banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 16:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1536 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 77  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: demofest
PostPoslato: 28 Jul 2008, 08:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
Zašto Catrin Noise nije zaslužila neku nagradu, ako sam te dobro shvatila. PS već dugo svira, a Catrin je tek osnovala bend, ali je u tako neznatnom vremenu otkad postoji taj bend pokazao da mu nije potrebno nekoliko godina da bi dostigao neki (i to visok) nivo. Reci mi koji još bend je pokazao takav nagli uspon. Da ne pričam o tome koliko sve samih pozitivnih reakcija i pohvala je bend dobio tokom Demofesta i prije. Nije mi problem kritika, problem je kad neko bez argumenata priča ovo ili ono. I da se razumijemo, treba još da radimo na sebi, toga smo svjesni. Hvala za odgovor.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2008, 08:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
pamella_morrison je napisao:
kjhcb su slusljivi ali bubnjar im ima hiljadu ispada

Jesmo li mi slusali isti bend.....
"pravednije" bilo da je npr nagradu koju je dobila catrine noise dobio post scriptum iz vise razloga al recimo da je najbitnije to sto oni ipak sviraju godinama..

Ni ja bas ne kontam sta si ti sa ovim htjela da kazes....Ljudima iz PS-a svaka cast, mene su licno iznenadili sa onim stvarima koje sam slusao u kvalifikacijama i polufinalu jer su bas bile dobre dok je npr ono sto su svirali u finalu najvise licilo na flamingose ili nesto slicno.....u svakom slucaju ni jednom bendu ne moze bit plus to sto je kao "stariji"....to bas nema puno logike....ako je neko bio bolji onda je jednostavno bio bolji i tu nema price pa taman da je taj bend osnovan 2 sata prije pocetka svirke kakve to veze ima....

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2008, 11:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Mar 2007, 11:41
Mislim da smo svi pogrijesili u startu kada smo pomislili da ziri trazi komercijalan bend koji moze prodati koliko i Cecu....
Da je to Budva, pa da i budes siguran u to... koliko sam ja shvatila ziri je ocigledno i vrlo svjesno radio na pomjeranju standarda, pravljenju "Novog vala" i scene... njima jeste zadatak da od pobjednickog benda naprave zvijezde i samim tim pokazu da novo vrijeme dolazi za muzicare... te, da ce alter scena vrlo zivo djelovati i pored sunda i raznih sranja kojim smo bombardovani preko medija....ne razumijem pricu o Tripcycle-u... sta ako je instrumentalni sastav? Ljudi odlicno sviraju, svirka odlicana, naravno, da li Vasilu nesto fali??? - NE!!!... mozda nas ziri zeli edukovati malo... pa umjesto price -ja to ne slusam ili nije komercijalno- trebamo prepoznati kvalitet benda koji slusamo, kakav god pravac bio...

Nemam dilema po pitanju glasanja, jer kao sto rekoh, koji god od 8 bendova da je uzeo 1. nagradu, uzeo bi je zasluzeno!!!

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2008, 13:21 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2008, 08:12
Dobar dan svima!

Ja još uvijek ne mogu da vjerujem da je sve gotovo, ali evo, jeste.
Iako se sve ovo može posmatrati samo kao novi početak. Imamo bend sa kojim ćemo raditi cijelu godinu. Imamo mnogo novih prijateljstava. Čak i novih ljubavi.

Mnogo mnogo pozitivne energije se akumulisalo za vrijeme trajanja festivala i to sigurno neće proći nezapaženo.

Hvala svima koji su nas podržali, koji su bili tu uz nas jer, iskreno, i nama je ovo bio prvi put. A svaki prvi put je težak. Zaista mnogo ljudi je bilo tu kad nam je trebalo.

Hvala banjalučkoj publici koja je pokazala koliko je Banjaluka divan grad.

