banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 21:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 289 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15  Sledeća

Glasajte...
Glasanje se završava 19 Mar 2007, 01:01
Antidope 5%  5%  [ 2 ]
Balkan Express 15%  15%  [ 6 ]
Interfector 20%  20%  [ 8 ]
Jubbooko sa negrass 8%  8%  [ 3 ]
Karavan 5%  5%  [ 2 ]
Manessagra 10%  10%  [ 4 ]
Post Scriptum 3%  3%  [ 1 ]
Recall 8%  8%  [ 3 ]
Revolt 23%  23%  [ 9 ]
Tobbaco blues band 5%  5%  [ 2 ]
Ukupno glasova : 40
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 01 Apr 2005, 17:52 
Astor_Piazzolla je napisao:
Mislim da je velika greska na ovaj forum staviti Balkan expres sa ovim ostalim bendovima, jer oni su zajedno vec mnogo godina, ljudi imaju iza sebe mnostvo koncerata i album a ruku na srce ostali su garazni bendovi (bez uvrede) o kojim imam lijepo misljenje ali mislim da ce mnogi morati jos mnogo da rade da bi dostigli Balkan expres, a stare BL grupe tipa basdans i radio necu ni da spominjem ...

I Revolt ove godine puni 10 godina, mada teoretski postoje i jos duze...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Apr 2005, 19:09 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2003, 01:20
....samo jos koja informacija vezana za revolt...........
revolt ove godine pravi veliki 10-ogodishnji rodjendanski koncert (sa gostima iz ex-yu) najvjerovatnije dvorana mejdan....kraj ove godine,najvjerovatnije oktobar...
...takodje revolt tokom 2004 i 2005 priprema i snima novi album radnog naziva "the years of nothing" koji takodje treba da izadje krajem ove godine za izdavacke kuce od slovenije do makedonije (trudicemo se i sire)... to je glavni razlog sto se bend ne radi koncerte....
....dalje... revolt ce nastupiti (90%) na ovogodishnjem exitu kao predgrupa slayeru ..... saaaaaalim se :)... na balkan-fusion stejdzu.... datum ni mi jos ne znamo.... ceka se potvrda...
.... u novembru je potvrdjena turneja po francuskoj.........
.... i za kraj 22.04. revolt,manessagra,jubbookoo bi trebali nastupiti na trgu povodom dana grada............ (mozda bude jos bendova...)

et......

pozzzzzz

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Apr 2005, 00:08 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2005, 00:38
MONUMENT zakon

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Maj 2005, 01:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2005, 00:21
A usput, moglo bi se pokrenuti jos jedno glasanje: koji bend ima recenzije u inostranstvu i predstavlja BL kao grad tamo?

http://www.metalstorm.ee/reviews/more_r ... hp?id=1109

Sad su pozvani ovi "merodavni" kvlt nekro 666-999 likovi da pljunu i na recenziju koja se nalazi na jednom od 3 najbolja svetska metal webzinea.

Usput, glasam za Monument :D

Poslednji put menjao ApeiroN dana 01 Maj 2005, 01:23, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Maj 2005, 01:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Astor_Piazzolla je napisao:
Mislim da je velika greska na ovaj forum staviti Balkan expres sa ovim ostalim bendovima, jer oni su zajedno vec mnogo godina, ljudi imaju iza sebe mnostvo koncerata i album a ruku na srce ostali su garazni bendovi (bez uvrede) o kojim imam lijepo misljenje ali mislim da ce mnogi morati jos mnogo da rade da bi dostigli Balkan expres, a stare BL grupe tipa basdans i radio necu ni da spominjem ...

Balkan Express?? To ne moze ni bendom da se nazove vise. Tezga da, ali bend ne. Ako je glasanje za naj tezga bend, oni i Grey na prvo mesto.

Ima bendova u BL koji su mnogo perspektivniji i bolji od B.Expressa, uostalom veci deo popisanih. Momo i kompanija bi mogli svirati svoje pesme za promenu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Maj 2005, 01:34 
Ma MONUMENT...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Maj 2005, 11:53 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 27 Apr 2005, 11:50
a burzum je odavno prestao da se lozi na fasizam pa bi mogli i vi!!!!!
ne?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Maj 2005, 12:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

zulexxx je napisao:
a burzum je odavno prestao da se lozi na fasizam pa bi mogli i vi!!!!!
ne?

Mozda kad Vargu isperu mozak u zatvoru. Ionako je fucking ludak, i ne verujem da ce se to desiti. Ja ga ne bih nikad pustio da izadje iz zatvora, jer je opasnost po citavu naciju. Jedini njegovi slusljivi radovi su oni iz zatvora. Ono ranije nije ni vredno pomena. Naravno, licno misljenje.

