Temple_of_the_king je napisao:
sad ionako malo ko stvara muziku(a pogotovo malo ko u bL)... dakle, moze se smiriti ova rasprava.
sto se tice potrage za pjevacem... u ovom gradu se mogu naci samo "gitaristi"

...bilo sta drugo, tesko...
potpuno se slazem s tobom, a pogotovo to "gitaristi''. Danas dosta ljudi voli svirati gitaru i to je fino, ali problem je sto su neobrazovani, a kontaju da su pokupili svu pamet sveta. znam ljude koji su krenuli svirati na el.gitari, i kasnije nesto pricaju o tehnici, pa onaj koji svira odma na el.gitaru, na akusticnoj veze nema, jer je akusticna teza za sviranje i tu se tehnika razvija. druga stvar sto se tice skidanja pesama sa gp4 i gp5,danas nije toliko tesko skinuti neku stvar, sviraj 5 sati ddnevno, skinuces to sa si debil,mislim na pesme prosecne tezine, ali da li se nakon takvih skinutih 20 pesama moze reci da si dobar gitarista. Po meni ne, jer da bi bio dobar gitarista moraju se prvo osnove nauciti, tj. svirati prvo pentatonike, hromatike, skale,recimo c skalu(po berklijevoj skoli) i ostalih 6 u jednoj poziciji, i da se nauci vladati celim vratom gitare i da se moze tacno improvizovati bilo sta, onda skontati neke cake sto je radio J.Page,koji je Bog za gitaru,i tako neke stvari, e to je pocetak za sviranje gitare, a to 90% ljudi ne zna. Kada se to nauci, stvaranje svojih stvari na gitari nije preterano tesko.