ajkula je napisao:
Pa Gibo makar dolazi. Da vidimo kada ce Balasevic nogom krociti na tlo Banja Luke

Neće nikad. Nažalost.

A ja nikako da uganjam kartu bilo gdje drugo. Taman čujem da ima koncert, dok ja iskopam gdje mogu da kupim karte, već budu rasprodane.
A vi što filozofirate toliko o tome šta je Džibo rekao ili nije, da li je nacionalista ili nije, pretpostavljam radite samo sa Srbima (ili respektivno Hrvatima i Bošnjacima) i ne poznajete nikog preko posla/škole/fakulteta koji je teški nacionalista i kojeg ne biste inače trpili, ali eto morate zbog posla.

Blago vama ako je tako. Ako sa takvim ljudima na dnevnoj bazi sarađujete, jedete, pijete i zbog posla ne obraćate pažnju na njihove ispade, niti oni na vaše, zašto ne biste i zaboravili na neke gluposti i uživali u onome što vama od čovjeka treba-njegova muzika.
Uostalom, koliko vas obožava U2 i redovno ih sluša i koliko je bilo i na njihovim koncertima a čovjek je toliko stvari rekao i uradio protiv Srba?
A i svi oni koji toliko pričaju o Srpstvu a koji su barem 3 sata proveli u velikom srpskom Beogradu, znaju šta naša braća razmišljaju o nama sa ove strane Drine i kako nas tretiraju. Većina bar, čast izuzecima uvijek. Ja sam imala više pozitivnih nego negativnih situacija, ali opet šta sve čovjek čuje da pričaju o nama...

I svi najveći srpski pjevači dolaze u BL samo zato što je vole.