Ne želim da razmatram odluku žirija. Smatram da su dovoljno kompetentni, iskusni i obrazovani da bih ja, kao neko ko nije muzički obrazovan, uzeo sebi za pravo da sudi o njihovoj odluci. Mnogo kvalitetnih bendova nastupilo je na festivalu. Mnopgi su kroz demofest sebi otvorili vrata z auspjeh. A mislim da je to najvažnije.

Banjaluka bi trebalo da ponosna na činjenicu da su tri benda, vrlo zasluženo, bila u finalu.

To samo govori o kvalitetu Banjalučke muzičke scene.

JOš jednom, hvala svima. Zaista, mi smo potpuno srećni.

I jedva čekamo novi Demofest.

Antic

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2008, 14:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2002, 08:41
s obzirom da se gledalo ko je iz kog grada (tipa ajd dacemo ovima iz bl najvise 2 nagrade da ne bude previse :confused4: ) sto je naravno totalno sranje ali onda mislim da bi ako se vec tako gledalo, a jeste. "pravednije" bilo da je npr nagradu koju je dobila catrine noise (jel to treba izgovarati kAtrin kao sto svi :confused1: izgovaraju ili kEtrin kako mislim da je tacno??) dobio post scriptum iz vise razloga al recimo da je najbitnije to sto oni ipak sviraju godinama..

Pa ove dve nagrade sto su dobili banjalucki bendovi i nije odluci ziri, nego web glasovanje publike za Grofa, i za Catrin glasanje akreditovanih novinara, ni na jedno ni na drugo nije imao nikakav uticaj ziri, niti neko iz organizacije Demofest-a... Po njima niko iz BL nije dobio nagradu...

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2008, 16:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Kako su Djuraz i C.Noise dobili nagrade u polufinalu, pretpostavljam da je to ziri i malo opredjelilo da se fokusiraju na druge bendove i rasporede nagrade.

Ko rece da C. Noise nije zasluzila nagradu? Pa svi su zasluzili nagradu koji su u finalu bili .... vecina je i dobila osim par nesretnika .... :)
C. Noise oslican bend (iako se malo osjeti forsiranje ovog benda, obicnom smrtniku posmatracu ili slusaocu to moze da stvori kontra efekat) i super rade u okvirima zanra koji su odabrali i sto je najbitnije za kratko vrijeme su postali funkcionalan bend koji je u stanju da uzivo izvodi muziku. Po meni svakako, trenutno, najperspektivniji bend ... u Banjaluci.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2008, 16:49 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 28 Jul 2008, 16:39
Sto se tice organizacije samog demo festa, tu nema sta da se govori..sve je svima jasno!
Meni, licno, ne zato sto sam ljubitelj tog muzickog zanra, sto ga njegujem kao bebicu...ali najbolji band na demo festu je svakako Magma!!!...oni su svakako i pobijedili...!...najbolja nagrada je svakako drugo mijesto....
Definitivno, najbolji, najusviraniji band, koji se mogao vidjeti na tom dogadjaju su, vec sam rekao Magma..moje misljenje...dobro, nisu usviraniji od Vlatko Stefanovski Trio...hehehe...
Imali su sve...energiju, scenski nastup...jedini kao pravi frontmen se pokazao vokal Magme...svi su ono, u fazonu, stani, dobro otpjevaj, zahvali se i dovidjenja...
Meni je bilo mnogo boljih bandova koji su ispali, a nisu se nasli u finalu...ali, jebi ga..ukusi se razlikuju...
iduce godine ce, nadam se biti jos bolje...
i stvarno se iskreno nadam da one voditeljice nece vise biti...u medijima naravno...ovo ju je zakopalo....djevojka je jebeni VRH!!!!

METAL, ljudi, METAL!!!!!!!!!!

