evo pisem iz bgd-a,pa reko da obavjestim i moje vidjenje onog koncerta na uscu.
bio sam jako blizu bine, nekih 20 metara i bilo je neopisivo. onakav koncert, nisam se nadao. sada shvatam zasto su rolling stones iznad svih bendova. onako profesionalno i dobro uraditi koncert, svaka im cast. sada nakon ovog svaki koncert na kojem sam bio, a bio sam prilicno za svoje godine, izgleda mnogo smesno. sumnjam da cu ikada videti onakav spektakl, krenuvsi od trcanja dzegerevog 2 sata, od njegovih 15-ak recenica na srpskom(prvi put je u bio u BGD), do bine koja je bila 38m visoka i dugacka 68m, do light show-a, pa pomjeranje bine u publiku, pa onakva koreografija za sympathy for the devil. jedna rijec-amazing.
pa zar ne govori nista podatak da je dzeger u toku nocu posmatrao radove na bini, da je ucio jezik da bi mogao onako smekerski da prica, da je isao u fitnes kako bi trcao onako. stvarno su po svemu iznad svakog drugog benda, tj. jedini bogovi rock 'n' roll-a.
I said, I know it's only rock 'n' roll, but I like it
@registruj me
mozda bi ih trebalo pustiti, ipak je roni obukao majcu iron lion zion, slovima iron maiden-a, a naravno zbog pjesme od bob marley-a.
e da i ako bi bili predgrupa trebali bi da nauce gde su dosli, tj. u srbiju, a ne in serbia and montenegro.