banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 02:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 38 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 27 Apr 2007, 06:51 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Ceca extra u svakom pogledu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Apr 2007, 08:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2007, 11:08
Ne znam samo kakve ovo veze ima sa muzikom?!?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Apr 2007, 08:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
slayerized je napisao:
mafijаševa kurva

a ja cu samo da dodam jedno - kakav mafijas takva i kurva ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Apr 2007, 09:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Tiki the Boyler je napisao:

Ne znam ni ja al ako kojim slucajem ovo obrisem ili zakljucam dice se kuka i motika a onda bolje da me nema tako da......za sada nek stoji.....ne smeta previse.....

Jedino ce se morat promjenit naslov teme.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Apr 2007, 09:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
wow nakon 5 godina neko ovo izvadi iz naftalina
nema ni stas ni glas, a o turbo folku smo vec sve rekli pa bi najbolje bilo ovo poslati u oblivion

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Apr 2007, 09:13 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Avg 2003, 10:10
Dobra koka:)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Apr 2007, 09:55 
BSE je napisao:
wow nakon 5 godina neko ovo izvadi iz naftalina
nema ni stas ni glas, a o turbo folku smo vec sve rekli pa bi najbolje bilo ovo poslati u oblivion

:lol: :lol:
Ja tek sada pogledah kad ono stvarno...tema datira iz 2002.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Apr 2007, 10:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Feb 2007, 14:39
Freak_on_a_leasH je napisao:
Tiki the Boyler je napisao:

Ne znam ni ja al ako kojim slucajem ovo obrisem ili zakljucam dice se kuka i motika a onda bolje da me nema tako da......za sada nek stoji.....ne smeta previse.....

neka stoji da mogu da budžim postove :lol: :lol: :lol:

Or somewhere in between.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Apr 2007, 13:45 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Citiraj:
INTERVJU: Ceca Ražnatović
MOGU BEZ SEKSA!
Najveća folk zvezda tvrdi da više od sedam godina nije bila ni sa jednim muškarcem, da joj je Željko Mitrović, uprkos tome što joj je zabranio pojavljivanje na Pinku, i dalje drag, i da su Arkan i Zoran Đinđić bili prijatelji!
Filmska biografija najkontroverznije žene na Balkanu pre nekoliko meseci dobila je još jedan obrt, ovoga puta na njenu štetu. Otkada je skinuta sa Pinka posle tvrdnje Dejana Milenkovića Bagzija da je tipovala Željka Mitrovića za otmicu, Ceca Ražnatović pala je u nemilost i mnogih drugih medija, a zli jezici počeli su da se naslađuju i navodnim padom njene popularnosti, argumentujući to činjenicom da je stadion u Knjaževcu na skorašnjem koncertu bio sablasno prazan.

Uprkos svemu ovome, Ceca u intervjuu za Kurir kaže da ona lično nije osetila odijum javnosti:
- Nisam to osetila na svojoj koži! Sve što se dešava, doživela sam kao već viđeno.

Kako se osećaš zbog svega što se dešava?- Pa šta ću?! Mislim da se to i po mom stavu vidi! Jednostavno, sve što se dešava, moram da podnesem stojećki. Ipak, moram da priznam da mi nije lako. Ali, na muci se poznaju junaci. Tada se vidi koliko je neko jak. Borim se ćutanjem!

Zbog izjave svedoka saradnika Dejana Milenkovića Bagzija da si tipovala Željka Mitrovića, zabranjena si na Pinku?- Kao prvo, svako ima pravo na svoje stavove. Drugo, da li se prilično uzburkala javnost ili su to mediji napumpali, pitanje je. Ništa tu nije novo. O tome se pričalo i u akciji "Sablja", dok sam bila u pritvoru. Uostalom, da li u ovoj zemlji postoji nešto što se ne zna, pa i to koliko je ko bogat?! Da li ja o tome treba da pričam ikome? Mislim da je to smešno!

Mislim da ovde nema mesta napumpavanju. Gospodin Mitrović je čuo izjavu svedoka saradnika i tebe zabranio na Pinku?- Nas dvoje smo o tim pričama razgovarali odmah posle "Sablje" i na tu temu je stavljena tačka.

Očigledno da nije. Šta misliš, zašto je on nakon toliko godina sada poverovao Bagzijevoj izjavi?- Uopšte ne bih ulazila u njegove odluke, jer čovek ima pravo da ih donese. Odmah posle izjave svedoka saradnika dala sam zvanično saopštenje svim medijima da je to što je izjavio apsolutna laž. To je moj stav, moja istina i ne bih više komentarisala na tu temu!

Da li si se nakon toga videla sa njim?- Željko i ja smo se tokom cele te kampanje čuli i svađa između nas dvoje ne postoji! O njemu ne mogu da kažem ništa ružno, ni sada, niti ikada. Moj stav je da svako treba da živi po svojoj savesti! Nikoga ne želim da molim, niti da polemišem na ovu temu! Željka Mitrovića i dalje smatram svojim prijateljem!

Spekuliše se da ti je pala popularnost od kada te nema na Pinku?
- Opet negativne spekulacije! Nisam na početku karijere, trajem 20 godina, nisu mi neophodni mediji, pa ni Pink, da bih opstala. Uostalom, ima mnogo mojih kolega kojih nema na Pinku pa su popularni!

