Frieda je napisao:
Zašto Catrin Noise nije zaslužila neku nagradu, ako sam te dobro shvatila. PS već dugo svira, a Catrin je tek osnovala bend, ali je u tako neznatnom vremenu otkad postoji taj bend pokazao da mu nije potrebno nekoliko godina da bi dostigao neki (i to visok) nivo. Reci mi koji još bend je pokazao takav nagli uspon. Da ne pričam o tome koliko sve samih pozitivnih reakcija i pohvala je bend dobio tokom Demofesta i prije. Nije mi problem kritika, problem je kad neko bez argumenata priča ovo ili ono. I da se razumijemo, treba još da radimo na sebi, toga smo svjesni. Hvala za odgovor.
sama si se sebi dala odgovor na svoje pitanje.
osim sto vam treba rada i rada (to je ono sto post scriptumu prednost to sam i rekla) ako me vec pitas reci cu ti - vrlo poradi na svom odnosu u prici s medijima, frontmen (posto je bend koliko sam skontala ipak samo prateca stvar za tebe) se MORA znati snaci u trenutku i na pitanja novinara voditelja novinara ili koga god odgovoriti JASNO GLASNO PRECIZNO. ja tebe jednu rijec nisam razumjela kad su te nesto pitali... eto (a dobili ste bas nagrad NOVINARA

)...
ne kazem da je tvoj bend losh ali znas da vam treba rada i jednostavno po meni je tu bilo bendova koji su imali bolji nastup i koju su neku nagradu zasluzili vise nego tvoj... stoga o perspektivnosti nisam nista ni rekla. pa zapravo sve to i jesu DEMO bendovi pa je bio cilj da pokazu sta U TOM TRENUTKU mogu.. ko zna sta im vrijeme nosi.
svakako zelim ti/vam srecu u buducnosti, nemoj me pogresno shvatiti. (i da naravno ako ti sama za sebe mislis ili ti je jos neko rekao da si "za kratko vrijeme naglo napredovala do VISOKOG nivoa" kako kazes

- slobodno ti je)
@Gimli - kao sto vidis sve je izvagano, upravo to i kazem, znalo se da je da su grof i catrin dobili te neziri nagrade pa je ziri stoga nagrade dao nebanjaluckim bendovima. prosto kao pasulj
@Freak - i da znam i da ne znam koliko ko dugo svira meni se post scriptum vise svidja i bolji mi je bend od catrin noise. jednostavno nemaju nedostataka koje kod ovog drugog primjecujem i to je to.
a kjhcb bubnjar, da bas sam na njega mislila.(malo previse komplikovano svira i onda se i sam zapetlja u to.. imaju snimci nije nista problem ponovo preslusati...)