E prvo da ti se zahvalim na trudu sto si mi odgovorio, to je jako lijepo od tebe
Ja tebe u potpunosti razumijem cak i vise nego sto bi pomislio i slazem se sa tobom u dosta toga ali isto tako sve sto sam napisala ima svoju osnovu:)
Moram ti reci da se ne slazem sa tobom kad kazes da ni Joe ni Brian nemaju veze sa tim...ne znam koliko si upoznat sa cijelim ovim projektom pa evo cisto radi informacije par rijeci...Tokom snimanja albuma i Brian i Joe su bili prisutni sve vrijeme , od nastanka ideja do zavrsnog dijela pa cak i do finalnog snimka ili ti mastera. Naravno da ima propusta ali ja ih ne zelim cuti:) Jako sam emotivno vezana za ovaj projekat jer sam ga ispratila od pocetka pa do kraja tako da cu silovito i hirovito braniti svoj stav i znam da me razumijes
Ako se malo bolje zagleda u album mozda se negdje pronadje i moje ime na omotu, lijepo je biti clan JCB familije:)
Istina je da imaju odlicnu opremu pogotovo Brian, malo ko se moze pohvaliti tako sirokim spektrom Steve Vai modela Ibanez-a, ja mu iskreno skidam kapu
PS : Nisi upucen ali je Tiki je imao svoj udjeo na albumu, koliko se sjecam radio je verziju mastera. Tiki bolje zna od mene nisam bas sigurna.
Zavrsna rijec..hm..mrzim zavrsetke:)
Pa evo neka bude to da iako se ne slazemo u svemu, sto je naravno i za ocekivati slozicemo se da je Muzika oruzje buducnosti pa ajde da se svi naoruzamo:)
PS. Pronadji svoj ton i zakljucaj se u njega