I uz to, Mayhem je uvek bio bolji bend.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Maj 2005, 17:04 
Jesu vala nema sta ti si neki zajebani metalac pa znas...nema stam MAYHEM hahahaha...De mysteriis jedino valja...a ovo ostalo na to se mozes posrat...CHIMERA...hhahahaaaa....kad smo kod MAYEMA Varg nije toliki kreten da se ubije "DEAD" i nije smecar kao EURONYMOUS mrtva "satanisticka" kurcina...ili npr MESSIAH koji sada ima POP bend...
VARG je kralj za te smecare...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Maj 2005, 20:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Idiotluk.

Mayhem znaju da sviraju, za razliku od Burzuma. Hellhammer je verovatno najbolji bubnjar u black metal zanru.

Ajd pljuni i na njega.

A Varg... smesna pojava zaista. Smesno je to sto takav lik zaista postoji.

Chimera je genijalnije smisljena nego bilo koji Burzum, ali ne vredi raspravljati sa takvima poput tebe. Trve nekro kvlt pojam nije dzabe izmisljen.

Pricacemo jos.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Maj 2005, 20:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2005, 16:00
NE znam sto se toliko lozite na the death-grind-black i ostale tipove takvih bendova, kad je poznato da muzicari cim malo prerastu te bendove pocinju svirati nesto ozbiljnije i zahtjevnije. Inace, lozite se bezveze i na te bubnjare, jer u biti vjezbaju svega nekoliko shema citav zivot i to im je to...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Maj 2005, 21:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Draco_Malfoy je napisao:
NE znam sto se toliko lozite na the death-grind-black i ostale tipove takvih bendova, kad je poznato da muzicari cim malo prerastu te bendove pocinju svirati nesto ozbiljnije i zahtjevnije. Inace, lozite se bezveze i na te bubnjare, jer u biti vjezbaju svega nekoliko shema citav zivot i to im je to...

Ocigledno da ne znas neke stvari.

Prvo, razlog prestanka sviranja metala, uglavnom je zbog nemogucnosti zaradjivanja para. Ako treba, nabrojacu ti koji su sve BL muzicari svirali i slusali metal nekad, a danas sviraju najgoru tezgu.

Drugo, Hellhammer npr. bubnjar Mayhem, je jedan od najcenjenijih bubnjara u Norveskoj uopste! Covek svira beskonacno zanrova u beskonacno bendova (od metala do jazz-a).

Trece, ne znam koje si ti vrste metala slusao, ali ako obratis paznju na recimo par njih tipa Sean Reinert (Aghora, Cynic), Gene Hoglan (ex Death, Strapping Young Lad), Richard Christy (ex Death) itd. itd. itd. doci ces do zakljucka da su to ljudi koji sviraju svoj instrument verovatno najbolje na planeti. OK je svirati jazz, ako je to nesto zahtevnije, ali to je samo jedna vrsta svirke. Ovi ljudi kombinuju jazz, progressive, metal, fusion itd. itd.

Naravno, sve je to stvar ukusa, ali zelim ti reci da je bezveze komentar da se loze na svega par ritmova. Zbavi i recimo Dream Theater, Symphony X, Spiral Architect da ne pominjem, pa ces i sam da se slozis.

p.s. Jazz bubnjar, koliko god bio medju najboljima na svetu (bilo koji), nema sanse da ce ikad odsvirati nesto tipa brutal death ili black metala. Isto vazi i za obrnuto, sad je samo pitanje sta ko zeli od muzike.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Maj 2005, 10:09 
EMIL DRAGUTINOVIC ubi na Wolrd Funeral-u...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Maj 2005, 14:35 
USPUT GLASAM ZA MANESAGRA ONI SU MI IDOLI...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Maj 2005, 15:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
All 2 Human je napisao:
Draco_Malfoy je napisao:

Prvo, razlog prestanka sviranja metala, uglavnom je zbog nemogucnosti zaradjivanja para. Ako treba, nabrojacu ti koji su sve BL muzicari svirali i slusali metal nekad, a danas sviraju najgoru tezgu.

Drugo, Hellhammer npr. bubnjar Mayhem, je jedan od najcenjenijih bubnjara u Norveskoj uopste! Covek svira beskonacno zanrova u beskonacno bendova (od metala do jazz-a).

Trece, ne znam koje si ti vrste metala slusao, ali ako obratis paznju na recimo par njih tipa Sean Reinert (Aghora, Cynic), Gene Hoglan (ex Death, Strapping Young Lad), Richard Christy (ex Death) itd. itd. itd. doci ces do zakljucka da su to ljudi koji sviraju svoj instrument verovatno najbolje na planeti. OK je svirati jazz, ako je to nesto zahtevnije, ali to je samo jedna vrsta svirke. Ovi ljudi kombinuju jazz, progressive, metal, fusion itd. itd.

