Blind_Guardian je napisao:
monument je napisao:
Blind_Guardian je napisao:
SKC malo reci da je premalen!!! Ja ne znam kako im je to palo na pamet! Znam d aje tu Alogia nastupala (cini mi se) i zato kazu da je dovoljno! Ali upopredi BG i Alogiu! Ruku na srce-ne ide!
Upravo sam skinula Fly! Ovo je "na mogu naci rijec"! Savrsenstvo! Ja ne znam, ali mislim da nece biti dovoljno ulaznica. Samo 1000! Glupost! Ja idem imala ili ne imala ulaznicu. Moraju me pustiti! To mi je zivotna sansa da ih vidim.
Nije to premalo ulaznica jer su beogradski fanovi razmazeni i ne dolaze na koncerte, evo recimo ja sam isao na koncert Cannibal Corpse-a u BG bilo je nekih 1000 ljudi, a Cannibal Corpse je malo veci i poznatiji bend od Blind Guardian-a, nedavno je bio koncert dva kultna benda, Destruction (Kultni Thrash metal bend koji postoji preko 20 godina u rangu Kreator-a, Testament-a, Metallica-e, Megadeth-a) i Candlemass (Bend koji je izmislio pojam Doom Metal) i bilo je oko 450 ljudi, to znaci da organizatori u Beogradu samo realno razmisljaju zato sto ogranicavaju ulaznice i ne biraju vece prostore za koncerte jer u BG ni jedan koncert nije siguran, tj. nije sigurno da li ce se poijaviti ljudi!
Fazon je sto sam ja to skontala tek sad. Ali zaista ne znam zasto je to tako? U pocetku sam mislila da ce biti opsta katastrofa po tom pitanju. Koga sam god pitala odgovorio mi je da ide na koncert, plus sto planiraju doci i ovi iz hrvatske i okolnih im drzava. E, to je bilo u pocetku dok se sve nije primaklo specijalnom datumu, i sad jedan po jedan "fan" otpada.
Tako da sam sad vec smirenija. Doduse, Blind Guardian (ruku na srce) i nisu specijalno poznat bend, ali jednostavno ona mala doza straha postoji.
Kako god okrenem ne valja. Voljela bih da im ovaj koncert uspije pa da dodju i sledece godine.
Ne kazem da nece doci 1000 ljudi na BG ali ti kazem da je veca mogucnost da nece biti previse ljudi nego da ce se karte rasprodati.
Ljudi u Beogradu su nezainteresovani, da im omiljeni bend svira pod prozorom oni bi razmisljali da li ce da izadju i to da pogledaju, ne znam zasto je to tako ali jeste!
Ja bih licno volio (iako ne volim Blind G.) da ovaj koncert dobro prodje!
A to za ljude koji ce ici na koncerte, ne znam, samo znam da kad se tek sazna za koncert svi idu a kad se datum priblizi vise od pola ljudi ne ide!