Warrior of the Light je napisao:
Citiraj:
Treba otvoriti "Saopštenja", da bi se vidjela ta promjena, što je čudno (neće svako klikati sve na stranici).
Mislim, koliko je takav pristup ozbiljan?
Nešto im se poremetilo u podešavanjima eventa pa ne mogu da promijene datum. Inače mi organizacija djeluje prilično ozbiljno iz ovog što sam do sad imao priliku da saznam.
Govorim o zvaničnoj prezentaciji festivala, a ne o facebooku (jebalo majku, pa ne svodi se sve na facebook).
I ta index strana se može izmijeniti sa par klikova

+ U onom dijelu gdje je program bijela slova na pozadini koja ima žutu i narandžastu boju. Sreća da se može skrolovati. Jeste efektivna fotka, ali nije za tako odrađen sajt.
+ Tipfeleri na tako malom sajtu.
Ajde bar saopštenje blinka, pa će neko i kliknuti.
Citiraj:
piše da će se karta naplaćivati 5 KM.
Gdje će biti postavljena naplatna rampa/kućica, jer nekad vikendom prošetam do Trešnjika, pa čisto da znam hoću li mijenjati maršrutu?
Pominje se samo "ulaz u festivalsku zonu" ali ne i gdje je to. Možda je čak na rampi, ali vjerovatnije da je kod motela. Valjda će se oglasiti neko iz organizacije povodom toga.[/quote]
Malo su confusing. Pogotovo onaj flajer sa prve str. Čuj 15 minuta pjehe iz centra do Šehova.

PR dio mora da malo zapne.

Warrior of the Light je napisao:
Evo šta je u pitanju na FB eventu:
"You will be unable to change the date or time of your event if the event was created more than a week ago, or the sum of attending, maybe, not attending and invited is more than 5,000 people."
Možda ljudi iz fb neke stvari shvataju ozbiljnije.
Ali, opet, postoje načini kako javiti ljudima da je promijenjen datum.
A i svi ti ljudi ako potvrde dolazak (piše gore 1500) preko fb, ne mora da znači da će zaista doći.
Facebook aktivizam je čudo