All 2 Human je napisao:
AntiDope je napisao:
Ala si ti dosadan o tom sranju jes metal- nije metal. Jesi li ti na nekoj misiji. from the God?
Ala ti pogresno shvatas neke stvari. Nije bitno da li je metal ili ne, vec da li valja ili ne.
Jebote, zivite u proslosti, shvatite da postoji muzika i posle Metallice i da su oni svoje odsvirali davno. Kakve veze underground ima sa bilo cim?

Aj mi objasni kako to da meni valja St Anger, a da je tebi sranje? Jes ti onda od mene pametniji ili sta?
Uporan si u prozivanju! Bitno je da je covjek sretan i zadovoljan, pa ako ga slusanje metallice cini sretnim, STA TU FALI? Jel tebi smeta da neko bude sretan? Znam ja dobro kakve muzike ima danas i vecinom je sranje sve. Prava muzika je davno prestala da se pravi. Jedino oni koji se pridrzavaju muzickih korijena prave slusljive note.
Citiraj:
Load, Reload, St.Anger pre svega nisu metal albumi.
Citiraj:
Nije bitno da li je metal ili ne, vec da li valja ili ne.
Izvini, ali bas ti si cest pokretac rasprave da li je nesto ili nije i ko je vise, poznat si po tome.
Ej, je ne zelim da se raspravljam. Cinjenica je da postoje horde ljutih metalaca koji jure za Metallicom kao da su im od usta nesto oteli. Dok su vam valjali slusali ste ih, sada kad vam vise ne valjaju ne slusate ih i usput pljujete po njima, a valjalo vam je pravit pirate prije.