banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 16:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 798 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 40  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Apr 2010, 12:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Citiraj:
Pomenuta mikrofonija nije bila vani, nego na stejdzu, tako da je niko sem muzicara nije cuo.

:lol: :roll:

Mi nismo stajali na stejdzu pa smo i te kako culi mikrofoniju. Ne radi se o uzivanju i iskljucivom trazenju Tikijevih gresaka nego o prepotentnom stavu koji je tvoj dragi momak u samom startu ostavio na proslim stranicama, u najmanju ruku kao da u citavoj BL nema zvuka koji valja. I kao da ste samo vas dvoje muzicki obrazovani u citavom gradu i na forumu :roll:

A Massimov koncert je bio savrsen kao sto je bio ljetos na Kastelu. Toliko od mene :wink:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2010, 12:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Citiraj:
Neću prežaliti što ovo nisam mogla ići slušati!!!!! :( Bila na putu... Jedva čekam novu priliku, obožavam Block Out.

Ako se tradicija nastavi to ce se desiti za nekih 5 godina, sto se tice svirke u BL. :lol:
Mada kontam da ce izlaziti novi album pa da ce biti neka promocija u skorije vrijeme. :wink:
Citiraj:
Kako je moguce da ce svi odreagovati i popljuvati kad nesto nije uredu i tad su svi najpametniji, a kad je nesto dobro i vrijedno hvale, tada su svi manji od makovog zrna i ne bi ni za zivu glavu dali koju rijec hvale ili podrske...??? Sta je to?

Ja sam hvalio, takodje post o svirci Block outa i "problemima" sa zvukom nisam napisao u negativnom kontekstu.
Poznavajuci Nikolu (BO) i njegov profesionalni rad sto se tice zvuka bilo mi je vise simpaticno, tj, covjek je picajzla a i muzika je kompleksna. :D
Kao sto rekoh, bilo je problemcica na 1-2 stvari ostalo je bilo perfektno. Bolji zvuk sigurno ne postoji u BL sto se tice klupske svirke.

Zamjerke:
- smanjite cijene ulaza
- smanjite cijene piva
- ubacite veliko pivi (da li smo urbaniji ako pijemo malo pivo? :roll: )
- popricajte sa cikama na ulazu da budu malo ljubazniji.

Srecno u radu. :wink:

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2010, 14:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2007, 11:08
ajkula je napisao:
Citiraj:
Pomenuta mikrofonija nije bila vani, nego na stejdzu, tako da je niko sem muzicara nije cuo.

:lol: :roll:

Mi nismo stajali na stejdzu pa smo i te kako culi mikrofoniju. Ne radi se o uzivanju i iskljucivom trazenju Tikijevih gresaka nego o prepotentnom stavu koji je tvoj dragi momak u samom startu ostavio na proslim stranicama, u najmanju ruku kao da u citavoj BL nema zvuka koji valja. I kao da ste samo vas dvoje muzicki obrazovani u citavom gradu i na forumu :roll:

A Massimov koncert je bio savrsen kao sto je bio ljetos na Kastelu. Toliko od mene :wink:

Još jednom se zahvaljujem na kritici (nadam se, pozitivnoj i dobronamjernoj) i ukazivanju na problematičnih 9 sekundi koncerta...
Drago mi je da neko tako pomno prati moj rad, a iskreno se nadam da ću imati priliku da te upoznam i uživo te da ćeš se moći lično uvjeriti koliko si pogriješila u procijeni moje ličnosti!

Pozdrav!

Slika

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2010, 15:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Mar 2007, 11:41
Ovo mi sve nekako lici na zutu stampu, pogotovo kad "pricam" sa ljudima koji mene "poznaju" a ja njih ne, bar ne preko nikova i foruma, pa se osjecam uskraceno da bilo sta kazem, jer pricam sa nepoznatom osobom, a opet se ne usudjujem iznositi licni stav i dozivljaj o pojedincima, jer kao sto rekoh, ne znam ljude pa mi to ne daje za pravo da mnogo i pricam o istim.
Ja se ne slazem sa konstatacijom kako neko od nas iznosi prepotentno misljenje da smo samo mi kako ti kazes muzicki obrazovani, mozda vise od nekih upuceni u problematiku, ali logicno je zato sto nam je to posao i profesija, te u tome ne vidim nikakav problem. U BL svakako da nema opremljenijeg kluba od DFK, o tome je suludo raspravljati, jer je tako. A bogami i sire, jer su svi koji su svirali dole biti odusevljeni uslovima rada... Meni je samo zao sto se potpuno bespotrebno umanjuje nesto pozitivno sto se desava u nasem, do prije par mjeseci, uspavanom gradu ako izuzmemo ljetni period u kojem je kulturni zivot grada nesto bogatiji.

