XIX century je napisao:
A šta je kliše ako nije ovo? ajde, molim te, prosvijetli me?
Mislim da je klise kad je nakon Vlade Georgijeva (ne poredim, samo dajem njega za primjer jer je i SSova pjesma pop-muzika) 5 ili vise muskih vokala izdalo skoro identicne albume, slicnih (djecijih) textova, aranzmana, boja instrumenata pa cak i nacina pjevanja ili boje glasa, i to se pusta non-stop. Kad ljeti sjednes u "modernu" kafanu u BL idu 5 istih pjesama razlicitih izvodjaca, e to mi je klise. Nema potrebe za svadjom, ova pjesma se nekome ili svidja ili ne svidja ali mislim da je momak napisao odlican text, koji nije klise tipa ti i ja, sta cu sad, ne volis me vise, kuku meni....

a muzika, pa sve i da neke podsjeca na Crvenu Jabuku, mislim da je pohvalno da se neko ugleda i na njih a ne opet na recimo Georgijeva. Mada mene ovaj text podsjeca na Miladina Sobica iako je druga vrsta muzike.
Mislim da je bolje da se drzimo teme, tj, da komentarisemo pjesmu(muziku,tekst,aranzman) i da ljudi treba da imaju u vidu, da bez obzira sta slusamo kod kuce, ovo je pop pjesma. Dobra pop pjesma, po meni. A pop je u posljednje vrijeme ruzna rijec, svugdje u Evropi, jer se najvise komercijale i smeca i proizvodi upravo pod okriljem pop muzike.
A ko generalno cijeni muziku, mislim da ce traziti dobro u svakom zanru. I mogli bismo komentarisati pjesmu ko pjesmu, mene stvarno interesuje svacije misljenje, i interesuje me, ako neko smatra da je pjesma "nidje veze", da kaze zasto? (npr. ne valja mi harmonija, gitara fula, prateci vokali skripe itd... ) A ne "nidje veze" jer slusam Roberta Fonsecu ili Preston Reed-a a ova pjesma ne spada u taj zanr pa je zato "nidje veze".
Ako nista drugo, onaj ko je stavio ovu pjesmu na ovaj forum, iz komentara moze izvuci nesto sto ce mu pomoci u daljem radu, zato je najvjerovatnije i stavljena na forum.