banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Maj 2025, 15:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 104 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Da li cete ici na koncert Lenny Kravitz-a?
Hocu 26%  26%  [ 18 ]
Necu 74%  74%  [ 51 ]
Ukupno glasova : 69
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Jul 2009, 09:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Bio sam na koncertu,,,,zaista odlican koncert koji se ovdje rijetko moze vidjeti.......prezadovoljan sam.....Jedino zalosno sto je bas malo raje bilo......Ali eto ocigledno da je Brena,Ceca itd 10puta popularnije od Lennyja........

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 09:13 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2007, 17:52
kiki blue je napisao:
lenny skoz out!!!!!!!!!!! Ja ga nebi gledala ni slusala za dabe!!!!!! Freak!!! soz fans!!!!

Vidi se po 'gramatiki' da ne bi.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 09:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Nije bilo puno posjetilaca ... ljudi nemaju para (mada, realno ulaznice i nisu toliko skupe), neko na moru, neko na Kosheen, ... oko 5000 po mojoj procjeni. Iskreno, ne vjerujem da je neko i ocekivao da ce stadion biti krcat.
Ali, koncert je bio sjajan ... pozornica, zvuk, svjetlo, efekti, ... znaci, vrhunski. Lenny i dalje sjajno zvuci uzivo, a bend je grupa manijaka koji naprosto rasturaju... bubnjar je prava zivotinja. U svakom slucaju, odlican koncert, bez obzira na mali broj ljudi ...

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 09:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Mislim da nije stvar u Leniju, nego u cinjenici da je organizator dobio od drzave
preko pola miliona maraka za sponzorstvo koncerta,
a onda uredno naplatio karte od 30 do 60 km.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 09:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pola miliona?
Sta lupas?
Dobili 100 000 od Vlade i 50 000 od grada ...
Postedi nas, molim te... i to su jedva izvukli.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 09:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Mislim da je 30 rkemi i više nego realna cijena. Mislim, svi ćemo srat kako ovde "nema koncerata", da su grad "peuzele seljačine koje samo brenu/stoju/nekog drugog znaju slušat", a kad se napokon krene s mrtve tačke ("Rock open" i Leni), "karte su skupe", "nisu dovoljno alternativni brendov"i, ili su "previše alternativni" ili, meni omiljena "neću da idem oni samo preko koncerata peru pare, ja neću da sam dio toga". Ljudima očigledno ništa ne valja...
30 rkemi jeste donekle (donekle) previše, ali nije svako neki neafirmisani metal bend da u "Holu" svira za 3KM, ili odveć isprani bend/izvođač pa da je karta 5-10 maraka. Kao što narodna kaže "ako ne znaš šta je dobro znaš šta je skupo"

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 09:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Potpis. Od riječi do riječi.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 09:39 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2009, 07:52
ma šta je skupo 30KM???.....ne kontam...pa jel jedan mladi čovjek stvarno toliko nesposoban da ne može sebi zaraditi 30KM za koncert....pa ja sam sa 16 godina pustao muziku i prao čaše po lokalima i imao fin džeparac...i mrzim te frajere koji samo sjede za kompom i kukaju kako je sve skupo, a niko kurcem da mrdne....

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 10:37 
video klipan je napisao:
kiki blue je napisao:
lenny skoz out!!!!!!!!!!! Ja ga nebi gledala ni slusala za dabe!!!!!! Freak!!! soz fans!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 11:38 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Feb 2004, 23:11
video klipan je napisao:
kiki blue je napisao:

:D :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 11:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
Koncert je bio odličan. Lenny odličan, postava super, atmosfera super, odnos prema publici super, muzika super, publika super, repertoar, bina, dva bisa, skoro dva sata svirke... Billy Jean... nema dalje. Odličan koncert!

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 12:22 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Feb 2004, 23:11
Koncert je zaista bio sjajan. Ipak, mislim da je trebao otpjevati Cant get you off my mind, again, stand by my woman...

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 12:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Lenny je prava ljudina, barem po onom što sam vidio. Uživao sam i to je nešto što ću pamtiti čitav život. Bio sam u prvim redovima. Ne znam sve njegove pjesme, ali drago mi je da sam hitove čuo uživo.
Na mene su utisak ostavili oni saksofonisti, jer volim zvuk tog instrumenta, a ovde nema prilike čuti ga često. Čupavi gitarista Craig Ross je takođe dobro svirao, a sam Lenny se baš potrudio svirajući neke pjesme sa uvijek drugom gitarom, a i pijano je dobro svirao.

Ovo je bio jedan show, koji ko zna kada će se ponoviti u BL.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 12:34 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Sep 2007, 14:13
Frieda je napisao:
Koncert je bio odličan. Lenny odličan, postava super, atmosfera super, odnos prema publici super, muzika super, publika super, repertoar, bina, dva bisa, skoro dva sata svirke... Billy Jean... nema dalje. Odličan koncert!

