banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Jul 2025, 14:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Jul 2009, 12:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 20 Apr 2005, 14:27
1. Tvoj pasus koji ukljucuje Japance i pegle je besmislen. Jos jednom ovo nije automobilizam, vec muzika! Jasno?

2. Ah, pa ja pricam sa ljubitaljima "grupe" Whitesnake? That explains it.

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2009, 12:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Vi ustvari postavljate "dijagnoze" na nivou 2 razreda srednje.

Moja je mnogo simbolicnija. Velicina penisa - kakvoca auta - broja zica na gitari! Kakav bend! Koji muskarci! WoW! Nadam se da ste shvatili. (Malo je suptilinije, uzmite vremena)

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2009, 12:34 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2009, 15:51
covjece, ti uopste ne citas ni sta sam pises a kamo li ostali....to je taj apstraktni, progresivni, urbani, intelektualni pristup? a ne shvatas peglu? i sta, na kraju smo dosli do toga da i whitesnake i mnogi drugi( hm osamdesetih) imaju svoje probleme? a pero ih nema, velvet ih nema, bad brains ih nema...zaboga, pa pricamo o muzici? to je to?.....blah. vidio sam na pijaci pametniji sporet na drva

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2009, 12:36 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2009, 10:22
loveless je napisao:
Vi ustvari postavljate "dijagnoze" na nivou 2 razreda srednje.

Moja je mnogo simbolicnija. Velicina penisa - kakvoca auta - broja zica na gitari! Kakav bend! Koji muskarci! WoW! Nadam se da ste shvatili. (Malo je suptilinije, uzmite vremena)

Dijagnoze su primjerene tvom intelektualnom nivou...kada on dosegne odredjenu zrelost, tada ce i dijagnoze biti primjerenije;)

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2009, 12:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pegla je suvise prosta "matafora".

Moje su dijagnoze pomalo frojdovske, pa to je sasvim legitimno, sta? Jasno je da muskarci kojima "nesto" fali posezu za raskosnim automobilima ili raskosnim gitarama. To je u sustini isto. Ubijte me zato sto sam glasnik.

Oh, the ugly truth.

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2009, 12:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

1. Primijetite da ni jednom nisam naznacio da ste VI ti muskarci.

2. Ne vredjajuci VAS licno, ipak sam vas potukao na sopstvenom terenu.

3. Nerazjasnjena ostaje duzina kose daih bendova. Zasto tako duga? ;)

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2009, 12:45 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

loveless je napisao:

Moje su dijagnoze pomalo frojdovske, pa to je sasvim legitimno, sta? Jasno je da muskarci kojima "nesto" fali posezu za raskosnim automobilima ili raskosnim gitarama. To je u sustini isto. Ubijte me zato sto sam glasnik.

Oh, the ugly truth.

zdra'o Frojd-e. sha mai razabu? ahahaahahahahahhah :lol: :lol: :lol: :lol: kralju, umrijecu, nemoj vise, pobjedio si :lol: :lol: :lol: :lol:
aj kosaaaa? aaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahaaaaaaaaaaaa zasto tako duga? ahahhaahahahahahahah
pa momak, shumaher zna da vozi a petrucci zna da svira ili je i to upitno neurbano ahahhaahhaa

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2009, 12:45 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

loveless je napisao:

Oh, the ugly truth.

Mani nas psihologije iz dragstora...''kada nam nesto fali, onda posezemo za raskosnim tra-la-la''...A i zaboravio/LA si da treba znati znati voziti raskosne aute, i treba znati svirati raskosne gitare.....Oh, the ugly truth ;)

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2009, 12:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Dobro, ali kad govorimo o umjetnosti, nije bitan taj skupi automobil. Ne bi trebao biti.

Umjetnik je uvijek neshvacen, odbacen.. sta ce njemu takav auto? Govorimo li mi ovdje o Maraji Keri ili Dzoni Micel?

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2009, 12:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

( OK, sad bih trebao objasniti ko je Dzoni Micel. Za Maraju ste vjerujem sigurno culi )

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2009, 12:54 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

loveless je napisao:
( OK, sad bih trebao objasniti ko je Dzoni Micel. Za Maraju ste vjerujem sigurno culi )

AHAHAHAHAHAHAHHAahahahahahahahaha, nismo, nismo....loool. Prosvijetli nas, i oprosti rabovima gresnim na nasem neznanju...Ignorance is blessing, ahahaha :)

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2009, 12:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

OK, samo jos nesto. nije mi bila namjera nikoda da vrijedjam ovde. mogli ste arumentovano objasniti zasto nisam u pravu da ste htijeli, ali ste isli linijom manjeg otpora. Pa dobro, nije ni bitno. Recimo da ipak jesam u pravu.
Vi i dalje uzivajte uz DT, ALI: istrazujte druge zvukove JER jedino tako cete moci da uporedjujete

E, mislim da je poslednja recenica svojevrsni zakljucak. Jer, bez raznovrsnosti, kako uopste uzivati u muzici?

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2009, 13:56 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

loveless je napisao:

jel ti mislis da je durex dzaba? :lol:
pa ne'am vremena citav dan za sex....
loveless je napisao:
Vi i dalje uzivajte uz DT, ALI: istrazujte druge zvukove JER jedino tako cete moci da uporedjujete

E, mislim da je poslednja recenica svojevrsni zakljucak. Jer, bez raznovrsnosti, kako uopste uzivati u muzici?

