Freak_on_a_leasH je napisao:
Unbeliever je napisao:
Machine head jeste postao smeće. Kao i Fear factory
Mislim da si promasio poentu....igrom slucaja sam naveo Machine Head (inace od njih volim samo albume Burning Red i Supercharger)....mogao sam npr da stavim The Fugees...poenta price je da ne vidim razlog za pljuvanje po tim nekim bendovim...Korn se pokvario, ok, slazem se, ali isto tako je do odredjenog momenta bio genijalan i to ne bi trebalo umanjivat...ista stvar vazi i za Metallicu...
Ovo što sam rekao je moje mišljenje koje sam predstavio kao činjenicu i zbog toga ne mislim da sam promašio poentu.
Burning red je dobar album, ali je negdje do ramena prvom albumu Burn my eyes, Supercharger je pucanj u prazno, moje mišljenje.
Stvar je u tome, da nabrojani bendovi u muzičkom i tekstualnom smislu godinama nisu izdali ništa novo, ponavljaju se, žive previše dobro da bi imali pravo da se bune i deru i samim tim dižu glas i prazne svoju negativnu energiju na račun slušalaca koji za to plaćaju, pa i ako ne plaćaju, ako kradu preko interneta, poklanjaju svoju pažnju i vrijeme slušajući njuhove ponovljene priče...ti snimaš albume i zarađuješ milione, puniš me negativnom energijom, pišeš tekstove koje ja treba da živim hiljadama svjetlosnih godina daleko od tebe, dok se ti dereš na tehničara zato što nema Sprite-a u frižideru, samo pivo, kokakola i fanta...da prerastao sam takve gumenjake...