banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Maj 2025, 12:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 30 Dec 2007, 11:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2006, 02:36
Molotov je napisao:
VeLiKi_ je napisao:
ma mozete velikog povuci :)

veliki dodje da vjezba u vjezbaonicu, plati posteno za 2 sata bubnja, nema ni jednog jebenog zavrtnja da se zategne cinela, nema pola hihat stalka, nema stolice, nema...dobro je pa imaju bubanj :wink:

E za 2 km se mozda moze i kupiti jedan (ali sumnjam) zavvrtanj. samo sto bi trebalo jedno 100 komada mjesecno kakve sve dileje sjedaju za onaj jadni bubanj. I ja kazem, sreca pa je bar bubanj citav.

Rakun_Slavko je napisao:
E stvarno, ja sam par puta donosio nekih djelova, ali majmuni koji sviraju ukradu uvijek . Stoga sam odustao od donosenja podloski - koje omoguce da cinela ima podlogu i da filc ima odozgo podlogu te time moze da stegne cinelu. Donio sam feder za pedalu jer je stari bio demoliran, donosio zastitne gume da posreduju na relaciji stalak-cinela, ali je sve ostajalo plafon 10 dana, i proba poslije tog perioda se opet radila na golim stalcima . Filceva svaki dan sve manje... Izgleda da je najbolje da svako sebi nakupuje toga, i skida nakon probe, nema druge, ja tako radim...

Ako se ne varam, Geto ima zaposlenu osobu u ciji spisak duznosti spada i cuvanje/odrzavanje vjezbaonice. Nekad je to bio Vanja, ne znam ko je sad.
ON TOPIC: nisam bio. ja sam samo pasivni posmatrac teme

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Dec 2007, 17:08 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
vanja je svaki put kada bih zavrsio virkao oko bubnja i pojacala provjeravajuci nesto i mrmljajuci sebi nesto u bradu. ovaj novi mulac mumlja nesto kako nema pojma sta se tu tacno dogodilo.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]