:lol: ja sam "drugih zvukova" preslusao vise nego sto ces ih ti ikada cuti u zivotu, i to toliko raznovrsnih da mozes samo mastati, ali nisam Mesija kao ti da prosvjetljujem forum, hvala ti najnaslusaniji, urbani, nadintelektualni gospodaru mlijecnog puta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ps
promjeni ruku, probaj lijevom :D

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2009, 13:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pa nista, ovo samo postvrdjuje 2 stvari:

1. malo si preopterecen masturbacijama

2. malo kenjas, kad neko nije cuo za Swans, VU itd. nije cuo bas mnogo razlicitih zvukova

itd. same old, same old

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2009, 14:13 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

loveless je napisao:
Pa nista, ovo samo postvrdjuje 2 stvari:

1. malo si preopterecen masturbacijama

2. malo kenjas, kad neko nije cuo za Swans, VU itd. nije cuo bas mnogo razlicitih zvukova

itd. same old, same old

1. rece perica uciteljici... :lol:
2. gdje pise da nisam cuo Frojde? :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2009, 14:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

1. ponekad i perica pogodi :lol:

2. "Cak ih se i almighty Google ne prisjeca bas najbolje...". Usput, postoji razlikam izmedju cuti i razumjeti. No, nisu svi rodjeni za to. Neki citaju Paola Koelja. Neki slusaju Dream Theater. "Ukusi", sta ces. :roll:

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2009, 14:43 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

loveless je napisao:
1. ponekad i perica pogodi :lol:

2. "Cak ih se i almighty Google ne prisjeca bas najbolje...". Usput, postoji razlikam izmedju cuti i razumjeti. No, nisu svi rodjeni za to. Neki citaju Paola Koelja. Neki slusaju Dream Theater. "Ukusi", sta ces. :roll:

:lol: :lol: kazem ja, na pijaci ima pametnijih predmeta...a ne citaju koelja i nisu urbani, fuj :lol: :lol: :lol:
1.perica je sa sela, nije damir :lol:
2.prvo je napisao neko drugi, a ovo " usput, postoji razlika......" je plagijat- vec sam to napisao :lol:
3.znaci, HM seljaci ne citaju koelja i po defaultu su neurbani? zanimljivo kolega, zanimljivo...

pokusaj odgovoriti na neka od pitanja koje sam ti postavio na prethodnoj strani, argumentuj jasnim stavom sta jest, sta nije, analiziraj i prestani zakljucivati ubudale, ne ide ti. inace ce, nazalost, procjena @saparmurata biti 100% tacna : intelektualac sa procitana dva pasosa tudje kritike, povrsan u svemu kao sto je i u svom znanju, naglasava da "poznaje" frojda i koelja"( ovo je vrh)(to bi trebalo da znaci da "obicna svjetina i smrtnici" nisu kadri dotaci njegove intelektualne visine), slusa "avandgardnu" muziku ( sto opet znaci da neurbani cobani to ne mogu shvatiti) dobija iznenadni inspirativni napad kreativnosti e da bi napao "levate i primitivne" DT i Queensryche, te ne imajuci nista sem par otrcanih fraza skontao da mu je mnogo zanimljivije "nagoniti se teoretski"( jer on to moze, zna, pametan je, urban) oko "nicega"
voz

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2009, 14:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Prvo, zasto te tako uznemiravaju moje rijeci? Drugo, to nije plagijat, to je nesto sto svako od nas moze reci, bilo kad. To su svije rijeci. Plagijat. Uh, ala imas visoko misljenje o sebi. Haha.

Ne znam da li metalci citaju Koelja, ali ima onih koji ga citaju, kao i onih koji vole DT. E sad, dal su to isti ljudi... pojma nemam.

Zatim, avangardna/experimentalna muzika nije balast, al tesko je to objasniti nekome ko se lozi na "rifove" mocnih gitara koji su najcesce svrha samima sebi, na "iznenadjujuce" promjene ritma i gotovo nasumican raspored osrednjih melodija gor pomenutih bendova.

ako je tebi ovo "nagonjene" ni oko cega onda prestani brate. Ja samo mislim da moramo razgraniciti sta je umetnost a sta.. prolazna (a navodno underground) moda.

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2009, 15:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Avg 2005, 01:01
ko je ovaj kreten? :cat:

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2009, 15:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
@loveless

Sama cinjenica da uopste poredis na isti nacin konceptualizam Queensrycha sa kompleksnoscu muzicko/tematske razrade DT govori o tvom muzickom znanju i rasudjivanju dovoljno.

- Queensryche su sve samo nisu virtuozni
- Dream Theatre ljudi ne slusaju zbog virtuoznosti, kolicine zvuka itd, vec zbog originalnosti u pristupu i specificnosti muzickog izraza

Na isti nacin je bilo ko mogao da pocne da sere po pank, hc, alter sceni osamdesetih, ali nije.
Prosto to je stvar ljudske sirine, kucnog vaspitanja itd.

Momci koji su ti odgovarali upravo ti to pokusavaju na svoj nacin reci - "live and let live".
Ti si prvi poceo da zabadas prst u oko svakome ko ne dijeli tvoj muzicki ukus, a kada ti je istim nacinom odgovoreno usao si u prozivke.
Sta tebi smeta da li neko slusa progresiv, Whitesnake i statijaznam?

Nek sam dozivio da u najseljackijoj drzavi na planeti se pojave fenseri
koji ce ljudima koji slusaju hard rock i sve njegove podzanrove reci da su seljaci.

vrh

PS
Da li uopste postoji varijanta u tvojoj glavi da to sto ti vidis genijalnost u alteru osamdesetih, a ne vidis u nekim drugim pravcima
nije apsolutna istina, aksiom, neprikosnovena cinjenica itd, vec samo stvar tvog ukusa?

Ako ti je volja, napravicu ti detaljnu analizu harmonije, oblika i izraza bilo kog progresiv benda,
a onda isto to uciniti sa nekim postpank bendicem, cisto da vidimo u cemu se krije ta dubina ekspresije koji alter bendovi posjeduju a ovi drugi ne.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]