banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Maj 2025, 10:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 67 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 02 Sep 2007, 00:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2005, 18:20
ja koliko sam skonto onaj gitarista (ja mislim da se igor zove al nisam sig) je iso direkt u peavey bandita bez papuca , procesora i sl...tako mi se bar ucinilo...a zvuk razbi...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Sep 2007, 01:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2007, 23:38
AntiDope je napisao:
***S@NI*** je napisao:
monument prebi picku !!! !m!

nisam bio, ali cuo... svaka cast... to je zbog onog Bandita, pojacala.... ko zna sta valja, zna... kakvi kurcevi marshali.... al da znate i na plazi kod halla je bilo simpa... Pero vidio sam te....

jes,jes... bandit pravi! al i pedja ima uo :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Sep 2007, 09:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
Monument odličan! :headbang: (trebalo bi napraviti smajlija koji onako headbanguje, ovaj se ne uklapa najbolje :lol: )

PS
Jesam sa foruma, evo javljam se da ne bude neke zabune :)

I wish to see the lost in me

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Sep 2007, 11:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
Nadao sam se da ce prestati oni da se lome dok ja dodjem, ali nisam bio te srece... Vidio sam kako asfalt skace na nekog klinca 100 puta, a ovaj se ne da..
Monument -> (Warrior ima super smajlija koji banguje, ne da mi se sad traziti...)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Sep 2007, 12:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Momci iz Niksica (Podgorice) su bili odlicni, bas su me prijatno iznenadili.
Ev' konacno da poslusam i vidim monument na djelu i da budem iskren odavno se bolje nisam ismijao!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Sep 2007, 12:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
Pero_Bombas je napisao:
(Warrior ima super smajlija koji banguje, ne da mi se sad traziti...)

Ovaj?
Slika

Il' ovaj???
Slika

Ili radije nešto 'vako:
Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Sep 2007, 14:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

E bas su mi ovakve stvari i uljepsale vece :D
Presmejsno... :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Sep 2007, 14:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2005, 19:12
jel' uVatio neko neki fin trik aparaticem ? ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Sep 2007, 15:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Block out je napisao:

Bez uvrijede, znam da nisi sa sela, al' ispade "cuo seljak growl/scream/gutural vokale pa mu smijesno", ili shta? Bend koji su pohvalili publika, ostali ex-yu bendovi i kritichari domaci, tebi smijesan? Da li samo ne volis death metal ili imas nekih drugih primjedbi, jer znam da na tehniku sviranja i scenski nastup ne mozes imati, sem ako Chupo opet nije imao na bini "ja sam zvijezda" napade :D .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Sep 2007, 17:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
od bendova na trgu cula sam samo monument i da, bilo je smijesno :lol: SVE (bend, hedbenging, publika, skichece klinke, pEvac(bez J :oops:).... :lol: :lol: :lol:

a u hallu cula breaksterse (napokon) i ok... a sto je raja bila raznovrsna -nevjerovatno sta se sve moze zadesit kad je upad besplatan 8) :wink: :D :lol:
p.s. u svakom slucaju nije sve to zajedno tako lose :wink: :drinking:
p.p.s. i nadam se da je ona raja pod groznium-om prezivjela :lol:

Poslednji put menjao pamella_morrison dana 02 Sep 2007, 17:31, izmenjena 2 puta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Sep 2007, 17:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
sve me boli... ignjholiu sam ostao duzan jedno pet udaraca laktom u celo i tri koljena u bubreg/rebra. NACI CU TE PRERUZNA ZNOJAVA ZIVOTINJO!!! niksicani isto jebu kevu, al monjument je bio aj zdrao.

a da, stagediveovi su bili presmjesni...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Sep 2007, 18:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2005, 18:57
zasto tokom stejdzdajvinga svi drze igora a pustaju jadnog malog mrsavog svabu? :-? :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Sep 2007, 18:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
Svi su dobri :wink: , možda je

Warrior of the Light je napisao:
Ovaj?
Slika
najbolji.

I wish to see the lost in me

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Sep 2007, 22:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2005, 00:47
Temple_of_the_king je napisao:
zasto tokom stejdzdajvinga svi drze igora a pustaju jadnog malog mrsavog svabu? :-? :lol: :lol:

shvabo je rekao kako ce biti najgori i bio je

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Sep 2007, 22:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Rakun_Slavko je napisao:
Block out je napisao:

Bez uvrijede, znam da nisi sa sela, al' ispade "cuo seljak growl/scream/gutural vokale pa mu smijesno", ili shta? Bend koji su pohvalili publika, ostali ex-yu bendovi i kritichari domaci, tebi smijesan? Da li samo ne volis death metal ili imas nekih drugih primjedbi, jer znam da na tehniku sviranja i scenski nastup ne mozes imati, sem ako Chupo opet nije imao na bini "ja sam zvijezda" napade :D .

