banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 00:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 112 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Da li se smanjuje broj slusalaca narodnjaka ?
Da smanjuje se 25%  25%  [ 10 ]
Ne i ne treba da se smanji 25%  25%  [ 10 ]
Ne i treba da se smanji 50%  50%  [ 20 ]
Ukupno glasova : 40
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2007, 17:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Opet ce tema imati isti epilog .. 'cupavci' ce 'seljacima' govoriti da su priprosti magarci .. ovi ce opet odgovoriti univerzalnom recenicom 'narkomancino cupava' .. i tako u nedogled .. Da li je neko losiji covijek zato sto slusa 'ovu' ili 'onu' muziku?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2007, 17:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
Ljudna je napisao:

"Pa necu ja da pleshem uz neke tamo sataniste"
"Sve su to drogerashi"
"Jebote,pa ne kontam o cemu se radi,nije mi zanimljivo"
"Uz narodnjake se bar nasmijem,uz stranu ne mogu ni to"

Nazalost,sve tacni citati.

najčešće korišćeni klišeji i predrasude polupismenih tupana. i najveći književnici bili narkomani pa da li neko dovodi njihovo djelo u pitanje? i stonsi su navodno satanisti, pa pola planete pleše uz njih. problem je i jezička barijera, izgleda, tako da se to savršeno uklapa u tezu o polupismenosti konzumenata narodnjačkih uradaka.

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2007, 17:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Da li je neko losiji covijek zato sto slusa 'ovu' ili 'onu' muziku?

nije, naravno. ali jeste fakat da mu je muzički ukus problematičan. što opet govori nešto ...

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2007, 17:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vidis .. smeta ti kada se neko razbacuje stereotipima tipa 'narkoman', a tebi ni malo ne smeta da zakacis epitet 'nepismeni tupan' kojeg bi ti zapalio svim 'narodnjacima' .. ;)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2007, 18:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Vidis .. smeta ti kada se neko razbacuje stereotipima tipa 'narkoman', a tebi ni malo ne smeta da zakacis epitet 'nepismeni tupan' kojeg bi ti zapalio svim 'narodnjacima' .. ;)

ne smeta mi, jer ima ih dosta koji jesu narkomani. stvar je u tome da ih to ne sprečava da prave kvalitetnu muziku. boli me patka ako i crknu poslije toga. njihova stvar. a nepismeni tupan je svaki onaj koji razmišlja u tom stilu gore navedenom, jer to je fakat tako. jer kad bi se potrudio da sazna nešto o bilo kojem bendu (izvođaču) kojem zakači neku od tih etiketa, ili da pročita tekstove, presluša muziku koja nerijetko može da bude genijalna, shvatio bi da je istina negdje drugdje. ali, da bi se to uradilo (shvatilo kvalitet određenog izvođača kojem se naturi etiketa narkomana i negativca bez prethodnog upozorenja), potrebno je ipak imati određeni nivo, odnosno izdići se iz tog (ne)razmišljanja kroz predrasude, pokrenuti mozak etc ... za tomu i kafanu baš i ne treba nivo. da ne govorim o ovim lukasima i inim kreaturama ...

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2007, 19:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
kenjanjeeeeeeeeee, kenjanjeeeeeeeeeeee

Eo upravo sam pijan i slusam soundgarden, ako koga interesuje.

Za tomu i kafanu ti treba nesto drugo komandante. :salute:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2007, 19:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Feb 2007, 14:39
hwhwhw i ja sam malo drnk

Or somewhere in between.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2007, 19:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

i slu[am tankard, da. >))))

Or somewhere in between.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2007, 20:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
Tiki the Boyler je napisao:
Hvala...

Dakle... Nažalost se ne smanjuje!
I kako stvari stoje... teško da će uskoro...

A "rokeri" koji slušaju narodnjake samo pod cugom... Gori su i od ljudi kojima su ti narodnjaci jedini izbor!
Ne gušite želju glumeći urbane likove dok ste trijezni... Što trijezan misli - pijan čini!

:( :( :( nazalost tacno ... :( :( :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2007, 20:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Slusam dobru muziku, od Nirvane do Silvane. :)

Slika

Slika

J'ai dit, Aicha, prends, tout est pour toi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2007, 00:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Grand Prdakshn Vs. Aliens

http://www.youtube.com/v/T3iV_mbN7eE

J'ai dit, Aicha, prends, tout est pour toi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2007, 02:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2005, 05:36
subcomandante marcos je napisao:
V@nja je napisao:
Da li je neko losiji covijek zato sto slusa 'ovu' ili 'onu' muziku?

nije, naravno. ali jeste fakat da mu je muzički ukus problematičan. što opet govori nešto ...

