filozof sa vrbasa je napisao:
Ozvučenje očajno!!!
Vjerovatno su i prije mene mnogi komentarisali ovo.
Budući da sam rekao da sam otvoren za svaku vrstu kritike, moram se osvrnuti na ovo...
Iskreno govoreći i sam sam nekoliko večeri bio zatečen kvalitetom zvuka, koji je zaista bio ispod zadovoljavajućeg nivoa.
O čemu se radi... Ne možeš reći da je
ozvučenje očajno, samo zato što je
zvuk bio loš! Možda je nekome to dvoje sinonim, ali...
Dugo sam mozgao kako je moguće da jedno veče zvuk odvali od života, a drugo veče ga nema ni u ljeljama... ?!?
I došao sam do veoma prostog zaključka... "boj ne bije svijetlo oružje već boj bije srce u junaka!"

Zajebanciju na stranu...
Problem u neujednačenosti zvuka se javio kada su neki od gostujućih DJ-eva donijeli svoje laptope i slične "problematične" izvore zvuka. Drugi problem, je što DFK pokušava izaći iz okvira TUC TUC muzike cijelo veče, svako veče, pa sada konačno možete da čujete razlike između muzičke produkcije sedamdesetih, osamdesetih, devedesetih . . . Iskreno najveći problem je, recimo, kod reprodukcije rock muzike kod koje uopšte ne postoji nešto kao standard, pa se nerijetko dešava da je jedna pjesma i do 50% glasnija od druge...
Slična stvar se dešava sa bendovima koji dolaze sa unaprijed zamišljenom zvučnom slikom koju njihov tonac pokušava da reprodukuje u datim uslovima. Nekome to pođe za rukom. Nekome baš i ne... Opet, nekoliko večeri (Rambo, Irie FM, Elemental) je stvarno bilo sjajno, a nekoliko večeri i ne baš!
Kako god... imajte u vidu da se kompletna priča zvana DFK tek uhodava i da klub postoji nešto više od mjesec dana.
Svi koji su odgovorni za svoj dio posla vode računa o tome. Dakle... situacija sa zvukom je pod kontrolom i vjerujte da će biti učinjeno sve da se što prije postavi što viši standard kao konstanta.
points je napisao:
filozof sa vrbasa je napisao:
Sinoć sam bio i galama ljudi je bila nekoliko decibela ispred ozvučenja. U BBR toga nema.
Ja bio na Lollobrigidi, za vrijeme nastupa je zvuk bio dobar. Kad su završili pokupio sam se u BBR. Klasika

Jedna od ideja je bila da pokušamo sačuvati sluh ljudima koji dolaze u DFK.
Međutim, očigledno je da je ta ideja prosto suluda jer ljudi žele da im razglas odvaljuje džigere.
Ako se ispostavi da je to jedino rješenje, a budući da razglas poslije ponoći uglavnom radi sa nekih 50-60% kapaciteta... nije problem - biće podešeno da odvaljuje džigere!