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2008, 19:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
Frieda je napisao:
Zašto Catrin Noise nije zaslužila neku nagradu, ako sam te dobro shvatila. PS već dugo svira, a Catrin je tek osnovala bend, ali je u tako neznatnom vremenu otkad postoji taj bend pokazao da mu nije potrebno nekoliko godina da bi dostigao neki (i to visok) nivo. Reci mi koji još bend je pokazao takav nagli uspon. Da ne pričam o tome koliko sve samih pozitivnih reakcija i pohvala je bend dobio tokom Demofesta i prije. Nije mi problem kritika, problem je kad neko bez argumenata priča ovo ili ono. I da se razumijemo, treba još da radimo na sebi, toga smo svjesni. Hvala za odgovor.

sama si se sebi dala odgovor na svoje pitanje.
osim sto vam treba rada i rada (to je ono sto post scriptumu prednost to sam i rekla) ako me vec pitas reci cu ti - vrlo poradi na svom odnosu u prici s medijima, frontmen (posto je bend koliko sam skontala ipak samo prateca stvar za tebe) se MORA znati snaci u trenutku i na pitanja novinara voditelja novinara ili koga god odgovoriti JASNO GLASNO PRECIZNO. ja tebe jednu rijec nisam razumjela kad su te nesto pitali... eto (a dobili ste bas nagrad NOVINARA :fadein: )...
ne kazem da je tvoj bend losh ali znas da vam treba rada i jednostavno po meni je tu bilo bendova koji su imali bolji nastup i koju su neku nagradu zasluzili vise nego tvoj... stoga o perspektivnosti nisam nista ni rekla. pa zapravo sve to i jesu DEMO bendovi pa je bio cilj da pokazu sta U TOM TRENUTKU mogu.. ko zna sta im vrijeme nosi.
svakako zelim ti/vam srecu u buducnosti, nemoj me pogresno shvatiti. (i da naravno ako ti sama za sebe mislis ili ti je jos neko rekao da si "za kratko vrijeme naglo napredovala do VISOKOG nivoa" kako kazes :oops: - slobodno ti je)

@Gimli - kao sto vidis sve je izvagano, upravo to i kazem, znalo se da je da su grof i catrin dobili te neziri nagrade pa je ziri stoga nagrade dao nebanjaluckim bendovima. prosto kao pasulj

@Freak - i da znam i da ne znam koliko ko dugo svira meni se post scriptum vise svidja i bolji mi je bend od catrin noise. jednostavno nemaju nedostataka koje kod ovog drugog primjecujem i to je to.
a kjhcb bubnjar, da bas sam na njega mislila.(malo previse komplikovano svira i onda se i sam zapetlja u to.. imaju snimci nije nista problem ponovo preslusati...)

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2008, 20:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
sufle je napisao:
Banjaluka bi trebalo da ponosna na činjenicu da su tri benda, vrlo zasluženo, bila u finalu.

Banja Luka je definitivno ponosna, i na njih i na Demofest! :salute: :thumbright: :thumbright:

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2008, 21:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
Prvo - koji to bend ne treba da radi na sebi?
Drugo - sviđanje i nesviđanje nema veze sa objektivnošću.
Treće - ako su me nekada mediji uhvatili da me nešto pitaju poslije ponoći i umornu i nespremnu i sa pitanjima na koja nekad ne znam šta bih rekla, izvini molim te, potrudiću se da budem bolja.
Posto je bend koliko sam skontala ipak samo prateca stvar za tebe - stvarno ne znam šta ti ovo znači - u pravu si, ništa nisi razumjela.

Da, ovo jeste postići puno za malo vremena. Samo da znaš koliko energije, odricanja, živaca, pa hajde da kažem i novca traži postići nešto ovdje, vjerujem da bi se zamislila nad ovim što si rekla.

Ako imaš nešto protiv mene, moje muzike ili mog benda, to je tvoj problem, a ne moj. Ako ti smeta kad neko nešto uradi u ovom gradu, to opet nije moj problem. Sva sreća ima mnogo ljudi koji razumiju.

