:

Loš ti osjećaj.....ja volim dobar narodnjak :wink: , al' ne volim kad ljudi na osnovu sprdanja na tuđ račun grade fol karijeru....a nisu komičari....Ne sumnjam u njihove sviračke kvalitete al' meni su bezze.....valjda imam pravo na to.

Ja takodje. Nije me sramota reci da volim poslusati narodnjak. Sad se naravno moze raspravljati o tome sta su narodnjacim, sta je "zabavna" muzika itd. Ali mislio sam na osobe sa alternativnijim muzickim ukusom. Dakle neko ko slusa rock i metal kao da je automatski ogradjen od narodnjaka i svega sto ima veze sa njima.
Uostalom, ja ne vidim ovdje ismijavanje. U tekstovima se nigdje direktno ne ismijava bilo kakva muzika. To sto su oni spojili metal sa ovakvim vokalom ne mora nuzno da znaci ismijavanje. Opet kazem to su mozda zakljucili ti koji su preponosni da bi im se narodnjak svidio.
A sto se tice karijere...Ne znam bas da Pero ima milione. Karta je sinoc bila 5 km, sto je sramotno jeftino. Ja bih prije rekao da je Pero vise "trU" od mnogih bendova, kako metal bendova tako i ostalih.

Poslednji put menjao Elvis Presley dana 15 Maj 2010, 19:36, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2010, 19:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
Ti si lepa kao neki cvet,
al kako si usla u taj metal svet,
s nekim drogerasom ja te stalno vidjam,
al nije on svestan da ti se ja svidjam,
ma nije on svestan da ti se ja svidjam,
uopste ne kontam zasto slusas buku.
da li ti je neko zaprosio ruku?

Hevi metal to ti zelis.
Hevi-metalac bicu ja! :)

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2010, 19:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Euroth je napisao:
Onda ih možda i Scaruffi voli.....ja ne...
To i jeste bila zajebancija na racun Scarufija sa dva f.....: )

Ne da mi se kucati, pa +1 na Elvisov post...: )

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2010, 19:44 
Administrator
Korisnikov avatar

ignjholio je napisao:
mladici, da li ste vas dvojica uopste poslusali PD?

baj d vej brenin bend prebi 8)

Jok,ja to lupan onako napamet....nije mi se svidjelo kako se zovu pa rekoh sebi "de ih malo popljuj"....Naravno da sam slušao,barem ono što se moglo naći na yt.....Nisam imao to zadovoljstvo da ih slušam uživo.
Uostalom, ja ne vidim ovdje ismijavanje. U tekstovima se nigdje direktno ne ismijava bilo kakva muzika. To sto su oni spojili metal sa ovakvim vokalom ne mora nuzno da znaci ismijavanje.
Ok.Ja vidim.....to mi je isto kao kad neko prepjeva neku "uspješnicu"...tipa "Molitva"/"Dvolitra".....ono,cura je napravila nekakav uspjeh,'ajmo je ismijavati.....
Ovo je samo moje subjektivno viđenje PD,ne znači da sam ja u pravu....

P.S.
Ipak znači.Jer ja sam uvijek u pravu ali mladi ste,naučićete..... :D

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2010, 19:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nevjerovatno.. ti protiv svih i opet ti pobjedjujes!

:D

Ma, ok je, ne može se svima sviđati, šta sad...

Ja ih ne bih mogao "slušati", kao što slušam Azru, Avdića i slično, ali volim ih čuti u nekim prilikama i sinoć na koncertu je bilo super, atmosfera odlična...haj' da ne pravimo filozofiju...: )

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2010, 19:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da, ali Pero nije izgradio karijeru na obradama. Dakle sami su izgradili svoju karijeru i uspjeh.
Ljudi imaju taj muzicki stil, toga se drze i to je to. Nekome se to ne svidja, u redu. Ali je neosnovano govoriti da su oni nisu zasluzni za svoj uspjeh ili ih poistovjecivati sa Brenom itd. (opet naravno mozemo diskutovati o Breni, Brena ima prejeben bend iza sebe a Brenu i postujem, dakle ne smatram Brenu za neko olicenje nekvaliteta).

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2010, 19:57 
Administrator
Korisnikov avatar

Je l' Elvise.....da ti nisi žensko.....Tebe baš ne može čovjek "nadgovorit".....:lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2010, 20:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

kako god, ja danas cijeli dan slusam PD i ne mogu da si izbijem iz glave one scene od sinoc, predobro mi je bilo ajedno sa prepunim DFK sutati se kao na lamb of gadu pjevati kao uz miroslava ilica!!! nikada vecu energiju nisam vidia! refren goticarke je pjevao cijeli jebeni DFK, predivna atmosfere, predivna svirka. samo da je vise ovakvih provoda 8) a sve za 5km :D

ps
zorane brate, pa onda si il gluv il propali gitarista koji vuce za sobom neki kopleks [a vjerovatno i ex fan kreatora].

