banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Maj 2025, 01:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 337 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2006, 13:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
Jeste čudo zbog naše situacije, ali kažem da ne bi trebalo biti i nadam se da ćemo u budućnosti imati više zanimljivih koncerata i da će nam to postati "prirodna pojava". Slušaš neki bend 10 ili više godina i onda jednom vidiš koncert, umjesto da možeš pogledati po jedan na svakoj turneji :roll: Eto, ja imam 20 i kusur godina pa se ne mogu pohvaliti nekim odlascima na koncerte jer nisam imala prilika za to. A ovdje se ljudi skoro posvađaše što Guardian dolazi 2 puta.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2006, 13:18 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
revan i ja imam 21 god i vidio sam ova cetiri koncerta. sto se mene tice, mogu krepati sad i odmah i krepacu sretan. a nisu se posvadjali, to je bila sala koju whitesnake nije bas shvatio. a sto se koncerata tice, stizu nam lijepe glasine iz bgda. pored hamerfall-a (za koji su karte vec u prodaji), kolaju glasine o therion-u, grave digger-u, ac-dc je navodno u januaru, pocetkom godine je valjda metallica i evo vec imamo najavljen gardijan sredinom sledece god. i imamo exit. cini mi se da se situacija popravlja.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2006, 13:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
Da, da popravlja se situacija, još nekoliko godina pa i ja mogu krepati sretna :lol:

Bik je napisao:
sta ti imas protiv ovijeh iz beca? oces batina? :lol: TOOL! 19.11.

Ja ništa, zavidim im. Samo ne shvatam mnoge koji žive u Austriji, Njemačkoj, Švedskoj.... gdje ima toliko metal dešavanja, a oni čekaju da im dođe odavdje nešto čija imena neću ni da pišem...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2006, 13:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
eh? :-s sta cekaju?? i nemas na cemu da zavidis, bez para ne mozes da ides na koncert gdje god on bio. cak je meni gore kad znam da je tri dana ludilo na Nova Rocku, a da ja ne mogu da kupim jebenu kartu. par kilometara od mene. Ili Dream Theater... i mislim da je glupost napominjati da nije sva studentarija iz beca burzujna. nazalost.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2006, 15:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2005, 00:21
Na Dream bih isao, pa kad ne bih jeo taj mesec nista.

Svake godine bendovi, nego sta! Jednom videti bend nista ne znaci. U pocetku nisi ni svestan da si na koncertu, a i sve tako brzo proleti. Bio sam na Brave New World turneji u Budimpesti, i imao sam osecaj da gledam DVD (kojih tad nije ni bilo, ajd recimo VHS :D), i nikakve preterane emocije nisam stigao ni da osetim. Skaces, pevas, i to je... Tek posle su stvari dosle na svoje.

Ja bih recimo ovaj Kamelot gledao svaki dan mesec dana, i ne verujem da bi mi dosadilo.

Ali rekla je Revan dobro, kome se ne ide, neka ne ide... Ja sam previse vremena potrosio na black i death metal koncertima zato sto su to bili jedini metal dogadjaji u Srbiji previse vremena, konacno da se gleda ono sto se zaista i slusa :angel:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2006, 15:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Bik je napisao:
Ako je pola od ovoga sto si rekao tacno (u sta cisto sumnjam)

Pa ono, slusam Tool od kad postoje, slusam DeadSoul Tribe od kad postoje (pa i od ranije, odrastao sam na bendu u kojem je pevac pre pevao, Psychotic Waltz), tako da... sumnjaj, ali proveri, kapiram da nemas sta da izgubis, mozes samo dobiti u ovom slucaju (ili ja te bokserice da vidim :)).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2006, 18:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Mrzim te! Dabogda gorio u paklu ako ispadne da si ti u pravu... i dobices poderane bokserice!!! Ili jos gore, kupicu ti neke na kojima je garfild veseo i na kojima se smije!!! Da shvatis sta je nocna mora u njenom iskonskom obliku!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2006, 21:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pa sve zavisi koliko si zadrtih i narrow minded stavova po pitanju omiljenih bendova. Ako si zadrt kao sto si na Metallica temi bio, ne znam bas koliko ces objektivno pristupiti preslusavanju DeadSoul Tribe-a :D

Kako god, sve i da ti ne bude bolji, bice ti drag sigurno. Na nekim momentima bas je i previse ocigledan Tool uticaj...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2006, 17:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

:-? ja sve sto sam na metalici pisao sam pisao uporavo protiv zadrtih stavova i sad ovo... aj dobro, po milioniti jebeni put... slusam muziku a ne muzicare. Ako su ovi tvoji dobri kao sto kazes, dobice zasluzeno mjesto na mojoj listi bilo da su kopija toola, bilo da se farbaju u plavo, bilo da daju intervjue za bravo i huper, bilo da jebu malu djecu, itd. cak i ako ne gledaju Sponge Boba...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2006, 21:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Eto, ja sam upravo protiv takvih sranja i skretanja paznju na svoju muziku nekim desetim metodama.

Muzika nego sta. Ali od normalnih ljudi. To su Dead Soul Tribe 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2006, 21:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Avg 2005, 01:01
All 2 Human je napisao:
Eto, ja sam upravo protiv takvih sranja i skretanja paznju na svoju muziku nekim desetim metodama.

Muzika nego sta. Ali od normalnih ljudi. To su Dead Soul Tribe 8)

sto kaze zala stvarno si puko od te filozofije :lol:

aj sretno sutra, pa da :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2006, 22:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Muzika nego sta. I boli me kurac od kakvih ljudi. Dok te interesuje kakvi su ljudi, nije sve u muzici. Zar ne??? AAAAAAAAAAA kakvo sranje. jes prodali su se, ja nemam pojma, ti si troo, dead soul tribe su bolji od toola, postoji voda na marsu i svi sretni, jel moze tako?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Nov 2006, 05:11 
Stara kuka
Stara kuka

bik, ti si pijan...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Nov 2006, 05:24 
Stara kuka
Stara kuka

.!.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Nov 2006, 09:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Umjetnik, nijedne :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Nov 2006, 16:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Bik je napisao:
dead soul tribe su bolji od toola

Ajd umesto sto dangubis ovde, idi skini vec jednom koju pesmu, sve i da ti je modemska veza, do sad si mogao proveriti da li je to tako. Ja bih da je meni neko rekao nesto slicno :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Nov 2006, 18:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Stani balan, sutra cu se dokopati kablovskog.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 337 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17

Sva vremena su u UTC [ DST ]