banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Maj 2025, 01:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 337 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 31 Okt 2006, 12:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2005, 00:21
To je predivna pesma.

Srecno tebi na Toolu, kapiram da su svi shvatili koji ti je omiljen bend :wink:

Ajd da ti dam jedan predlog, ako vec nisi, proveri bend koji se zove DeadSoul Tribe. Ne upada mi se u nekakvu dugogodisnju prepirku zbog sledece izjave, ali oni su mi bolji Tool od samog Toola, iako su nastali pod njihovim uticajem. Jednostavno su mi bolje pesme... Atmosfera je skoro ista, samo sto ovi imaju i flautu tu i tamo, a i vise su metal orjentisani.

p.s. Gardijani postaju Srbi izgleda :D

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Okt 2006, 18:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2006, 18:18
OMG,pa sta ako dolaze ponovo?Pogotovo nekima kojima je to najbolji bend ne bi trebali da im nikada dosade,pa jebote ja bih mogao gledati whitesnake svaki dan u godini i ne bi mi nikada dosadio!Pa sada kada bi objavio All 2 human(iz mojih usta u Bozije usi) da ce Whitesnake svirati u Begradu iduce godine,pa umro bih od srece!cekao bih 10 sati prije koncerta i stojao u prvom redu sa mp3 pleyerom i kutijom baterija i cekao da krenu i bio bih prvi koji je usao i sigurno bih bio u prvom redu,a mozda i upoznao Coverdale-a!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Okt 2006, 19:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ja bih ipak rekao da se devojka salila, ako je to ona sa zastavom/sto je trazila rum u prodavnici, video sam je medju nasima u prvom redu sa balkona... svako ko je u prvom redu valjda voli bend toliko da bi da ga vidi i vise puta uzivo :D

A za Whitesnake... nesto sumnjam da ce skoro ponovo doci, ali nikad se ne zna. Ne zalim mnogo ipak, treba odgledati Katatoniu, To/Die/For, Hammerfall, Kamelot, Labyrinth, Therion, pa opet Gardijane... lepo ispunjen period u skorijoj buducnosti u svakom slucaju 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Okt 2006, 20:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Avg 2005, 01:01
sta, zaboravio si baroness i torche?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Okt 2006, 23:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

All 2 Human je napisao:
Ja bih ipak rekao da se devojka salila, ako je to ona sa zastavom/sto je trazila rum u prodavnici, video sam je medju nasima u prvom redu sa balkona... svako ko je u prvom redu valjda voli bend toliko da bi da ga vidi i vise puta uzivo :D

A za Whitesnake... nesto sumnjam da ce skoro ponovo doci, ali nikad se ne zna. Ne zalim mnogo ipak, treba odgledati Katatoniu, To/Die/For, Hammerfall, Kamelot, Labyrinth, Therion, pa opet Gardijane... lepo ispunjen period u skorijoj buducnosti u svakom slucaju 8)

Hehe,blago ti se,tebi dolaze grupe koje slusas,a sta ja da radim??Jedino od spomenutih bi ponovo gledao Gardijane,jbg,ne slusam to,da i mozda bih odgledao Hammerfall.Sto se tice Whitesnake-a bio sam na njihovom chetu,i nasao sam tamo neke njihove obozavatelje iz Skotske i Engleske,i kazu da ce izgleda 2008.drzati turneju onu svjetsku,pa ce valjda doci blizu nas,a 2007.ce valjda sigurno odrzati koncerte sirom Engleske,jebemti sto ne zivim u Engleskoj.Ali ok,do 2008,valjda dobijemo onaj pasos "sto prolazi grane bez puno njakanja",pa furaj po Evropi na koncerte,a jos cu tad fino i poloziti,ma milina :lol: 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2006, 00:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Dec 2005, 01:29
All 2 Human je napisao:

Pa, vidis, ne konta svako ono sto se ovde napise....ti si u manjini.

Ostale komentare vatrenih fanova ne bih i NECU da komentarisem.

Izliv emocija! :drinking:

Vidjeli likovi dobra zarada!!! :drinking: :lol:

But do not forget what we cannot forgive!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2006, 00:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Tema Elektrotehnicka skola je prebacena na "obrazovanje". To niko nije objavio, sto me strasno iritira. Trazili ste, dobili ste, sad gledajte kako propada i pada u zaborav!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2006, 00:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Oh my god,kakve sve retardirane komentare i mijenjanja misljenja mogu procitati na ovom forumu :drinking: :drinking: :drinking: mozda sada zaboravim,nadam se !