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2010, 20:05 
Administrator
Korisnikov avatar

Nisam gluv,ne sviram gitaru,malo nabadam po klavijaturama al' i to ne već dugo vremena i definitivno nisam fan Kreatora......:D

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2010, 20:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Je l' Elvise.....da ti nisi žensko.....Tebe baš ne može čovjek "nadgovorit".....:lol:

:D Znam, moram se malo primirit' :)

@Ignja
Cuti, sve znam. Odijelo mi je toliko prljavo, kao da sam zemlju orao a ne na svirci bio :)
Sinoc izgubim telefon i sesir. Kasnije skontam da mi nema ni kljuceva. Onda kad sam se malo otrijeznio skontam da sam ih zakacio oko vrata u bijednoj improvizaciji kajle :)
Telefon su nasli i dali Savicu, kasnije mi ga Topic vratio a sesir mi je samo neko stavio na glavu nakon kraja svirke, ne znam ni ko ni kad ali hvala mu!

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2010, 20:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@zoka
PD je na kvalitetan i orginalan nacin objedinio muziko od hendriksa i kvinsrajha preko sabana saulica i juznog vjetra do pantere i dream theatera, to jednostavno ne moze da ne valja 8) moza sam malo :lol: tvrdoglav al nemoj da mi zamjeris :D

@elvise
budaletino

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2010, 20:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Kakve veze imaju muzicke sposobnosti....pa Brenin bend jede za dorucak 99% muzicara u srbiji a vjerujem i sire....Pero direktno ismijava sve vidove metala, i to na najgori moguci nacin....zasto su Sinanovi stihovi extra dobri ako ih otpjeva Pero a extra losi ako ih otpjeva Sinan...

Čova, pogriješio si, riječ je o PERO Defformero a ne o PERE Ubu...

To što PD parodira metal i narodnjake je sasvim u redu, jer sve treba preispitivati. Vjerovatno ni oni sami sebe ne uzimaju preozbiljno, u smislu da se ne furaju da su neki umjetnici (mada je, sa jedne strane, njihov nastup i pojava vid konceptualne umjetnosti). Meni je ono sinoć, u svakom slučaju bila sjajna zabava.

A odgovor zašto su Sinanovi stihovi bolji kad ih otpjeva Pero je u postavci stvari kod prvog i kod potonjih. Mislim da je uvijek dobro da postoje takvi bendovi, da svojim djelovanjem ukazuju koliko je tanka linija između istine i zablude, te da smo svi u određenom trenutku spremni biti sudije i dželati, ali se nerado nalazimo sa druge strane optuženičke klupe.

Citiraj:
Je l' Elvise.....da ti nisi žensko.....Tebe baš ne može čovjek "nadgovorit".....

Hehe, nije, sinoć se uvjerih iz pre ruke :D

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2010, 20:33 
Administrator
Korisnikov avatar

Popokatepetl je napisao:
Citiraj:
Je l' Elvise.....da ti nisi žensko.....Tebe baš ne može čovjek "nadgovorit".....

Hehe, nije, sinoć se uvjerih iz pre ruke :D

Ohohoooo,bili je i pipanja sinoć..... :D
Je l' ti ono sociologiju studiraš?Tačno se vidi iz postova.............Tolika količina preseravanja može biti il' sociologija il' filozofija,ništa drugo....... :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2010, 21:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Е претерујете. Ја капирам да се некоме нешто не допада али да се сере сада по некоме зато што му се ето то нешто допада није ми јасно. Ти зока ниси био на свирци али ти знаш да не ваља. Шта си ти'? Милан Тарот?

Ликови праве екстра атмосферу на свиркама (види на јубиту), страшно се спрдају и ако би изузели вокал и гледали само музику убедљиво су најбољи српски метал бенд (али убедљиво).
Постоје од 94 (само тада био други певач) и од пре пар дина су поново оживели а Бишке им је буквално био део склапалице који је фалио а сада је ту.

Ликови су краљеви а ко не мисли тако, увек му остаје опција да слуша нешто друго (синана у оргиналу нпр. јер ето неко воли и то).

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2010, 22:08 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Maj 2010, 07:50
Poznati su sirom evrope
Hahahahahaha
Mogu harat po BL i po ostalim "gradovima"
Koji metal
Znaci da je i amadeus bend metal
Svaka cast
Nema sta vrsni ste poznavaoci metal muzike
Kao zajebancija...
HA HA bas su smijesni...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 123 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]