PS: Hvala Molotov!!

Odjavljujem se.

Poslednji put menjao Frieda dana 28 Jul 2008, 21:40, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2008, 21:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Uvijek se nadje nesto sto odvede temu u suprotnom smjeru.... ljudske nesuglasice...
Dacu sebi za pravo da prokomentarisem, slobodno mi mozete reci da me se ne tice i u pravu ste, ali moram...

@Frieda
Mislim da ti nije dobar nacin da branis sebe i svoje stavove... meni se to sto Catrin radi dopada, ali postoje ljudi kojima se ne dopada i to je normalno i nema sta ti kome da se pravdas, umor, nespremnost, da objasnjavas nekome sta ti zapravo radis ili jos gore da konzumenta svoje muzike omalovazavas takosto mu kazes da ne razumije to sto ti radis, glupo je gubiti vrijemena to, gledaj kako da postanes bolja i sebi i ljudima koji respektuju tebe kao muzicara... (za grupu ljudi kojoj se ne dopada to sto radis zbog njih neces gubiti zivce i vrijeme vjezbajuci, vec za one koji vole to sto ti radis...)

Pamella je pricala o tvom odnosu sa medijima, sto u sustini ne bi trebalno imati veze sa umorom , jer se ti upravo spremas na to da postanes javna licnost, neko ko ce biti pred kamerama i jako je bitno da ostavis utisak na ljude svojom energijom (bez obzira na umor ili nespremnost) i pojavom... ljudi zele kompletnu licnost... kad radis javni posao nazalost jedna greskica ili lose sklopljena recenica moze promjeniti odnos publike prema muzicaru ili uopste javnoj licnosti...

Nadam se da me neces sad naribati kao njih... sve najbolje...

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2008, 21:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
lol, sta ti je ljudska zavist, a tek zenska :lol: :lol: :lol: ]
Zasto kakate? Cura je sa bendom za par mjeseci dosegla nivo da dospije u finale jednog ovako jakog festa. To je nista, to je lako, zasto ona masa bendova u BL nije za godine rada uspjela slicno?
Dajte molim vas...

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2008, 23:39 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Mar 2008, 20:09
Frieda je napisao:
I da se razumijemo, treba još da radimo na sebi, toga smo svjesni. Hvala za odgovor.

Ono sto sam ja vidio iz zivog nastupa, a bilo mi je prvi put da vas slusam (htio sam ici i prije kad je bilo na Kastelu, ali nikako da mi se poklopi slobodno vrijeme), me razocaralo u odnosu na ono sto slusam na myspaceu - odnosno ti.
Dakle, nisi dobro razumjela Pamellin post; prvo, muzicari s kojima radis (Bole, plavi podrum i ostali) su dobar razlog zasto, kako sama kazes ste napravili puno za kratko vrijeme - da si uzela neke klince, trebalo bi vam jos bar godinu dana za pristojan nastup.
Drugo; ne trebas uzeti niciju kritiku *a POGOTOVO pohvalu* kao nesto definitivno, nego budi sama svoj kriticar - u tom smislu ti savjetujem da trazis da ti iz RTRS-a daju snimak (i to video) i vjerujem da ce ti sve biti jasno...

U svakom slucaju, jos jednom ponavljam - meni se licno svidja studijski snimak koji sam cuo, a takodje mi je ok i samostalni projekat plavog podruma... ali... ako hoces da to bude kako treba i da se izdignes iznad prosjeka ove scene, treba ti bogami rada i rada. Cak sam po pitanju toga i pesimistican, ali se nadam da ces uspjeti pokazati suprotno u narednim godinama.

Eto razmisli malo zasto je pobijedio bend iz Travnika? Na stranu to sto su za nijansu komercijalniji od vas, a muzicari daleko losiji od tvojih iz benda...

