Warrior of the Light je napisao:
grickobl je napisao:
alaaa rabio sam nogu od jedan onaj blok sto stoji u sred publike xD prolazis kroz masu pa ne vidis to sranje xD
To se i mom komšiji desilo, a i meni prije par godina, vjerujem da se redovno dešava. Ti kretenski stubovi su baš problem, ili neka ostave klupe ili neka maknu stubove... ja sam prije par godina ponudio organizatorima da dođe nas par s macolama i skršimo to za par sati, ali su mi odgovorili da se prokleti stubovi "ne smiju dirati".
Kada su klupe ostavljali, brzo se vidi da je većini hobi lomljenje istih. Osim nekima koji su tolika sila da ih slome kada sjednu

Nisu stubovi kretenski koliko su ljudi kreteni. Sinoć neka grupica od 6,7,8, ... likova pod pivom u provod uključila i guranje. Na kraju srušili djevojku i njenu prijateljicu. Malo falilo da glavom u stubić udare.
Prvo, idioti ako hoće šutku imaju prostor ispred bine, a ne da neko pogine ako udari glavom u onaj ćoškasti stub.
Drugo, ja idiot prije par dan u hitnoj završio zbog stomaka, pa sinoć stao ispred zvučnika koji dupe pomeraju. Koji q sam uopšte i išao u gužvu...
Nakon moje "reakcije" jedan ili dvojica majmuna se nešto naložila kao hoće se tući. Dobro po obojicu, trojicu... što su ostali likovi bili ok, pa nas držali na rastojanju. 95% da bih onakav mrljav dobio dobrih batina, ali 96% da bi jedan od njih završio sa mnom u hitnoj...
Još je mlatio nekom majicom pa isprskao ljude pivom, pa mi tek opranu kosu uprljao. Moja šauma

Eto, nadam se da će pročitati dotični pa neka se javi...
Ili ako će forumaši ići zajedno večeras da vam se pridružim. Osim ako to niste bili vi