Bilo kako bilo neke je predrasude tesko slomiti, a boga mi i neke stvari prosto prihvatiti...

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2010, 23:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 17:12
Ja sam vec hvalio DFK, al' nije mi tesko da to opet ucinim.
Meni je sve po mjeri.
I nadam se da necete da:
- smanjite cijene ulaza
- smanjite cijene piva
- popricate sa cikama na ulazu da budu malo ljubazniji.

... Mozda ce se guzve smanjiti.
Ostaloj gospodi koja kukaju:
zasto uopste dolazite???
Niko vas ne zeli tamo.
Prestanite da dolazite.
Ne, ovo nije obrnuta psihologija.
Stvarno nam smetate.
Molim Vas, nemojte dolaziti.
To je manji prostor i ne moze primiti mnogo ljudi.
Mi nemamo problem sa cijenama, velicinom ambalaze, asortimanom, osobljem, uslugom, parking prostorom, prevozom, zenama, dlakama u nosu, malim p..., velikim usima, zecijim usnama, malim m...,
i nama je bas po mjeri.
Hvala na razumijevanju.
Ljubim... ljubim...
:angel12:

EDIT:

@ pilot babo
Bas si zlocest
:cat:
:lol: :lol: :lol:

Poslednji put menjao Vjevoricinus dana 03 Maj 2010, 11:43, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2010, 22:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
Ćelo elita jebote. Mora da znaš gazdu. Sad je popularno znati sva ta imena, i prodavati šupljake naivnim klincezama. Nego druže...ja svoj teško zarađeni dinar ne želim da bacam na enormno skupo piće, ali često i prenaduvane cijene ulaznica. Taman posla. Ali doćiću pokatkad i smetaću ako ništa drugo. Do početka meni interesantne svirke uvijek ima lufta sat-dva, što je sasvim dovoljno vremena da popijem 3 puta više za iste pare negdje u komšiluku. Em uštedio sutra za nešto pametnije, em se fino proveo. Za tobom me baš zaboli. Meni ne smetaš. Ozbiljno.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2010, 02:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Citiraj:
Mora da znaš gazdu.

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2010, 10:15 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 08 Jan 2010, 11:27
Najnovije nove vijesti iz nama svima omiljenog DFK!!

http://dfkbl.com/2010/05/03/najsvjezije ... fk-okruga/

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2010, 15:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2007, 11:08
Budući da su karte za večerašnji koncert Urbana rasprodate još juče ujutro, ekipa iz DFK je odlučila da napravi nešto neuobičajeno:

"Svi koji nisu uspjeli kupiti kartu za veceras imaju jos jednu priliku. Posaljite sms na broj 066 981 654 sa imenom i prezimenom i brojem karata. Ako skupimo dovoljno, pravimo koncert i sutra.
Recite i onima koji bi dosli a nisu uspjeli kupiti kartu."

Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2010, 12:18 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Jel ti to ozbiljno???

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2010, 12:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
Koliko sam vidjeo, dfk je javio da projekat za drugu svirku nije uspio...

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Poslednji put menjao goci master dana 09 Maj 2010, 14:32, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2010, 14:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
Nije uspio. U svakom slučaju, dobar pokušaj.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2010, 19:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2007, 14:36
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fawNdNtKq5o[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2010, 19:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
:thumbright:

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2010, 13:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Maj 2005, 21:02
a jebem ti.. nisam stigla kupiti kartu.. aa.. pu! ....

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2010, 16:14 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Jel zna mozda neko set listu pjesama sa block out trazim jednu pjesmu sto su svirali ali nikako ne mogu naci pa ako neko zna da napise : )

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2010, 16:16 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
http://www.svastara.com/muzika/?izvodjac=208

Ovdje imaš sve tekstove pa traži...

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2010, 16:22 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

O pogledacu a imaju nekih par pjesama sto nemaju ni na jednom albumu , imaju na youtube ali su uglavnom losi snimci a jedna pjesma sto su svirali u bl mi se bas slusa a ne znam kako se zove : )nesto ide teks dallje odavde odavde odavde i onda solo melodicni neki ako se sjecam dobro pa eto ako neko zna pjesmu nek pise :

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2010, 08:49 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Maj 2010, 07:50
DFK
c c c
Prevara

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2010, 03:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2005, 05:36
DFK- Kurcina.

E sad, Tiki, bogovski radis. Tek sam nedavno provalio. Svaka cast. Toliko.

Let teachers and priests and philosophers brood over questions of reality and illusion. I know this: if life is an illusion, then I am no less an illusion, and being thus, the illusion is real to me. I live, I burn with life,I love,I slay, and am content.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 798 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 40  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]