banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Maj 2025, 01:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 57 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Hm...
PostPoslato: 11 Okt 2006, 20:03 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
Harvester je napisao:
Pretpostavljam da je ovo sarkazam, ali ipak treba imati u vidu da je DiAnno prvi pjevač Maidena, Bruce je došao poslije njega.

laspus, do mene je, greska u kucanju, mislio sam navesti ime blaze bayley-a

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2006, 22:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Imam samo tri slova:
EKV

На высокий берег на крутой.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2006, 22:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2002, 13:34
e bravooooo.. kako smo to zaboravili?!?! :(
shame on us!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2006, 22:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2006, 18:18
Popokatepetl je napisao:
Whitesnake je napisao:
Registruj se! je napisao:
Divlje Jagode -> 80 000 ljudi u Hamburgu '97, pun Marqee (speling?) u Londonu, Don Ejri + poziv Coverdalea, nastup u Tops of the pops ...

Cek aj mi prevedi ovaj drugi dio od Don Ejri,sta si htio reci?

U stvari to je prica da je mrs. Coverdale zvao gosn. Lipovacu da svira u Whitesnake, tamo negdje krajem 80-tih, ali je Zele odbio pod izgovorom da je Whitesnake bend "ispod njegovog renomea". Da li je istina, zaista nemam pojma, cinjenica je da su Jagode u to vrijeme bile mnogo popularne i van SFRJ, radili su album u Londonu, trebalo je tamo da prave karijeru...moguce je.

Thx na objasnjenju,mada 99% sam siguran da se to nije desilo tako kako si napisao.Tj,moguce je da ga je Coverdale zvao u bend,jer koliko je clanova izmijenjao ne bi me cudilo,ali Lipovaca ako je odgovorio tako onda je 100% lud,a ne izgleda mi tako,pa je to izmisljotina.Mislim da je to rekao krajem sedamdesetih,pa ajde da ga razumijem,pocetni albumi nisu toliki kvalitet,ali krajem osamdesetih nemoguce,pa 87.izdan album Whitesnake,a 89.Slip of the Tongue,a sve pijesme su odatle hitovi.Pa da je i prije toga,nemoguce je,jer su 83.u Doningtonu odrzali koncert na kojem je bilo 500 000 ljudi,sto dovoljno govori o popularnosti benda pocetkom osamdesetih,pogotovo od albuma Ready&Willing.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2006, 22:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Feb 2003, 16:53
AntiDope je napisao:
Hladno Pivo OK! Prvi album je bio takvo osvjezenje. Sjecam se sa Adrenalinom sjedenje na ulazu uz pivu i lopanje po koljenima njihovih pjesama.

Drugi album, ipak...

VeLiKi je napisao:
laspus...

...lignje 0X

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2006, 23:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Nov 2005, 15:55
he he , priprema pozor sad : od starijih - distres , solunski front , III kategorija , UBR,Tozibabe , Patareni ,od novijih Unison ,hocu?necu! , totalni promasaj ,radikalna promijena ,analena ... i jos da dodam vidim da nitko nije spomenuo Kud Idijote i Laibach , toliko od mene :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2006, 23:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2005, 18:30
groznium je napisao:
he he , priprema pozor sad : od starijih - distres , solunski front , III kategorija , UBR,Tozibabe , Patareni

Fale ti jos i Nekrofilija, Stres Drzavnega Aparata, Quod Massacre... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2006, 23:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
ako ćemo po karijeri u inostranstvu, LAIBACH.

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2006, 03:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Whitesnake je napisao:
Popokatepetl je napisao:
Whitesnake je napisao:
Divlje Jagode -> 80 000 ljudi u Hamburgu '97, pun Marqee (speling?) u Londonu, Don Ejri + poziv Coverdalea, nastup u Tops of the pops ...

Cek aj mi prevedi ovaj drugi dio od Don Ejri,sta si htio reci?

U stvari to je prica da je mrs. Coverdale zvao gosn. Lipovacu da svira u Whitesnake, tamo negdje krajem 80-tih, ali je Zele odbio pod izgovorom da je Whitesnake bend "ispod njegovog renomea". Da li je istina, zaista nemam pojma, cinjenica je da su Jagode u to vrijeme bile mnogo popularne i van SFRJ, radili su album u Londonu, trebalo je tamo da prave karijeru...moguce je.

Thx na objasnjenju,mada 99% sam siguran da se to nije desilo tako kako si napisao.Tj,moguce je da ga je Coverdale zvao u bend,jer koliko je clanova izmijenjao ne bi me cudilo,ali Lipovaca ako je odgovorio tako onda je 100% lud,a ne izgleda mi tako,pa je to izmisljotina.Mislim da je to rekao krajem sedamdesetih,pa ajde da ga razumijem,pocetni albumi nisu toliki kvalitet,ali krajem osamdesetih nemoguce,pa 87.izdan album Whitesnake,a 89.Slip of the Tongue,a sve pijesme su odatle hitovi.Pa da je i prije toga,nemoguce je,jer su 83.u Doningtonu odrzali koncert na kojem je bilo 500 000 ljudi,sto dovoljno govori o popularnosti benda pocetkom osamdesetih,pogotovo od albuma Ready&Willing.