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2008, 23:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
Frieda je napisao:
Prvo - koji to bend ne treba da radi na sebi?
Drugo - sviđanje i nesviđanje nema veze sa objektivnošću.
Treće - ako su me nekada mediji uhvatili da me nešto pitaju poslije ponoći i umornu i nespremnu i sa pitanjima na koja nekad ne znam šta bih rekla, izvini molim te, potrudiću se da budem bolja.
Posto je bend koliko sam skontala ipak samo prateca stvar za tebe - stvarno ne znam šta ti ovo znači - u pravu si, ništa nisi razumjela.

Da, ovo jeste postići puno za malo vremena. Samo da znaš koliko energije, odricanja, živaca, pa hajde da kažem i novca traži postići nešto ovdje, vjerujem da bi se zamislila nad ovim što si rekla.

Ako imaš nešto protiv mene, moje muzike ili mog benda, to je tvoj problem, a ne moj. Ako ti smeta kad neko nešto uradi u ovom gradu, to opet nije moj problem. Sva sreća ima mnogo ljudi koji razumiju.

PS: Hvala Molotov!!

Odjavljujem se.

da sam znala da si bas toliko nesigurna i osjetljiva stvarno ti nista ne bih ni rekla. ne mogu vjerovati da ne mozes na trenutak da ohladis glavu i procitas sta sam ja zapravo napisala. nikad i nigdje nisam rekla da imam nesto protiv tebe ili protiv tvoje muzike, cak sam vrlo hvalila tvoj rad na tvojoj temi, ali sada sam prokomentarisala zivi nastup i to je to. znam da tacno znas koji su propusti vjerovatno se zato toliko i palis na moje komentare...i da F.I. je definitivno u pravu kad ti kaze da na POGRESAN nacin "branis" (za cim nema potrebe) sebe i svoj bend, ali i ovo sve sto sad napisah imam osjecaj da uopste neces skontati jer ti je sto bi se reklo "piva u usima".. bas cudne reakcije... ne znam stvarno kako da uopste reagujem na ovo sve...

Molotov je napisao:
funkcionalan bend koji je u stanju da uzivo izvodi muziku
ako je ovo za tebe pohvala i ako je tebi dovoljno da budes neko ko je U STANJU da uzivo izvodi, onda zaboravi sve sto sam napisala....

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2008, 00:14 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2007, 23:38
prvi koncert u zivotu na bini na kastelu, a drugi u dvorani borik, prvi intervju u zivotu !

zivi bend koji je uradio jednu probu u punom sastavu prije nastupa u boriku.

na tonskoj sklapali dionicu bas git i bubnjeva ... nema potreba za razocarenjem .

sve se odigralo brzo i neplanirano.

nije se ni moglo ocekivati cudo.

nedostatci postoje i treba sve uzeti sa razumom... i komentarisati umjereno.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2008, 08:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ova prica mi sad stvarno pocinjeici po zivcima....

Sta koga briga, prvi nastup, intervju, jedna proba.... ljudi su dosli da cuju nesto sto je jako dugo najavljivano i promovisano... nekima je to O.K. nekima nije... kako lijepo znate prihvatiti pohvale, tako se morate znati nositi sa kritikama, na koje definitivno treba obracati puno vise paznje, jer jedino tako ima pozitivnih pomaka...

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2008, 02:48 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
F.I. je napisao:

Sta koga briga, prvi nastup, intervju, jedna proba.... ljudi su dosli da cuju nesto sto je jako dugo najavljivano i promovisano... nekima je to O.K. nekima nije... kako lijepo znate prihvatiti pohvale, tako se morate znati nositi sa kritikama, na koje definitivno treba obracati puno vise paznje, jer jedino tako ima pozitivnih pomaka...

Bilo je ranije poučnih tema kako se prima kritika, pa kritičar na brzinu postane kompleksaš, sin lopova sdsovca i slično :D :D .Ima li kakvog pomaka kod tih "ljutijeh rockera"?

