banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 26 Jul 2025, 02:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 06 Okt 2006, 13:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
Ko zna s klavijaturama - zna s klavijaturama... :lol:
Eto recimo , Bodomi... Pojede! Pojede! Pojede!!!! Ne bi valjalo bez klavijatura....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Okt 2006, 14:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Maj 2005, 16:44
Po meni bodomi pretjeruju sa klavijaturama, kod nas nece biti nista slicno cob-u. Samo razni zvukovi i pozadina, da sve zvuci punije!!!

@Adagio
Odlicne su majice, samo sam vidio jos jednu verziju, crveni logo i neka crvena slika, sta je to?

Kad smo kod majica, postoje i Monument Logo majice L i XXL(majica je velicine XL ali pise da je XXL), kostaju 15 KM.
Evo slika
Slika
Ako ima zainteresovanih mozete se javiti na e-mail monument@blic.net

Tanker-Southern Sludge Metal

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Okt 2006, 16:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Citiraj:
kostaju 15 KM.

:shocked!:
Skuuupo!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Okt 2006, 17:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2005, 18:57
pa...ako se stampa mali broj majica i nije skupo...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Okt 2006, 17:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

AntiDope je napisao:
Citiraj:
kostaju 15 KM.

:shocked!:
Skuuupo!

Sta jest - jest! :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Okt 2006, 00:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
antidope: pogledaj nuclear blast 2000 koncerte, Hypocrisy - kada ne bi imali klavijature kako bi to sve siromasnije zvucalo!

Majca jeste malo skupa, s obzirom da dobijes samo print (omanji) na jednoj strani majce, ali bitna je podrska :wink:
(kaze se majca, jer je majica demunitiv od imena Maja) :lol: :lol: :lol:

Poslednji put menjao Rakun_Slavko dana 08 Okt 2006, 21:21, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Okt 2006, 09:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hm.. Inache, sama stampa majice kosta 10KM. Posto jedan drug mog starog drzi stampariju, otprilike znam te cijene. E sad, niste ni vi toliko kultni bend da se ljudi otimaju za vashe majice, tako da bi bolje bilo odstampati manji broj majica, cisto reklame radi, a cijena da bude taman tolika da nista ne izgubite....
A sad... Ako je album izasao, ja bih kupio jedan.. :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Okt 2006, 10:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Sad cu malo da serem ali mislim da imam pravo!
Majica kosta 15 KM i cijena ce takva i da ostane, majica je kvalitetna sa kvalitetnim printom! Pogledajte cijene stranih bendova, ja znam kako se cijene krecu, 10-16 $ za majice kratkih rukava, 15-20$ za majice dugih rukava i duks sa kapuljacom kostaja od 30 do 40 $ + postarina i carina. To su otprilike cijene u USA. U evropi kratki rukav kosta od 10-15 eur, dugi rukav od 15 do 20 eur a duks sa kapuljacom kosta oko 30 eur, opet + postarina i carina! Ako se kupi na koncertu onda je malo jeftinije!
Sad da ne bude da poredim nas standard sa svijetom reci cu vam da recimo Sacrametal Blood majica kosta 16 KM i mislim da je ista cijena za ToxicDeath, Amon Din,... Mislim da je cijena OK i vec sam uzeo jednu SB majicu i cekam da nabavim jos jednu koja ima drugu sliku, SB je jebeno dobar bend i uvjek cu da ih podrzim!
Na pijaci fush majice kostaju oko 10-15 KM, zasto onda Monument orginal majica ne moze da kosta 15 KM ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Okt 2006, 10:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pero_Bombas je napisao:
Hm.. Inache, sama stampa majice kosta 10KM. Posto jedan drug mog starog drzi stampariju, otprilike znam te cijene. E sad, niste ni vi toliko kultni bend da se ljudi otimaju za vashe majice, tako da bi bolje bilo odstampati manji broj majica, cisto reklame radi, a cijena da bude taman tolika da nista ne izgubite....
A sad... Ako je album izasao, ja bih kupio jedan.. :drinking:

Album ce izaci malo kasnije!

Nismo mi kulti bend ali takve su cijene svih bendova i kultnih i onih manje kultnih i onih nepozatih!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Okt 2006, 10:55 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
monument zajebite majice, daj nam cdove

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Okt 2006, 11:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