A najjaca mi je ona "o ukusima ne vrijedi raspravljati"....kako ne vrijedi ako ti je ukus neshto shto si chuo tri miliona puta jer se u tvojoj lokalnoj birtiji samo ta stanica vrti?Ili je DJ tolko ljen ta mu je problem obrnuti na "B" stranu nekog mp3-a(heh).Druga strana medalje je da mi bilo ko kaze da sam majmun shto gotivim npr. panteru,oldfielda i paganinija,ja nemam pravo da mu ishta kazem.Osim "jebi se" :lol:

Ma samo da mi je nedje iskopat reakciju onih neorginalnih mrmota sa MTV-a kad su culi zoricu brunclik....jooooooooooooj,priceless

Let teachers and priests and philosophers brood over questions of reality and illusion. I know this: if life is an illusion, then I am no less an illusion, and being thus, the illusion is real to me. I live, I burn with life,I love,I slay, and am content.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2007, 02:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2005, 05:36
Medolino je napisao:
Grand Prdakshn Vs. Aliens

http://www.youtube.com/v/T3iV_mbN7eE

AAAAAAAAAAAAAAAAA

ISUSE HAROLDE HRISTE

Zasto nisam ranije obavjeshten o ovom biseru moderne umjetnosti?Kriminal :lol:

Il ce biti da josh moram pure jesti iz ovih intercjevi?argh

Let teachers and priests and philosophers brood over questions of reality and illusion. I know this: if life is an illusion, then I am no less an illusion, and being thus, the illusion is real to me. I live, I burn with life,I love,I slay, and am content.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2007, 07:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ne mislim aj sad ozbiljno.

Najviše mrzim kad neko počne da mi sere da mu nije bitno što se druži sa nekim ko sluša narodnjake. i sad se tu postavlja pitanje šta su to narodnjaci??? za mene su narodnjaci Toma i ta stara garda. njih čak mogu i da slušam bre. Stari dobri alkosi. A sve ova nova kompanija grand smarade.. ma ne mogu očima da ih vidim a kamoli da slušam ili da se družim sa ljudima koji to promovišu. To nije samo muzika. To je ceo pogled na svet što uključuje način života. Po njima žene trebaju da su kurve, da se oskudno oblače (što u krajnju ruku vidimo na ulicamam grada) što je vrlo degutantno (već znam da se muški sa ovog foruma ne slažu sa ovim). Ali u 100% slučajeva sam sigurna da takve fuske bi imali samo u krevetu a ne za pod ruku.

Kad čujem od nekoga ''znaš onog, sluša narodnjake'' prva slika mi je neki debeli krkan kako jede prasetinu i bale mu vise niz bradu...e tako ja zamišljam tipove koji slušaju taj trash. To je sigurno stereotip, kao što je definitivno stereotip kad kažu da su metalci prljava stoka, ne peru se danima, smrde i drogiraju :evil: Za takve stvari su krivi pojedinci a ne šira masa!

Or somewhere in between.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2007, 09:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
E vako.....
Bezveze je sa ljudima koji nikada nisu imali neki ukus (koji se obicno izgradi preko roditelja) u muzici raspravljat o tome sta oni treba ili ne treba da slusaju ili sta je bezveze ili nije bezveze......
Ja imam hrpu prijatelja koji "slusaju" turbo folk i sve njegove primjese i ogranke al jednostavno izbjegavam sa njima razgovarat o muzici.....i to je tako najlakse....pri tome ne mislim da je neko od njih krkan ili nesto slicno nego jednostavno mislim da su uskraceni za muzicki odgoj od strane roditelja jer da su kao mali u kuci slusali deep purple, pink floyd, dire straits i sl. danas sigurno ne bi slusali to sto slusaju i imali bi neki stav o tome sta valja a sta ne valja.....al uopsteno gledano ljudi nemaju taj preko potrebni stav o tome sta valja a sta ne valja nego jednostavno primaju i upijaju sve ono sto vide na tv-u pri tome ne razmisljajuci koliko se to njima svidja ili ne svidja....
Kad se na tv-u cuje po milion puta dnevno neka pjesma koja je neko smece ona postaje hit i samim tim je svi pjevuse a niko ne postavlja pitanje da li je to dobro ili nije.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2007, 12:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
psyborg je napisao:
Smanjuje se....

Especially kad je Hasan Dudic u pitanju. :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2007, 12:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
Pa evo ja sam sam sebe muzicki obrazovao pa volim i narodnu. Sta cemo sad? Moj ukus je shit?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2007, 12:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nisi trvv! ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2007, 12:40 
vim je napisao:
psyborg je napisao:
Smanjuje se....

Especially kad je Hasan Dudic u pitanju. :lol:

On mi idol...vidish kakve P...e k..a

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2007, 17:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Bik je napisao:
Pa evo ja sam sam sebe muzicki obrazovao pa volim i narodnu. Sta cemo sad? Moj ukus je shit?

onda, što bi se reklo, promakla ti je poenta negdje ... to ti je ko kad gledaš vrhunske filmove pa se oduševiš tesnom kožom, pročitaš kompletno djelo dostojevskog i saopštiš da su braća tarabići u pravu ...

Viva la Muerte!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 112 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]