Odavno vec ostajem ravnodusan na ove Best 20XX teme....jednom sam pokusao nesto od toga slusat i bilo je "hvala, dovidjenja...."
Al...da ne bi bilo da samo kenjam evo i mojih favorita....

Predobar album....iako puno ljudi zeli da ovaj bend razocara oni su nekako uvijek dobri....ovaj je album po meni njihov najbolji do sada....do sada su radili odlicne pjesme a solidne albume....ovo je mozda odlican album sa odlicnim pjesmama....

Mike i ekipa su odrasli i pomalo sa zasitili distorzija i kojekakvih efekata....puno vise finih klavirskih melodija za duga putovanja busom ili vozom a puno manje (nimalo) mlacenja glavom i skakanja uz genijalne riffove....ali i takav incubus je daleko kompletnija i zabavnija muzika nego gomila MTV-radio one hit wonder smeca i kojekakvog klubskog izmisljanja tople vode....

Nick na forumu mi jednostavno nalaze da spomenem i njih....mogao bi da kazem da je ovo album koji je trebao da dodje poslije Untouchablesa...da su ga tada uradili bili bi genijalni i mogli bi da kazu da su evoluirali...ovako su napravili album sa zakasnjenjem od 6-7 godina i moze se rec da prate trendove umjesto da evoluiraju...i takav nije los...cak stavise, mnogo je dobar...al ja sam jednostavno navikao na neki drugi Korn....
Od ostalih bitnijih bi izdvojio Limp Bizkit i Bush...ali albumi jednostavno nisu na njihovom nivou da bi rekao da su top....