Ne vidim nista lose u iskrenom seljackom necinicnom smijehu!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Sep 2007, 00:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2005, 00:47
seljaci su po difoltu cinicni

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Sep 2007, 00:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
***S@NI*** je napisao:
ja koliko sam skonto onaj gitarista (ja mislim da se igor zove al nisam sig) je iso direkt u peavey bandita bez papuca , procesora i sl...tako mi se bar ucinilo...a zvuk razbi...

Sad ce Bojler da dodje i da ti kaze kako je to nemoguce i da ti treba 3524KM da bi zvuk razbijo..... inace to je najbolje tranzistorsko combo pojacalo za dzndzanje. Zao mi je sto nisam imao prilike da kupm model Special koji ima isto prepojacalo i pojacalo ali 2x12" ali to se rijesi dodatnom kutijom kako je i bilo na toj svirci.... sad je jos pojeftinijo Bandit, jes da je i dizajn promjenio, ali ja ga jos uvijek drzim za best buy rock metal mali combo 1x12 80w tranzistorac.

Zao mi je sto nisam dobio priliku da kupom XXL koji je jos bolja jeftinija varijanta pojacala gdje za malo para dobijes puno zvuka.... presto se pravit.... ali bice nesto.

Sorry na OTu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Sep 2007, 00:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
pamella_morrison je napisao:
od bendova na trgu cula sam samo monument i da, bilo je smijesno :lol: SVE (bend, hedbenging, publika, skichece klinke, pEvac(bez J :oops:).... :lol: :lol: :lol:

Ok, obicno se ne protivim zakonima koje neko bozanstvo iznese (ili osoba koja ima slicno misljenje o svojoj nepogrijesivosti, jer sa zidovima se ne isplati prepirati), ali ovaj put se pretjeralo.
Bend je smijesan, jashta. Daleko manje je smijesan bend koji svira duplo duze od njih, sa tri puta iskusnijim muzicarima, a koji niko zadnjih nekoliko godina skoro nije pozvao na nastup van Banjaluke, da se ne spominje nastup van BiH. Daleko manje smijesan je bend kojem na svirku dodje 10 ljudi (poznanika koji ni ne slusaju tu muziku), i zijeva uokolo, Jeste, Monjument su bas smijesni, rade muziku koju su ljudi koji se godinama bave metalom sirom bivse juge ocijenili kao zanimljivu, savremenu i kvalitetnu.
Ako ti je headbanging smijesan, preporucujem live video bilo kojeg metal benda, eto moci ces se smijati koliko god zelis. Je li bi se metalac trebao odvaljivati od smijeha kada dodje na nastup Pelagica, i vidi kako oni igraju kolo u seljackoj nosnji! Hahah, jebote, igraju kolo, jos obuceni kao paori, jeste to smijesno! Uz muziku koji oni sviraju (metal, pop, tamburashka - nebitno) ide odredjeno oblacenje i stilovi "plesa". Ali jeste to nama smijesno, mi smo je*eno napredni, pa hajmo ismijavati sve sto nam ne pashe ili sto nismo vidjeli do sada... Ako ti je publika smijesna, isto vazi za gore navedeno, a mozda vise volis da i bend i publika stoje kao zaliveni na mjestu? Klinke vriste? Monument je kriv za to, te bi trebali, po logici stvari, zamoliti tinejdzerke da ne vriste? A smijesan je i pjevac koji je zivio u Srbiji 70 posto svog zivota, pa prica na naglasku kojeg je naucio?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Sep 2007, 00:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Kome je headbanging smijesan... pa to je najbolji dio... jebes sutku, to je opasno, ppogotovo ludjacki mosh pit.... kad vidis 100tinjak cupavih glavusa kako mlataraju... uf... samo jebga... mi smo vise za cupkat i skakat.... al ima jedna pjesma za sutke... a ima i za mlatarat glavom. Ma ima svega.. opet OT.. sorry ponijlo me.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Sep 2007, 01:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2006, 18:18
ja ne znam sto neki seru po monumentu. bio sam na njihove 2 svirke, prvi put mi je bilo bezveze, ali drugi put sam bio na finalu metal battle-a u beogradu, i stvarno sviraju odlicno i dizu atmosferu. istina je da ne volim death metal, pa i vecinu ostalih pravaca metala, ali ovaj bend mi pase.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 67 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]