@veliki--->komsija je sve pametniji iz dana u dan :lol:
tope,zasto vase majice ne nosi niko preko 15-16 godina starosti :lol: ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Okt 2006, 13:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2006, 02:36
Kao relativno mlad bend i "relativno" nepoznat mogli bi da razmislite o tome da dijelite majice i CDove jer bi na taj nacin privukli vise ljudi a taj novac sto bi potrosili na "poklone" bi zaradili radeci svirke kojih bi imali mnogo vise ako bi imali vise publike. Kad sve saberes, vrtili bi se negdje oko pozitivne nule a bili bi mnogo poznatiji, popularniji pa bi neki CD u buducnosti mozda bio i komercijalan, tj. vise bi zaradili prodajom nego sto bi ulozili u snimanje i distribuciju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Okt 2006, 14:37 
Stara kuka
Stara kuka

evo danas sam bio u firmi jednoj gdje rade majice za cenera, stampaju sta hoces. jebes majice, koji ce nam kurac, true fan ce napisati markerom na bijeloj majici МОНУМЕНТ i bice sasvim dovoljno. dajte nam muzike, svirajte i dijelite/valjajte cdove.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Okt 2006, 15:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

@Temple
Mozda njih nekoliko ima ispod 16 god, vecinu majica kupili su prijatelji benda, svi stariji i od mene.

@Registruj se!
Sve je to u redu sto ti pricas ali je to nemoguce! Ovde je nemoguce raditi koncerte i to je najveci problem, nema prostora, a i ako uspijes napraviti nesto od prodaje ulaznica ne mozes nista zaraditi vec mozes otplatiti troskove koncerta. Mi se trudimo da sviramo van BL ali i to je veoma tesko, ponekad se otvori sansa i to je to!
Druga je stvar prodaja CD, to je jos veci problem, da pratis sta se desava sa domacim bendovima i izdavackim kucama znao bi o cemu govorim, jedan WALK Records ce izgleda morati da zatvori jer ljudi nece da kupe CD-ove a covjek je u debelom minusu!
Jos je gore od ovoga sto sam napisao ali sad nemam zivaca sve da pisem!
CD-ove cemo podjeliti raznim izavackim kucama, ljudima koji rade koncerte, 'zinovima i slicnim, naravno u promo verziji, znaci nekoliko pjesam, slike i biografija!

Tvoja prica je u redu ali da nismo na balkanu!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Okt 2006, 20:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2006, 02:36
Cova, neke stvari se moraju mijenjati, pa i ovdje. Drugo, ako vijerujete da ste stvarno dobri (meni se ne svidjate nimalo ali je to stvar ukusa) nemojte se ogranicavati. Dosadjuj malko nekim ljudima, kao Interfektor :D, samo malo istrajnije, konstantno, bez odustajanja i isfuravanja.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Okt 2006, 21:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2005, 00:21
Registruj se! je napisao:
Dosadjuj malko nekim ljudima, kao Interfektor :D

Naravno da tako treba, ali Monument jos nema nista konkretno snimljeno, dok ovaj disk ne zavrse. Tad se radi reklama. Slazem se da treba raditi agresivniju kampanju, ali ne bas u BL ili u RS, to bi bio samo nepotreban trosak. Ovde 20ak diskova moze odraditi celi posao. Ako hoce nesto vise sa bendom, sve valja slati van grada i drzave, tacnije u gradove gde postoje mogucnosti za koncerte... To sve zavisi samo od njih, ako hoce nesto ozbiljnije da postignu, ozbiljnije ce morati i da rade.

Ovo za majice... moje neko misljenje je da nisu trebali to da rade pre snimka, ali dobro. Isto vazi i za web sajtove i sl., to ide tek posle snimka, a ne posle promo fotografija. Sto pre taj snimak bude gotov, to bolje za njih, naravno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Okt 2006, 21:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2005, 18:30
Zasto metalci vise ne furaju duboke kosarkaske patike?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Okt 2006, 02:03 
Stara kuka
Stara kuka

nisu vise true....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Okt 2006, 11:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2006, 18:18
@monument
Svaka cast za izdavanje prvog CDa,nego iako vas nisam poslusao smatram da je jako tesko da uspijete zato sto svirate vrstu muzike od koje nema kinte.Da svirate recimo turbo folk sranja,vec bi ste odrzavali koncerte od Dragocaja do Dvorova pored Bijeljine,ovako sumnjam da ce biti ista od toga,ali nemojte odustajati.
E sada ne znam da li ste vi odlucili da se bavite muzikom intenzivno ili je ovo kao neki hobi???Mislim da je kao hobi to prava stvar,opustanje,zejebancija i sl,a kao posao uzas,mnogo zeznuto i stresno.
Sto se tice majce mislim da nisu skupe,ako vas neko bas gotivi kupice.
I da umalo da zaboravim kako je majke ti majca na koncertu jeftinija???
Meni su uzeli 50 km za majcu kratkih rukava na koncertu,znam ljude koji su majcu platili i do 100 km,na koncertu,naravno original,tako da je to prosipanje da je jeftinija majca na koncertu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Okt 2006, 13:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

majica je jeftinija vjerovatno kad su u pitanju mladi bendovi kojima je potrebna promocija.hvala bogu pa ce ti ws uzeti 50km..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]