banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Maj 2025, 23:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 55 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Feb 2008, 15:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
MisS_DeviL je napisao:
noriginal je napisao:
Citiraj:
Prvi put cijem! U KOLIKO JE SATI???

Procitah u Glasu Srpske da pocinje u 20.30. Takodje pise da koncert otvara i neki od banjaluckih bendova, ali ne pise koji, a necu ni ja da otkrijem .. lol :)

10000% Aurora :lol: :lol:

Ajoj! Cuo sam da im je novi pjevac picka totalna :D

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2008, 18:59 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 28 Sep 2003, 20:33
Uzeo sam karte i dobio promo cd-ove :)

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2008, 19:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2007, 13:48
.

Poslednji put menjao ogledalo dana 03 Apr 2008, 14:56, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2008, 22:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2007, 15:10
ogledalo je napisao:
I ja sam kupila karte, ali nisam dobila cd-ove , rekose da dodjem sutra u 12h po njih ... O kojem cd-u se radi?

"Devicanska Ostrva"

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2008, 23:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2005, 18:57
LaMpiR je napisao:
Uzeo sam karte i dobio promo cd-ove :)

gde?

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2008, 15:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2006, 18:18
retroelektro je napisao:
stanibal je napisao:
Nisam nikada bio na koncertu Corbe...

ja sam bio i previše puta za moj ukus. :lol: samo, nemaš sad šta da vidiš osim bore polupijanog koji prolupava i nosi četničko znamenje... davno je to bio bend. štobisreklo, sviraju na račun stare slave. baš ko seks pistols. :lol:

e smio sam se tvom komentaru prije koncerta. poslije koncerta, vidim da si bio potpuno u pravu. drago mi je barem negativ sto sam vidio.

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2008, 16:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2007, 07:50
Whitesnake je napisao:
retroelektro je napisao:
stanibal je napisao:
Nisam nikada bio na koncertu Corbe...

ja sam bio i previše puta za moj ukus. :lol: samo, nemaš sad šta da vidiš osim bore polupijanog koji prolupava i nosi četničko znamenje... davno je to bio bend. štobisreklo, sviraju na račun stare slave. baš ko seks pistols. :lol:

e smio sam se tvom komentaru prije koncerta. poslije koncerta, vidim da si bio potpuno u pravu. drago mi je barem negativ sto sam vidio.

O kome vi?!
Koncert je bio odlican!

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2008, 16:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2007, 23:30
I ja sam cula da je bio odlican, pa su me zacudili gornji komentari:) Kome nije bilo dobro i zasto? :D Bas me interesuje...

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2008, 16:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Feb 2008, 02:17
Koncert i jeste bio odličan, Bora je za svoje godine sasvim dobro održao koncert...sve vreme tokom koncerta je pio vodu...

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2008, 17:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Avg 2007, 18:54
Koncert bio predobar... dvorana prepuna (ne sjecam se kad je zadnji put bilo tako puno).. Aurora predgrupa .. bili odlicni.. rokenrol pravi :) negativ dobar .. a na Corbi raja podivljala.. odlicno odlicno.. a Bora je izasao toliko pjan na stejdz.. dva lika ga pridrzavali uz stepenice da se popne, al je koncert odradio do jaja.. svaka cast matorcima! 8)

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2008, 17:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2007, 23:30
Hih ...jesam rekla da ce Aurora biti predgrupa... :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2008, 18:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2007, 07:50
noriginal je napisao:
Koncert bio predobar... dvorana prepuna (ne sjecam se kad je zadnji put bilo tako puno).. Aurora predgrupa .. bili odlicni.. rokenrol pravi :) negativ dobar .. a na Corbi raja podivljala.. odlicno odlicno.. a Bora je izasao toliko pjan na stejdz.. dva lika ga pridrzavali uz stepenice da se popne, al je koncert odradio do jaja.. svaka cast matorcima! 8)

Eeeeeeeeeee sta je sa vama?!
Bora Djordjevic ne pije 8 godina, cuj izasao pijan :lol: :lol: :lol: a ljudi...

Znaci ipak je Aurora bila prije Negativa...sva sreca da sam kasnio taman da ih ne slusam...

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2008, 18:30 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Mar 2006, 18:16
jel samo meni zasmetalo ime teme?
bilo ludo i nezaboravno
btw corba sucks

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2008, 18:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Avg 2007, 18:54
Citiraj:
Bora Djordjevic ne pije 8 godina, cuj izasao pijan :lol: :lol: :lol: a ljudi...

ja stajao 50cm od covjeka... nije mogao stajat na nogama.. dva lika mu pomogli da se popne.. jebga ako nije bio pjan .. onda je ozbiljno bolestan :P

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2008, 19:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2007, 17:50
Koncert je bio ok ... meni je lik izgledao trijezan, a da je bio bas toliko pijan da su mu morali pomagati da se popne onda bi se i vjerovatno teturao na bini

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2008, 19:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

MisS_DeviL je napisao:
I ja sam cula da je bio odlican, pa su me zacudili gornji komentari:) Kome nije bilo dobro i zasto? :D Bas me interesuje...