Potpisujem!!!
A poluprazan stadion je samo jos jednom dokazao da smo mi, na zalost, ruralno drustvo :-? ...nije cijena karte bila presudna...skoro je Nina Badric bila na Kastelu i karta kostala 20KM i kazu ljudi bio pun Kastel, a isto se sjecam prosle godine u Boriku bili oni Lord of the dense i Borik bio krcat, ali su karte sve dijeljene :)...Prema tome, icice nas narod na sve, samo da je za DZ!
Zalosno je samo, sto se poslije ovoga koncerta vise niko nece usuditi dovesti neku svjetski poznatu zvijezdu

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 12:49 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2009, 07:52
Možemo samo da se zahvalimo svima koji su omogućili ovakav spektakl....koliko košta da košta što kaže filozof jednom je u životu....zalosno je to sto nije bio pun stadion i sto je masa nekih rizana pljuje po leniju kao kosheen je nema dalje...nema dalje jer je džabana da je ulaz bio 20-30KM rizani bi svi otisli na mitra mirica negdje gdje je džabe..na zbor primjera radi...

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 13:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
dobra_anica je napisao:
A poluprazan stadion je samo jos jednom dokazao da smo mi, na zalost, ruralno drustvo :-?

Zato što ljudi ne kontaju da iako ne znaju sve pjesme opet mogu da uživaju u odličnom koncertu. Ponekad nije bitno da li smo nečiji najveći fan - ako nam se sviđa muzika, treba otići i uživati. Ni ja nisam baš dugo slušala Lenija, ali sinoć su mi samo dvije pjesme bile nepoznate. Uh, bilo je sjajno u svakom pogledu.

Ali ne treba ići na besplatne koncerte ako nismo fanovi, jer tako samo kvarimo atmosferu. :)

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 13:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Glavni problem je sledeci: Koncert je organizovan u najnezgodnije vreme. Zavrsio je Exit i ljudi su se naslusali dobre muzike i potrosili pare, kraj je meseca tako da je novcana kriza jos veca, ljudi ili idu ili ce ici na more i krpe svaku paru, u gradu je bio jos jedan jak koncert i ljudi su isli tamo pre svega da zauzmu mesto pre nego dodju ovi sa Lenija, ako je neko iz susednih zemalja i hteo da dodje na koncert pored gore navedenih problema ima je i vrucinu pa mu se nije dalo da vozi i predje toliki put

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 13:24 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Avg 2007, 17:01
ma dajte ljudi, uozbiljite se, vise od pola ljudi je otislo samo zato sto je svjetsko ime, a 2 pjesme u zivotu nisu culi...
Kako je on odjednom toliko pupularan ovdje, a prije najave koncerta niti jedna rijec o njemu nije bila

Pogledajte Rock Open koji je 3 puta kvalitetniji a opet duplo manje ljudi bilo...Zbog cega? Zato sto se mozes hvaliti da si bio na leniju, a na ovome i ne mozes bas, barem ne u nasem drustvu

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 13:34 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 01 Jul 2009, 21:23
Acrobatico je napisao:
Pola miliona?
Sta lupas?

nemam nista protiv Lenija, samo stvarne cifre koje su izdvojene malo ko zna.
Evo npr: http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?id=61082&sectionId=51&view=story
Citiraj:
Vlada RS će izdvojiti 200.000 maraka za koncert Lenija Kravica, koji bi trebalo da bude održan 9. juna ove godine na gradskom stadionu u Banjaluci. Dodatnih 100 hiljada KM obezbediće grad Banjaluka!

Šef Biroa za odnose s javnošću Vlade RS Vera Sajić potvrdila je da će Vlada finansirati ovaj koncert.

Ona je istakla da je organizator koncerta, koji će koštati ukupno 600.000 KM, muzička agencija „Front stejdž" iz Banjaluke i da će pored sredstava Vlade RS i gradska uprava Banjaluke za koncert izdvojiti 100.000 KM i dati na korišćenje Gradski stadion. Po 150.000 KM, dodala je Sajićeva, obezbediće se od sponzora i prodaje ulaznica za ovaj koncert.

s tim da u ovim "sponzorima" ima i drzavnih firmi i slicno... cifra ostaje za polemiku !

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 13:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Acrobatico je napisao:
Pola miliona?
Sta lupas?

http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=61082&sectionId=51

Немам шта ја тебе да "штедим", кад ово буде твој приватни форум, дотад држимо се чињеница,
а чињенице нису увијек све што ти на прву лопту падне на памет.
Кажем, ако већ организатор и музичар нису у стању па продају довољно улазница,
и ако је организатор влада, улаз би, ваљда требао бити бесплатан (а примјер смо синоћ имали).

Концерт Ленија Кравица и сваке веће музичке звијезде у Бл - подржавам, свим срцем,
али ако је истина да је трошак његовог концерта већи од читавог ДЕМОФЕСТА,
те да Лени и организатор нису у стању сакупити довољан број фанова да покрију концерт,
чему онда организација таквог нечега и за тако баснослован новац?

Моје честитке иду организаторима демофеста, који су за мање паре направили ВРХУНСКИ фестивал,
на којем су наступале ништа мање звијезде од Ленија, а улаз је био БЕСПЛАТАН.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 104 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]