banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 23:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 65 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2007, 11:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
Utopija je napisao:
Jedno pitanjce >> zar su RHCP bend za koje je jos nekog briga??

Pa trenutno jesu jedan od najslusanijih bendova. :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2007, 11:45 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
Rakun_Slavko je napisao:
Maideni

nisi bio u zagrebu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2007, 12:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2006, 18:18
jos nesto,nisam zazalio sto sam dao pare na njih. dok su svirali bilo je fenomenalno, ali je jedini problem sto je bio prekratko.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2007, 18:04 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2007, 23:38
ono sto je tamo bilo je... trash uzivo...100.000 ljudi u onom prostoru....nasha posla

najbolja svirka koju sam vidio uzivo!

moglo se vidjeti koliko su ustvari oni veliki bend u poredjenju sa ovima prije koji su nastupali!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2007, 23:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
Kakvi su bili Kasabian? :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2007, 10:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
guess who je napisao:

čitam komentare, tamo niko od 100 tisuća nije ni čuo za kasabian niti ih je slušao dok su svirali. :lol: čitam dalje, kaže da je najveću euforiju tokom nastupa kasabian izazvalo prelijetanje helikoptera sa članovima rhcp preko poljane. :lol: inače, oni koji su ih primijetili, kažu da su svojski otprašili i pozdravljali srbe i srbiju ...

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2007, 11:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2006, 18:18
guess who je napisao:

ja sam cuo isto to pozdravljanje srba i srbije, to je bilo tik pred kraj njhovog nastupa kada sam i dosao ipred "stadiona", a i cuo se fin aplauz.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2007, 17:05 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2005, 11:20
bilo dobro kratko trajalo sva sreca pa sam bio u fun pit-u...inace bi bilo svasta...sve u svemu zacin c...komunikacija sa publikom nula

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jul 2007, 23:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
mamipara obicna...pedersi. dodjoh, vidjeh, pokisoh, najebah, odjebah, psovah, galamih, u blato se uvalih, umalo auto ne razbih, goriva i zivaca potrosih, vodu 150 dinara platih, 5 km nepotrebnog autoputa 200 dinara, 500 dinara parkinga...jedino pozitivno u svemu je masovno gadjanje sergeja trifunovica. neka ga pushi zajedno sa entonijem i kompanijom. neko reche da su djeca romana abramovica trebala u krevet, pa je tata samo kratko pokazao rez prstima. i on je, dakako, pedercina. kakvo sranje...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jul 2007, 10:17 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
pa zar i ti crni babo!?

Vrh

Tema posta: Re: RHCP!!!
PostPoslato: 02 Avg 2009, 15:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2007, 13:48
Citiraj:
Red Hot Chili Peppers - povratak sa "odmora"
Subota, 1. avgust 2009. 10:54

Nakon dvogodišnje pauze bend Red Hot Chili Peppers se vraća na scenu.

Bubnjar benda Čed Smit opovrgao tvrdnje medija da se legendarni bend koji je domaća publika slušala na koncertu u Inđiji raspao, i najavio povratak sa višegodišnjeg "odmora" već ove jeseni.

Čed Smit nedavno je u intervjuu magazinu Contactmusic otkrio da se bend okuplja ove jeseni kako bi u oktobru održali svoj "povratnički" koncert.

"Jednostavno smo napravili pauzu. Izdali smo album, bili na turneji, odmorili…Sad je vreme da se vratimo na posao. Okupićemo se nakon leta na probama, a onda u oktobru imamo nekoliko zakazanih koncerata", rekao je Smit i dodao da je novi album "sigurna stvar".

(MONDO)

Пропустих Инђију, а како бих вољела чути их уживо, некада, негдје, ово је лијепа вијест :).

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2010, 09:58 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Maj 2010, 09:45
huh da ozvim ovo :D ako ima jos fanova uopste :)
inace ogroman sam fan ovog benda :) i ako vas ima jos takvih dodjite ako zelite naravno na http://www.balkan-bssm-rhcp-forum.com/ (balkanski rhcp forum) :)

sto se novog albuma tice po zadjim vjestima imaju spremno oko 20 pjesama i album ce izaci na jesen ove godine :)
i jos jedna stvar, sto se tice vas razocaranih u koncert u indjiji ljudi moji vi da ste fanovi vi bi bili srecni sto ste ih uopste vidjeli i culi uzivo ... ja nazalost nisam bila tamo i nadam se da cu dozivjeti samo da ih cujem uzivo makar to bila jedna pjesma, to bi bilo ostvarenje mojih snova.... :D toliko o vama "fanovima" :roll:

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2010, 11:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
tanychy je napisao:
huh da ozvim ovo :D ako ima jos fanova uopste :)
inace ogroman sam fan ovog benda :) i ako vas ima jos takvih dodjite ako zelite naravno na http://www.balkan-bssm-rhcp-forum.com/ (balkanski rhcp forum) :)

sto se novog albuma tice po zadjim vjestima imaju spremno oko 20 pjesama i album ce izaci na jesen ove godine :)
i jos jedna stvar, sto se tice vas razocaranih u koncert u indjiji ljudi moji vi da ste fanovi vi bi bili srecni sto ste ih uopste vidjeli i culi uzivo ... ja nazalost nisam bila tamo i nadam se da cu dozivjeti samo da ih cujem uzivo makar to bila jedna pjesma, to bi bilo ostvarenje mojih snova.... :D toliko o vama "fanovima" :roll:

Pa i nije ti baš logika, znači kad sviraju po nekim istočnoevropskim (ili bilo kojim) vukojebinama, ne moraju se truditi, jer to su svakako divljaci koji i ne znaju šta je muzika. Koliko ti imaš, tlines' godina? To što koncerte velikih bendova gledamo rjeđe nego drugi evropski narodi, ne znači da treba da trpimo bilo čija sranja (ovo je generalno, ne odnosi se nužno na RHCP).

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2010, 17:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
O bože.. Pa kad bude tour, skupljaj pare i izaberi grad u kojem ih želiš gledat - ako već toliko želiš.... I ja želim čuti par bendova i čekam da dođu i Italiju... Tako da ako znaš da na jesen izlazi album, pa ti kreni skupljat novce ispod mosta jer će biti tour po Evropi sigurno...

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2010, 18:35 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

da naravno prva predpostavka je da imam tlinest godina :-?
nemam tlinest imam osamnaest ako bas zelis da znas....

i nije stvar u tome da sad dolaze oni u ove nase vukojebine realno i dolaze i sad da ne sviraju kako inace sviraju ....
evo o cemu ja u stvari ovde pricam....poenta je u tome da svi se zale na ne znam da je bilo kratko i svasta nesto i naravno ko ispasta za to ispastaju peppersi, oni su krivi za ozvucenje sto je bilo lose sto je kisa pala pa da sigurno -.-' koncert jeste bio kratak oke to stoji .... stvar je u tome da dodje karleusa napravi koncert od nekih 10 pjesama i skine se gola i koncet bio fenomenalan...

a sto se tice nastupa ne brini ti za mene :) nacu ja nacina da njih vec vidim :D

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2010, 19:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
imam 18 :D

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2010, 19:42 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
tanychy je napisao:
da naravno prva predpostavka je da imam tlinest godina :-?
nemam tlinest imam osamnaest ako bas zelis da znas....

i nije stvar u tome da sad dolaze oni u ove nase vukojebine realno i dolaze i sad da ne sviraju kako inace sviraju ....
evo o cemu ja u stvari ovde pricam....poenta je u tome da svi se zale na ne znam da je bilo kratko i svasta nesto i naravno ko ispasta za to ispastaju peppersi, oni su krivi za ozvucenje sto je bilo lose sto je kisa pala pa da sigurno -.-' koncert jeste bio kratak oke to stoji .... stvar je u tome da dodje karleusa napravi koncert od nekih 10 pjesama i skine se gola i koncet bio fenomenalan...

a sto se tice nastupa ne brini ti za mene :) nacu ja nacina da njih vec vidim :D

Sestro,Leni je u BL pred 3000-5000 ljudi svirao kao da ih je milion.....Ozvučenje uglavnom svako vuče svoje po turnejama.....a kiša.....pa i publici je kiša padala.....To što su oni očekivali da raja padne u nesvjest kad se oni pojave.....e to je već njihov problem....
Btw,osamnaest je skoro isto kao i tlinaest..... :wink:

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2010, 22:32 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

hahah kako za koga .. ne znam da li si znao ali zene brze sazrijevaju od muskaraca :P tako da vjeruj nije velika razlika izmedju mojih 18 i vasih 25 ili 30 koliko vec :D ali never mind vi ste pokupili pamet svog svijeta :P

a znam svaka cast Lenny-ju :) shvatam ja vas msm niste fanovi ovoliko koliko ja pa vama je to drugacije :) opet vam govorim meni je njihova muzika nesto posebno i nesto sto mi znaci a ne samo neko puko obozavanje necega...

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2010, 22:35 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Apr 2010, 18:59
Ja sam imao kartu za Indjiju i bio sam spriejcen da odem :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
A posto su mi oni omiljeni bend nikako da prezalim sto nisam otisao na taj sjebani koncert koji su odrzali, na kojem je bilo dosta ljudi koje znam i koji i dan danas govore kako je atmosfera bila ocajna i kako se osjecaju izlevaceno od strane RHCP, al meni opet krivo sto nisam bio. Kmeee... :(

jer ovo sto si skrabnula trazi takvu hrbatom-bekend sljagu pa da gravitaciju .3 dana trazis po sobi

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2010, 22:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Kazes...
tanychy je napisao:
hahah kako za koga .. ne znam da li si znao ali zene brze sazrijevaju od muskaraca :P tako da vjeruj nije velika razlika izmedju mojih 18 i vasih 25 ili 30 koliko vec

Hah, evo ovim si objasnila...
tanychy je napisao:
ja nazalost nisam bila tamo i nadam se da cu dozivjeti samo da ih cujem uzivo makar to bila jedna pjesma, to bi bilo ostvarenje mojih snova.... :D toliko o vama "fanovima" :roll:

:lol: :lol: :lol:

:wave:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 65 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]