Rekao sam, zaista nemam mnogo pojma o tom dogadjaju, ali ako ga je Zele i odbio na takav nacin, ne bi bilo toliko nemoguce, barem ako gledam iz one perspektive:prvo, Zele i jeste lud na neki nacin, i covjek voli da drzi sve konce u svojim rukama, jebiga, Jagode su u stvari Zele, te bi to mogao biti jedan od razloga, sto nije htio nikog da bude iznad njega, a kao sto sam rekao, Jagode su tada bile na vrhuncu popularnosti, u SFRJ bili su neprikosnoveni hevi metal vladari a nisu lose prolazili ni vani, tako da ne treba gledati stvari kao mali Zele odbio velikog Davida, mislim, to na kraju i jest tako, ali tad su vjerovatno bile drugacije okolnosti. Opet, ko ce ga znati.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2006, 14:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
S M A K - posto ih sad vise valjda nema, ne znam da li se racunaju, ali ako je iko i ista napravio na nasoj rok sceni onda su to oni. jebalo vas dugme u paksu...
Sad puno nade polazem u ovu novu generaciju5 sa Najdom. Nikako da posteno preslusam to...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2006, 19:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Okt 2005, 12:34
Bravo Bik! Kako Smak da zaboravite, ljude koji su snimili u Londonu albume Crna Dama i Stranice Našeg Vremena. Ljude koji su 70tih godina svirali po Istočnij Njemačkoj, u Njujorku i Londonu i ko zna još gdje ne.
Pročitajte samo anegdote sa sajta posvećenog njima :) .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2006, 19:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jan 2006, 21:38
Block Out

Zar ne rece covjek od `95? Ili ja nisam nesto skontala? :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2006, 23:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Feb 2003, 16:53
Satan Panonski

http://www.youtube.com/watch?v=p492-ZfSsvI

:evil:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2006, 13:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2006, 02:36
Citiraj:
A jel znate da je Sale iz Balkan Expresa bio na audiciji za pjevaca B. Dugmeta kad je primljen Alen I.?

I bio je vrlodobar, odlican, vjerijte mi na rijec.
Ma bio je bolji od Alena ali je Bregovic, navodno rekao da Alen bolje izgleda pa ... I curice kupuju "ploce", zar ne? :D

Don Ejri je svirao na Wild Strowberris albumu. Coverdale je zvao Zeleta kad je John Sykes napustio bend, tj. nakon albuma 1987. Nakon sto ga je Zele odbio, cuo je za nekog momka koji dobro svira po lokalnim klubovima ... i dodje Vai u bend :D

Cipi nije primljen u Maiden, kao ni Kiske zato sto nisu znali igrati fudbal! Blaze je bio 3. na listi :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2006, 18:17 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
Adrenalin je napisao:

:notworthy:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2006, 21:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2006, 18:18
Citiraj:
A jel znate da je Sale iz Balkan Expresa bio na audiciji za pjevaca B. Dugmeta kad je primljen Alen I.?

I bio je vrlodobar, odlican, vjerijte mi na rijec.
Ma bio je bolji od Alena ali je Bregovic, navodno rekao da Alen bolje izgleda pa ... I curice kupuju "ploce", zar ne? :D

Don Ejri je svirao na Wild Strowberris albumu. Coverdale je zvao Zeleta kad je John Sykes napustio bend, tj. nakon albuma 1987. Nakon sto ga je Zele odbio, cuo je za nekog momka koji dobro svira po lokalnim klubovima ... i dodje Vai u bend :D

Cipi nije primljen u Maiden, kao ni Kiske zato sto nisu znali igrati fudbal! Blaze je bio 3. na listi :D

hehe,kako je dobro ispalo sto Zele onda nije dosao u WS,jer ipak je Stive Vai za njega BOG!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2006, 03:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2005, 00:21
Laibach definitvno.

Najinovativniji i najprogresivniji - makedonski Mizar (ili kasnije Anastazija).

Nista drugo nije ni otislo kako treba u inostranstvo (ne racunajuci neke metal bendove koji jesu izdali albume vani).

Zele u Whitesnake... koliko god Zele bio faca u D.Jagodama, daleko je on od Whitesnakea.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2006, 07:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Okt 2005, 12:34
Zdravko Čolić je bio i ostao kralj na domaćoj muzičkoj sceni. Svi ostali su daleko ispod.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2006, 08:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2006, 14:43
moon je napisao:
Block Out

Zar ne rece covjek od `95? Ili ja nisam nesto skontala? :-?

:-? Ja sam isto skužio da je čovjek rekao od 95',jebi ga mogu i ja onda vaditi iz naftalina dobrih grupa.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2006, 13:29 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 27 Avg 2004, 18:03
stefanovski,leb i sol

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 57 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]