loveless je napisao:
1. ponekad i perica pogodi
2. "Cak ih se i almighty Google ne prisjeca bas najbolje...". Usput, postoji razlikam izmedju cuti i razumjeti. No, nisu svi rodjeni za to. Neki citaju Paola Koelja. Neki slusaju Dream Theater. "Ukusi", sta ces.

kazem ja, na pijaci ima pametnijih predmeta...a ne citaju koelja i nisu urbani, fuj
1.perica je sa sela, nije damir
2.prvo je napisao neko drugi, a ovo " usput, postoji razlika......" je plagijat- vec
sam to napisao
3.znaci, HM seljaci ne citaju koelja i po defaultu su neurbani? zanimljivo kolega, zanimljivo...
pokusaj odgovoriti na neka od pitanja koje sam ti postavio na prethodnoj strani, argumentuj jasnim stavom sta jest, sta nije, analiziraj i prestani zakljucivati ubudale, ne ide ti. inace ce, nazalost, procjena @saparmurata biti 100% tacna : intelektualac sa procitana dva pasosa tudje kritike, povrsan u svemu kao sto je i u svom znanju, naglasava da "poznaje" frojda i koelja"( ovo je vrh)(to bi trebalo da znaci da "obicna svjetina i smrtnici" nisu kadri dotaci njegove intelektualne visine), slusa "avandgardnu" muziku ( sto opet znaci da neurbani cobani to ne mogu shvatiti) dobija iznenadni inspirativni napad kreativnosti e da bi napao "levate i primitivne" DT i Queensryche, te ne imajuci nista sem par otrcanih fraza skontao da mu je mnogo zanimljivije "nagoniti se teoretski"( jer on to moze, zna, pametan je, urban) oko "nicega"
voz