Naravno, sve je to stvar ukusa, ali zelim ti reci da je bezveze komentar da se loze na svega par ritmova. Zbavi i recimo Dream Theater, Symphony X, Spiral Architect da ne pominjem, pa ces i sam da se slozis.

p.s. Jazz bubnjar, koliko god bio medju najboljima na svetu (bilo koji), nema sanse da ce ikad odsvirati nesto tipa brutal death ili black metala. Isto vazi i za obrnuto, sad je samo pitanje sta ko zeli od muzike.

E sad me nasmija, brate... Ako iko zna ishta o bubnjarima, onda je to Draco_Malfoy... A ti josh preporuchujesh Dream Theater, lol... Vjerovatno je i stariji od tebe i naslushao se metala... Ahahahahhahah :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Maj 2005, 15:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2005, 16:00
All 2 Human je napisao:
Draco_Malfoy je napisao:

Kad sam ja slusao Dream T. ti si vjerovatno jos bio u fazi G'N'R. A drugo, nemoj se gubiti za Jazz bubnjare - Pravi Fusion jazz bubnjari lako ce odsvirati sve sto im se pusti iz death metala jednom rukom i + ce jos drugom rukom, da oprostis, drka*i qrac.

Da se vratim na Dream Theater - kao prvo to uopste nije death metal, nego progressive, a drugo Mike Portnoy jest jak bubnjar, ali sam je priznao da mu fali to sto u mladosti nije radio rudimente sto se i osjeti u njegovoj svirci - jest da je jedan od jacih bubnjara, ali ima boljih (a ti bolji ne dolaze iz death pravaca)...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Maj 2005, 15:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Draco_Malfoy je napisao:
Kad sam ja slusao Dream T. ti si vjerovatno jos bio u fazi G'N'R. A drugo, nemoj se gubiti za Jazz bubnjare - Pravi Fusion jazz bubnjari lako ce odsvirati sve sto im se pusti iz death metala jednom rukom i + ce jos drugom rukom, da oprostis, drka*i qrac.

Da se vratim na Dream Theater - kao prvo to uopste nije death metal, nego progressive, a drugo Mike Portnoy jest jak bubnjar, ali sam je priznao da mu fali to sto u mladosti nije radio rudimente sto se i osjeti u njegovoj svirci - jest da je jedan od jacih bubnjara, ali ima boljih (a ti bolji ne dolaze iz death pravaca)...

Haha. Dobro. Drago mi je da ima ljudi koji znaju sta pricaju. Pre svega, oko godista i sl. mozes samo da nagadjas, jer nemas pojma ni ko sam ja, kao ni ja ko si ti. Isto vazi i za slusanje i za sviranje muzike. Ako si iz BL, i sviras u nekom bendu, mozemo odmah prestati sa pricom, jer jedva dva aktivna bubnjara u BL vrede necemu. Mislim, stilski meni odgovaraju. Osim ako ti nigde i ne sviras.

Oko Dream Theater mozemo polemiku razbaciti, ili bilo kojeg drugog prog benda, nema potrebe da nagadjas, jer ne znas sta slusam. Nemoj zezati da DT nije death metal? Ja bas mislio da jeste :D

Si cuo ti bubnjare koje sam pomenuo? Reinerta i Christya?

Osim toga, kad sam pomenuo jazz bubnjare, retko koji ima SNAGU i IZDRZLJIVOST da bi odsvirao ono sto recimo svira Gene Hoglan.

Mike Portnoy-a ne smatram za najboljeg bubnjara, iako DT slusam godinama.

Da ne duzimo, moze i na pp, jer se mozda i poznajemo, bez veze da se prozivamo ovuda.

Pozdrav!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Maj 2005, 15:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Lisa_Simpson je napisao:
Vjerovatno je i stariji od tebe i naslushao se metala... Ahahahahhahah :lol: :lol:

Kljucna rec ti je - verovatno. :D Dakle, ne znas sigurno.

Ali drago mi je da ima upucenih, samo ne znam kako ih ja ne vidim nigde u ovom gradu, pogotovo bubnjara koji se loze na Dream Theater.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Maj 2005, 15:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
SUB!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Maj 2005, 21:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
All 2 Human je napisao:
Lisa_Simpson je napisao:
Vjerovatno je i stariji od tebe i naslushao se metala... Ahahahahhahah :lol: :lol:

Kljucna rec ti je - verovatno. :D Dakle, ne znas sigurno.

Ali drago mi je da ima upucenih, samo ne znam kako ih ja ne vidim nigde u ovom gradu, pogotovo bubnjara koji se loze na Dream Theater.

Mmmmmm, mislim da je ipak 99% tachno da je stariji od tebe, ali ok, poshto nisam sigurna 100%, recimo da nagadjam...
P.S. Koji su to, po tebi, najbolji bubnjari u gradu? :wink: :wink: :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 289 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]