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2008, 09:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
@F.I.
Sve sto si rekla je u neku ruku tacno ali...Frieda je do sada ispravljala svaku gresku koja je kritikovana tako da mislim da ni sada nece sjedit prekrstenih ruku vec se bacit na posao....
@Pamella
Djevojko draga odnosi sa medijima su nesto na cemu se radi dugi niz godina i potrebno je koliko toliko iskustvo....takve stvari se ne uce u skoli i ne citaju iz knjiga....tako da se nikome tamo ne moze zamjerit bilo kakva nesigurnost pred mikrofonom....
I jos nesto....to sto bubnjar lupa ritmove koje pola banjaluckih bubnjara nit zna nit moze ne znaci da ispada...ali polako...skontaces ti to jednog dana....
spotting scope1 je napisao:
muzicari s kojima radis (Bole, plavi podrum i ostali) su dobar razlog zasto, kako sama kazes ste napravili puno za kratko vrijeme - da si uzela neke klince, trebalo bi vam jos bar godinu dana za pristojan nastup.

Sa ovim se moram slozit....ali opet...to je put koji je Frieda izabrala...samim tim mora bit svjesna da ljudi puno vise ocekuju od njih nego od nekih klinaca.....
bolexo je napisao:
prvi koncert u zivotu na bini na kastelu, a drugi u dvorani borik, prvi intervju u zivotu !

zivi bend koji je uradio jednu probu u punom sastavu prije nastupa u boriku.

na tonskoj sklapali dionicu bas git i bubnjeva ... nema potreba za razocarenjem .

Evo Bole je fino napisao....ovo ne treba da bude izgovor i opravdanje nego iskustvo koje treba iskoristit i izvuc pouku....

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2008, 10:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

fantomacan je napisao:
F.I. je napisao:

Bilo je ranije poučnih tema kako se prima kritika, pa kritičar na brzinu postane kompleksaš, sin lopova sdsovca i slično :D :D .Ima li kakvog pomaka kod tih "ljutijeh rockera"?

Nisam sigurna da znam o cemu pricas....
Ovo sto sam ja napisala je nastavak mog prethodnog posta, pa se moze reci da je izvuceno iz konteksta...

Frieda moze samo da bude prezadovoljna jer je uzburkala barustinu... i oni koji respektuju njen zvuk i oni koji ne, vrlo zustro pricaju o tome... mala samo naprijed...

Proces bilo kakav je stvar vremena, ali ono sto je bitno je munjevitom brzinom napredovati, izgradjivati svoj odnos prema sebi i ljudima... inace te pojedu za rucak.... zato Frieda manje emocija! I meni je to bio i jeste problemcic, ali vec dugo radim na tome, jer su me neke stvari opasno naucile kako da reagujem na ljude i price od kojih oni zive...

Ovo je jedan od foruma, banjalucki :) ... obrati vise paznje na one druge, jer vrlo vjerovatno ovdje u BL ces imati najmanje svirki u zivotu.... uci za vece gradove...

pozdrav

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2008, 20:45 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 24 Jul 2008, 17:26
Frieda je napisao:
Takođe mi se nije svidjela reakcija jednog njihovog člana u bekstejdžu kad je proglašen pobjednik - krenuo je prema bendovima iz Banjaluke i počeo da se dere "Svima smo vam jeb... majku, eto vam sad!" Pretpostavljam da je bio pijan, ali ne treba tako niko da se ponaša.

lol krivo si skontala, haha. Jan je rekao ''Jebali smo keve, bla bla'' u smislu da su poderali, a ne da nekome jebe mater :lol: šta ti je. Oni su dobra raja.
Ustvari, koliko sam zamijetio, svi su bili maksimalno pozitivni, nije bilo ni jedne pizdarije ni na festu ni van njega. To mi je pravo godra.

Jedva čekam idući Demofest. Još jednom, hvala svima na podršci! Imate mahanje iz Travnika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1536 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 77  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]