MisS_DeviL je napisao:
I ja sam cula da je bio odlican, pa su me zacudili gornji komentari:) Kome nije bilo dobro i zasto?

Bas me interesuje...
Evo ti copy od mog posta:
Nazalost bilo je onako kako sam se nadao... Bilo je barem 50% ljudi koji bi sutradan odma otisli na Cecu, mada svejedno ne spominjem zbog toga, nego zbog jedne druge stvari... Zapravo Negativ je odradio odlicno koncert, Ivana ima fantastican glas, a na koncertu se desila tolika nekultura da su mase uzvikivale Hocemo Corbu... Mislim kakav je to bezobrazluk. Pokvarili su mi vece. Zao mi je Ivane... Negativ je bolje odradio koncert od Corbe 5 puta, samo sto je tamo bilo laika i laika. Za Negativ ocjena od 1-10 , bi bila 8.
Sto se Corbe tice... Odrastao sam na njegovoj muzici... Od prvih 10-ak pjesama znao sam svega 2. Ovo novo sto je napravio je realno s*anje, ni primirasati starom. Vic onaj je bio glup do bola. I sto se tice onih zastava da malo prokomentarisem. Jesam Srbin i Pravoslavac, ali ljudi jesmo li mi dosli juce da slusamo Negativ i Corbu, ili da slavimo neku pobjedu Srbije ili tako nesto... Uzas, kakve veze zastave, i ostale stvari imaju sa koncertom... Ne kontam... Pa jel Bora muzicar, ili djeneral? Pa isti su ko Prljavo Kazaliste ( Moj dom je Hrvatska). Apsurd zivi, pa ako su pravi muzicari trebali su pjevati pjesme koje vrijede. Ne otpjevati Rock n Roll za kucni savjet, Dok hodas ili Rekla je... mi je totalni apsurd, ali bitno je da je Srbin lud, da je Srbin proklet... bla bla bla, njegove politicke gluposti...
Ocjena od 1-10, 5-, i to samo zbog kraja koncerta, kada je bilo dosta bolje. Btw. Pohvala za Dzindzera, stvarno svaka cast.