dr. Jovo Ubiparip je napisao:
Polako ,polako.Mislim da je problem sto ocjene i procjene daju veoma cesto propali muzicari ( ovdje ne mislim na Zoku ,on je propali knjizar) i nafurani klinci koji znaju na gitari odsvirati dva akorda. Ova prva ekipa je vrlo opasna i zrela za psiholosko posmatranje. Ti su naime spremni da ubiju dojucerasnje idole i da sve zivo nipodostavaju.Imam drastican skorasnji primjer gdje je jedan moj drugar ,muzicar,tezgari ,roker ,bolesni fan Whitesnake-a,svojevremeno isao na koncerte doticnih u okruzenju,kopira Koverdejla,nije cak ni otisao na ovaj BG koncert, u stilu kao ..pljuc ,mene to ne zanima !? ..znaci kill your idol ! kao da je ljubomoran sto nece biti kao on.Tako i u vezi Doorsa.Imate likove koji su frustrirani te ne mogu pravilno da rasudjuju ,kao da im je pala koprena na oci,a ove klince ko sljivi, nikad nije kasno da se prodaju paprike na pijaci,ipak od toga se zivi, a ne od sviranja ku..cu,mi smo rokeri.
Sve je ok Ubiparipe, ali samo da znas da niko ko je u okruzenju u posljednjih 15 god ozbiljno shavtao rok, nije se ljeba najeo od istog. Svi pored toga što sviraju ili su svirali, "prodaju i paprike" na pijaci. Primjer: Plejboj, DLM, Kud Idijoti, Dza ili Bu...
A recimo ta Bjela Guja je meni opasno dosadan bend. Ja volim Ramonjare, Pitere, Pearl Jam, Metlicu, Suicidal Tendencies, Soad (čak i Slipknot...al' ovo ne pričam pred metalcima da me ne bi počeli smarati sa Džoijem, Korijem i ostalim idolima

...) , i šta sad da se radi?
E da...I Doorse

.