Evo ti copy od mog posta:
Nazalost bilo je onako kako sam se nadao... Bilo je barem 50% ljudi koji bi sutradan odma otisli na Cecu, mada svejedno ne spominjem zbog toga, nego zbog jedne druge stvari... Zapravo Negativ je odradio odlicno koncert, Ivana ima fantastican glas, a na koncertu se desila tolika nekultura da su mase uzvikivale Hocemo Corbu... Mislim kakav je to bezobrazluk. Pokvarili su mi vece. Zao mi je Ivane... Negativ je bolje odradio koncert od Corbe 5 puta, samo sto je tamo bilo laika i laika. Za Negativ ocjena od 1-10 , bi bila 8.

Sto se Corbe tice... Odrastao sam na njegovoj muzici... Od prvih 10-ak pjesama znao sam svega 2. Ovo novo sto je napravio je realno s*anje, ni primirasati starom. Vic onaj je bio glup do bola. I sto se tice onih zastava da malo prokomentarisem. Jesam Srbin i Pravoslavac, ali ljudi jesmo li mi dosli juce da slusamo Negativ i Corbu, ili da slavimo neku pobjedu Srbije ili tako nesto... Uzas, kakve veze zastave, i ostale stvari imaju sa koncertom... Ne kontam... Pa jel Bora muzicar, ili djeneral? Pa isti su ko Prljavo Kazaliste ( Moj dom je Hrvatska). Apsurd zivi, pa ako su pravi muzicari trebali su pjevati pjesme koje vrijede. Ne otpjevati Rock n Roll za kucni savjet, Dok hodas ili Rekla je... mi je totalni apsurd, ali bitno je da je Srbin lud, da je Srbin proklet... bla bla bla, njegove politicke gluposti...
Ocjena od 1-10, 5-, i to samo zbog kraja koncerta, kada je bilo dosta bolje. Btw. Pohvala za Dzindzera, stvarno svaka cast.

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2008, 19:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Whitesnake je napisao:
Bilo je barem 50% ljudi koji bi sutradan odma otisli na Cecu

Zbog iste stvari sam se ja isfurao na koncertu 357....dodju ljudi koji hoce da cuju "patriotske" (ako ih mozemo tako nazvat) pjesme a ne da bi culi dobru svirku.....mogao im je doc samo corba i solo odpjevat dve-tri udarne (tipa srbin je lud i sl....) i svi bi bili sretni....

Krivo mi je samo zbog sto nisam uspio otic zbog negativa....ljudi sviraju boli glava....

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2008, 20:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
noriginal je napisao:

Covjeku je unistena u potpunosti jetra od alkohola i bio je skoro pa mrtav, i od tada mu je alkohol STROGO zabranjen i on pije iskljucivo bezalkoholno pivo, i od tada se naglo i udebljao.
Cak je morao dati ostavku na mjesto predsjednika Partije obicnih pijanaca :)

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2008, 20:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Freak_on_a_leasH je napisao:
Whitesnake je napisao:
Bilo je barem 50% ljudi koji bi sutradan odma otisli na Cecu

Zbog iste stvari sam se ja isfurao na koncertu 357....dodju ljudi koji hoce da cuju "patriotske" (ako ih mozemo tako nazvat) pjesme a ne da bi culi dobru svirku.....mogao im je doc samo corba i solo odpjevat dve-tri udarne (tipa srbin je lud i sl....) i svi bi bili sretni....

Krivo mi je samo zbog sto nisam uspio otic zbog negativa....ljudi sviraju boli glava....

E a zamisli da oko sebe cujes rulju koja pjeva nakon svake pjesme Negativa Hocemo Corbu, Hocemo Corbu, e krene nas 5 s kim sam bio derati se NEGATIV, NEGATIV, baje su nas gledale kao da smo pali s Marsa. Kasnije Ivana rekla : "Znam ljudi, hocemo i mi Corbu"... Seljaci...

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2008, 22:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2007, 15:10
Ma bilo je ekstra! Negativ odlicno svira mada im je basista odvratan kao pojava, a corba je legenda, na njegovom koncertu ne moze biti lose! Plus to je ludi Misa zamalo skrsio sve sto se dalo skrsit na stageu kad je bacao bass! Kakv Kralj :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 55 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]