banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Maj 2025, 10:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 67 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 03 Sep 2007, 06:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Avg 2005, 01:01
intenzivan dogadjaj isperd bine nema sta 8)

jel neko fotografiso sutku il ne daj boze snimo kamerom?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Sep 2007, 11:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2005, 18:20
Whitesnake je napisao:
ja ne znam sto neki seru po monumentu. bio sam na njihove 2 svirke, prvi put mi je bilo bezveze, ali drugi put sam bio na finalu metal battle-a u beogradu, i stvarno sviraju odlicno i dizu atmosferu. istina je da ne volim death metal, pa i vecinu ostalih pravaca metala, ali ovaj bend mi pase.

ko sere po monumentu ? gdje si to procito / cuo ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Sep 2007, 11:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2006, 18:18
***S@NI*** je napisao:
Whitesnake je napisao:
ja ne znam sto neki seru po monumentu. bio sam na njihove 2 svirke, prvi put mi je bilo bezveze, ali drugi put sam bio na finalu metal battle-a u beogradu, i stvarno sviraju odlicno i dizu atmosferu. istina je da ne volim death metal, pa i vecinu ostalih pravaca metala, ali ovaj bend mi pase.

pa prvo block out, pa onda pamela morrison...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Sep 2007, 11:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

to je standardno ja konto nesto novo :D

Vrh

Tema posta:
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
ko sere po monjumentu, picka je i smrad. i gluv je.

Vrh

Tema posta:
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Bik je napisao:
ko sere po monjumentu, picka je i smrad. i gluv je.

:drinking: :drinking: :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Sep 2007, 12:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Whitesnake je napisao:
***S@NI*** je napisao:
Whitesnake je napisao:

pa prvo block out, pa onda pamela morrison...

Meni je ovo bila prva njihova svirka, drugi put mozda promjenim misljenje!
Mozda se uozbiljim :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Sep 2007, 14:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Moj bubnjar je bio i rekao da su razbili.... ako je on rekao da su navjezbani i da su razbili, onda su stvarno razbili, jer on trazi dlake u jajima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Sep 2007, 14:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Dec 2006, 17:07
AntiDope je napisao:
Zao mi je sto nisam dobio priliku da kupom XXL koji je jos bolja jeftinija varijanta pojacala gdje za malo para dobijes puno zvuka.... presto se pravit.... ali bice nesto.

Otkud ti to da se prestao praviti?

http://www.peavey.com/products/browse.c ... Series.cfm

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Sep 2007, 16:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

TSM je napisao:
AntiDope je napisao:
Zao mi je sto nisam dobio priliku da kupom XXL koji je jos bolja jeftinija varijanta pojacala gdje za malo para dobijes puno zvuka.... presto se pravit.... ali bice nesto.

Otkud ti to da se prestao praviti?

http://www.peavey.com/products/browse.c ... Series.cfm

Hello,

I'm sorry to say this to you, but your dealer is right. Only the XXl is discontinued all over the world. We don't make it any more.
So you have to look at another Peavey for the future.

Best regards,

Jeroen de Slegte
Peavey Electonics Ltd & Trace Elliot sales Customer Service.
http://www.peavey-eu.com

+44 1536 424611

...........................
Ne mora se cekati Tiki da ti on odgovori na swe i jedno moguce pitanje vezano za opremu, pa cak i ako je u pitanju nesto sto on odlicno zna....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Sep 2007, 21:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
Rakun_Slavko je napisao:
pamella_morrison je napisao:
od bendova na trgu cula sam samo monument i da, bilo je smijesno :lol: SVE (bend, hedbenging, publika, skichece klinke, pEvac(bez J :oops:).... :lol: :lol: :lol:

Ok, obicno se ne protivim zakonima koje neko bozanstvo iznese (ili osoba koja ima slicno misljenje o svojoj nepogrijesivosti, jer sa zidovima se ne isplati prepirati), ali ovaj put se pretjeralo.
Bend je smijesan, jashta. Daleko manje je smijesan bend koji svira duplo duze od njih, sa tri puta iskusnijim muzicarima, a koji niko zadnjih nekoliko godina skoro nije pozvao na nastup van Banjaluke, da se ne spominje nastup van BiH. Daleko manje smijesan je bend kojem na svirku dodje 10 ljudi (poznanika koji ni ne slusaju tu muziku), i zijeva uokolo, Jeste, Monjument su bas smijesni, rade muziku koju su ljudi koji se godinama bave metalom sirom bivse juge ocijenili kao zanimljivu, savremenu i kvalitetnu.
Ako ti je headbanging smijesan, preporucujem live video bilo kojeg metal benda, eto moci ces se smijati koliko god zelis. Je li bi se metalac trebao odvaljivati od smijeha kada dodje na nastup Pelagica, i vidi kako oni igraju kolo u seljackoj nosnji! Hahah, jebote, igraju kolo, jos obuceni kao paori, jeste to smijesno! Uz muziku koji oni sviraju (metal, pop, tamburashka - nebitno) ide odredjeno oblacenje i stilovi "plesa". Ali jeste to nama smijesno, mi smo je*eno napredni, pa hajmo ismijavati sve sto nam ne pashe ili sto nismo vidjeli do sada... Ako ti je publika smijesna, isto vazi za gore navedeno, a mozda vise volis da i bend i publika stoje kao zaliveni na mjestu? Klinke vriste? Monument je kriv za to, te bi trebali, po logici stvari, zamoliti tinejdzerke da ne vriste? A smijesan je i pjevac koji je zivio u Srbiji 70 posto svog zivota, pa prica na naglasku kojeg je naucio?

