babac je napisao:
obavezno dolazim na bad copy... nisam bio kad su bili (jel) prosle godine...
offtopic
sto se tice bs-a volim stvar poroci beograda... nisam neki ljubitelj njih...
Citiraj:
spotting scope
gledao sam na tv-u (mislim da je bila balkanmedia)... u beogradu htjeli su da sruse neko igraliste i da naprave neku poslovnu zgradu... stanari iz obliznjih zgrada su se zalili posto su htjeli da im se djeca negdje igraju... beogradski sindikat je dosao na to igraliste dovukao svoju opremu i napravio svirku...
srceparajuce
Citiraj:
e vidis... oni sa tim nisu realno nista postigli da se igraliste ne srusi i da se ne izgradi zgrada... ali su makar putem medija pljunuli u lice onima koji su to htjeli (hoce ili su) uraditi
wow! bas sam zastario, izgleda da danas svasta nesto moze biti protumaceno kao pljuvanje u lice.
Citiraj:
njih 9orice (jelte) dok se nadju, dok navuku opremu, dok organizuju treba im pun q vremena i para
pa i ne bas
Citiraj:
... zasto to sve rade... zbog para:

... zbog publiciteta:
da, zbog para i publiciteta...
Citiraj:
zato sto hoce da urade nesto dobro: da...
yeah right!
Citiraj:
e vidis... kod muzicara koji pjevaju o nekoj ''losoj danasnjice'', svi oni ostaju na svojim rijecima... dok se bs pokazuje na djelu
e sad me interesuje jos samo jedno... koliko mozes jos ispasti glup... jedva cekam tvoj slijedeci post
Glup si ti ako stvarno vjerujes u ovo sto si napisao, taj bend je odavno bend interesdzija koji lozi seljake poput tebe ili ovih neizivljenih klinki, ali kao sto rekoh, to je vas problem
BTW, poradi na pravopisu, izvalis se pocesto - npr. ovde: nije sLIJedeci, nego sLjedeci...