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2006, 00:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

All 2 Human je napisao:

Slika

Ova slika je stara kao i sama Grcka. Jedno mi je vrijeme bila avatar dok nisam shvatila da je lik sa djozlama glavni i odgovorni (pretpostavljam) legacy-a! :wink: :D :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2006, 01:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ma znam da je stara, ali je opet aktuelna, obzirom da je u pitanju Blind Guardian, srpska zastava novo-nastale Srbije i glavni organizator (treci s' leva) i proteklog, i buduceg koncerta :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2006, 20:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

To sa zastavom mi je extra ideja,a jos kada bi postali Srbi jos bolje :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2006, 20:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

All 2 Human je napisao:
i glavni organizator (treci s' leva) i proteklog, i buduceg koncerta :D

Da ne bude zabune, mislila sam da je glavni organizator zadnji lik na desnoj strani? Zar nije on? :oops:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2006, 21:41 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
ja sam mislio da je onaj klempavi sa kosom na pogresnoj strani glave, odozdo....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2006, 23:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Blind_Guardian je napisao:
All 2 Human je napisao:

Da ne bude zabune, mislila sam da je glavni organizator zadnji lik na desnoj strani? Zar nije on? :oops:

Ne, rekao sam ti koji je. Ne znam ko je taj zadnji lik, organizator je srednji.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2006, 23:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Blind_Guardian je napisao:
All 2 Human je napisao:

Ne, rekao sam ti koji je. Ne znam ko je taj zadnji lik (mozda donator zastave :D), organizator je srednji.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2006, 00:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Znaci taj je! Ok, thx...! Cijelo sam vrijeme kontala pogresno, iako to nista ne znaci!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2006, 11:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
Taj zadnji je onaj što se javljao na forum, ima sebe na avataru... uostalom, nebitno.

PS
Čini mi se da komentarišete ovo kao da imate nešto lično jedni protiv drugih...mislim, nije neobično da isti bend dolazi dvije godine za redom pogotovo zato što ovdje nisu nikad bili. Njima dobra publika tj. zarada, nama dobar koncert, pa kome se ide, ide 2 puta, kome je bezveze opet, ne ide i na kraju je svima dobro :) Da živimo u nekoj drugoj zemlji imali bismo 20 koncerata godišnje na koje možemo ići, a ovdje ovo doživljavamo kao "čudo" pa se tako i ponašamo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2006, 12:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
OF FAKING TOPIK!
@all 2 human
All 2 Human je napisao:
Ajd da ti dam jedan predlog, ako vec nisi, proveri bend koji se zove DeadSoul Tribe. Ne upada mi se u nekakvu dugogodisnju prepirku zbog sledece izjave, ali oni su mi bolji Tool od samog Toola, iako su nastali pod njihovim uticajem. Jednostavno su mi bolje pesme... Atmosfera je skoro ista, samo sto ovi imaju i flautu tu i tamo, a i vise su metal orjentisani.

Provjericu, hvala. Ako je pola od ovoga sto si rekao tacno (u sta cisto sumnjam) kupicu ti bokserice sa garfildom na kojima pise "I hate mondays".

Poslednji put menjao Bik dana 02 Nov 2006, 13:01, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2006, 13:01 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
revan, da se ne lazemo, i jeste cudo nebesko...najjace mi je kad neki lik krene srati eh ja bio 5 puta na maidenu, 7 puta na gardijanu, x puta na ovome, y puta na onome...a zivi u becu. nabijem te na kurac. ja bio jednom na maidenu, bodomu, metallici i gardijanu. imacu o cemu unucima pricati jer je svaki od tih koncerata meni bio cudo nebesko, skupljao pare po 4-5 mjeseci unaprijed, rezervisao karte, krizao dane na kalendaru i redovno na koncert odlazio sa jedva 10ak maraka (MARAKA) u dzepu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2006, 13:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
VeLiKi je napisao:
revan, da se ne lazemo, i jeste cudo nebesko...najjace mi je kad neki lik krene srati eh ja bio 5 puta na maidenu, 7 puta na gardijanu, x puta na ovome, y puta na onome...a zivi u becu. nabijem te na kurac. ja bio jednom na maidenu, bodomu, metallici i gardijanu. imacu o cemu unucima pricati jer je svaki od tih koncerata meni bio cudo nebesko, skupljao pare po 4-5 mjeseci unaprijed, rezervisao karte, krizao dane na kalendaru i redovno na koncert odlazio sa jedva 10ak maraka (MARAKA) u dzepu...

sta ti imas protiv ovijeh iz beca? oces batina? :lol: TOOL! 19.11.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 337 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]