gnusni_snjesko je napisao:
stari lokal patriotizam...mozda ako ti je neki rod lik koji radi na ljepilu za etiketu posto je to jedino sto je ostalo ''domace'' u tom 'pivu'

radije cu piti mulj iz Apatina prije nego se od njega napravi Jelen nego ovaj sramotni izgovor za pivo
@nasmjeshiti luzer - nektar je za ove sto Hazbiju razbijaju izlog, koji su se apgrejdovali sa plasticnih dvolitarki

мало си напоран са потенцирањем тога да је Нектар смеће, а Јелен право пиво. то је твоје субјективно мишљење а потенцираш га као да је једино исправно. За стари Нектар ајд и разумијем донекле, ја сам га пио јер ми се допадало, али било је људи којима није одговарао. међутим овај нови Нектар хвале и људи који га прије никад нису пили, и стварно није лоше пиво.
и шта фали локал патриотизму? ајд да ја подржавам неки производ који је толико очајан да нико неће да га конзумира, али што бих куповао нешто из друге државе када имам производ исте квалитете у свом граду. ја први купујем неке ствари из увоза јер су одређени домаћи производи очајни, али има ствари које су добре и код нас.
али ето зока написа да је бањалучка пивара одустала од спонзорства, њихова грешка...ваљда
отишли смо мало од теме, али нема везе

Hertzog je napisao:
Da je sarajevsko sponzor da li bi bilo strano pivo ili domace... Vamo se ljudi kunu u srbiju, a srbijanski proizvodi im strani... U BL pivari su smecari, a i nema para, uz to konkurencija je cudo
добро страни није био баш прави израз, али зна се на шта се мислило. не кунем се ја баш пуно у Србију, али далеко од тога да не осјећам приврженост. у БЛ пивари су смећари, а у свим осталим пиварама цвјећке. не улазим у то зашто је пивара одустала од спонзорства сматрам да је то њихова грешка, али некако ми је логично да на оваквим манифестацијама домаћи произвођачи буду спонзори. али јебга конкуренција је чудо, онај ко понуди више, добиће и то је то. е сад то за Сарајевско јебга ту је мало специфична ситуација и чисто сумњам да ће у скорије вријеме сарајевско да буде у БЛ. има ли игдје код нас уопште купити тог пива?
добро, у РС има једна пивара, да их има више, подржао бих било коју прије него неку из друге државе, али јебга БЛ пивара је једина зато њу и једину потенцирам.