1. to se ti meni OBRACAS????
2. pretjerivanje je imati svoje vidjenje (razlicito od vecine)? navikla sam 8) :D
3. vrlo pogresno si protumacio ono sto sam napisala, zapravo jer si upravo tako i zelio da protumacis, ne ocekuje se nista bolje ni drugacije od "rakuna slavka" whatever....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Sep 2007, 22:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Men je zao sto svi seru......

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Sep 2007, 22:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Rakun_Slavko je napisao:
od bendova na trgu cula sam samo monument i da, bilo je smijesno :lol: SVE (bend, hedbenging, publika, skichece klinke, pEvac(bez J :oops:).... :lol: :lol: :lol:

Ok, obicno se ne protivim zakonima koje neko bozanstvo iznese (ili osoba koja ima slicno misljenje o svojoj nepogrijesivosti, jer sa zidovima se ne isplati prepirati), ali ovaj put se pretjeralo.
Bend je smijesan, jashta. Daleko manje je smijesan bend koji svira duplo duze od njih, sa tri puta iskusnijim muzicarima, a koji niko zadnjih nekoliko godina skoro nije pozvao na nastup van Banjaluke, da se ne spominje nastup van BiH. Daleko manje smijesan je bend kojem na svirku dodje 10 ljudi (poznanika koji ni ne slusaju tu muziku), i zijeva uokolo, Jeste, Monjument su bas smijesni, rade muziku koju su ljudi koji se godinama bave metalom sirom bivse juge ocijenili kao zanimljivu, savremenu i kvalitetnu.
Ako ti je headbanging smijesan, preporucujem live video bilo kojeg metal benda, eto moci ces se smijati koliko god zelis. Je li bi se metalac trebao odvaljivati od smijeha kada dodje na nastup Pelagica, i vidi kako oni igraju kolo u seljackoj nosnji! Hahah, jebote, igraju kolo, jos obuceni kao paori, jeste to smijesno! Uz muziku koji oni sviraju (metal, pop, tamburashka - nebitno) ide odredjeno oblacenje i stilovi "plesa". Ali jeste to nama smijesno, mi smo je*eno napredni, pa hajmo ismijavati sve sto nam ne pashe ili sto nismo vidjeli do sada... Ako ti je publika smijesna, isto vazi za gore navedeno, a mozda vise volis da i bend i publika stoje kao zaliveni na mjestu? Klinke vriste? Monument je kriv za to, te bi trebali, po logici stvari, zamoliti tinejdzerke da ne vriste? A smijesan je i pjevac koji je zivio u Srbiji 70 posto svog zivota, pa prica na naglasku kojeg je naucio?

1. to se ti meni OBRACAS????
2. pretjerivanje je imati svoje vidjenje (razlicito od vecine)? navikla sam 8) :D
3. vrlo pogresno si protumacio ono sto sam napisala, zapravo jer si upravo tako i zelio da protumacis, ne ocekuje se nista bolje ni drugacije od "rakuna slavka" whatever....

sta kod da rakun slavko kaze u pravu je. za razliku od tebe koja samo podjebavas...ako imas svoje misljenje imas al onda nemoj da pljujes po ostalima koji ne dijele isto misljenje...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Sep 2007, 22:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma odusto dragi, pa sad ona malo podjebava....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Sep 2007, 22:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Feb 2003, 16:53
AntiDope je napisao:
Men je zao sto svi seru......

Meni nije žao, jer bi u protivnom došlo do septičnosti... i svi bi pomrli!

:drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2007, 10:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
Adrenalinov potpis je napisao:
Have you ever been ass-licked by fat man with fake RayBan glasses and nazi helmet on?

Slika ??? wtf?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2007, 12:20 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
a oni kumovi covjece....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2007, 13:38 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2007, 14:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Fuck. Fuck. Fuck.
Mother mother fuck. Mother mother fuck fuck. Mother fuck mother fuck.
Noise noise noise.
1 2 1 2 3 4
Noise noise noise.
Smokin weed, smokin weed.
Doin' coke, drinkin beers.
Drinkin beers, beers beers.
Rollin' fatties, smokin blunts.
Who smokes the blunts? We smoke the blunts.
Rollin' blunts and smokin um'

15 buck litte man put that shit in my hand
if that moeny dosent show u owe me owe me owe o

My jungle love.
Oh e oh e oh.
I think I wanna know ya know ya ... yeah, what.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2007, 14:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
***S@NI*** je napisao:
sta kod da rakun slavko kaze u pravu je. za razliku od tebe koja samo podjebavas...ako imas svoje misljenje imas al onda nemoj da pljujes po ostalima koji ne dijele isto misljenje...

dijete drago :lol: :lol: :lol: "sta god rakun slavko kaze u pravu je" hahahahaahah kakav navijac omg

dijete, ako nisi primjetio, ja sam samo napisala sta ja mislim, a ni po cijem misljenju nista nisam pljuvala... toliko

@Antidope - koji je tebi? :roll:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 67 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]