Ipak, poslednjim koncertom u Knjaževcu nisi ispunila očekivanja. Šta se desilo?- Ništa se nije desilo, ne znam u čemu je problem. To su novinari napumpali. Imate opštinu od 15.000 ljudi, meni je došlo 5.500.

Ali, sve što nije krcato, smatra se tvojim neuspehom jer si ljude navikla na obaranje rekorda po posećenosti na koncertima?
- Drago mi je kada ljude zanima šta se dešava sa mnom, ali nije mi prijatno kada imaju nerealna očekivanja. U Knjaževcu je bilo sjajno, što su mnogi mediji i preneli. Međutim, činjenica je da je ulaznica od 600 dinara za mnoge bila preskupa.

Deca u Britanskoj školi samo zbog "Sablje"

Poznata si kao patriota, a decu si upisala u Britansku školu. Zašto?
- To sam uradila samo zbog "Sablje", koja se dogodila baš uoči njihovog polaska u školu. Jer, da su pošla u neku našu, državnu školu, neminovno bi bilo da slušaju priče o mom hapšenju, a ja sam se trudila da to sakrijem od njih i da ih poštedim koliko god mogu. Bili su mali, Veljko je imao šest, a Anastasija četiri godine, tako da je samo moje odsustvo od četiri meseca za njih bilo velika trauma. Ovako, u Britanskoj školi druže se s decom stranih diplomata i zaštićeni su od neprijatnih tema u vezi sa mnom. Meni su moja deca, kao i svakoj majci, najvažnija, i mislim da sam ispravno postupila.

Celulit mi je pokvario koncert na Ušću!

U jednim novinama si izjavila da su Rojtersove fotografije sa koncerta na Ušću na kojoj se vidi da si imala celulit, a koje smo mi objavili, fotomontaža. Zašto si nas optužila da smo počinili krivično delo kada znaš da to nije tačno?
- Niste vi jedini to objavili. Bila sam ljuta i bilo mi je teško što su objavljene tako ružne slike, i zbog koncerta koji je zaista bio veličanstven i u koji sam uložila puno truda, i zbog moje dece, koja su mi tada postavila milion pitanja... Da ste bar objavili neku korektniju fotografiju... Ostao mi je gorak ukus, ni dvadeset četiri sata nisam mogla da se radujem svom uspehu.

Organizatori su to pravdali velikim troškovima prouzrokovanim tvojim visokim honorarom?- Njihova računica! Nemam prava da se mešam u takve stvari.

U jednim bosanskim novinama pojavila se priča o tome da si učestvovala u otmici Breninog sina?- Pa i sama si rekla, bosanske novine. U vreme kada se to desilo, bila sam u žalosti. Užasno je ružno što su to napisali!

Pisalo se i da si učestvovala u pripremi otmice Peđe Stojakovića?
- Jadno je šta pišu novine iz susednih država jer mi nemamo nikakav uticaj na njih. U to vreme ga nisam poznavala i mislim da je to još jedna lažu nizu. Sve to mi izaziva smeh!

Da li je istina da ste se Peđa Stojaković i ti zabavljali?
- Ne, nikada.

Da li ti je Arkan ostavio u amanet prijatelje zbog kojih te sada prozivaju i spočitavaju ti umešanost u kriminalne radnje?
- Najlakše je staviti Ceci na teret da je kriminalac jer je poznavala ljude koji su se možda bavili kriminalnim radnjama. Druženje nije krivično delo!Jednom prilikom me je nasmejao Čanak rekavši: "U Srbiji ne poznavati nekoga znači biti nekomunikativan."

- To je jedna mala zemlja, pa pogledajte Beograd. Svi se znaju! Uostalom, vidite u kakvom vremenu živimo, da su afere svakodnevne, i s ljudima koji su intelektualci, i s ljudima koji su na vlasti, i s ljudima koji su biznismeni. Znači, kriminalne afere ne moraju da budu vezane samo za kriminalce!

Družila si se sa Legijom, Spasojevićem, Kumom... Nije valjda da nisi znala čime se bave?!- Legija je moj kum! Zašto bi bio problem da sa njim popijem kafu! Uostalom, u to vreme bio je pukovnik u policiji! Družio se s mnogo bitnijim ljudima od Cece, ali njih danas niko ne proziva! Takođe, zašto bi bio problem da poznajem Dušana Spasojevića, kada vidite i sada s kim su svi ti ljudi bili u kontaktu.

Udovica Dušana Spasojevića tvrdi da joj duguješ milion evra, koje si svojevremeno pozajmila od njega?
- To nije istina!

Ali, žena tvrdi da joj duguješ novac! Javno je rekla!- Prvi put čujem! Rekla sam koliko sam dužna pred specijalnim tužiocem, tako da na tu temu neću da pričam.

Interesantno je da te je u "Sablji" branio Rajko Danilović, advokat porodice Đinđić? Vrlo je zanimljivo s obzirom na to da ti se na teret stavlja udruživanje s ljudima koji su učestvovali u ubistvu premijera?
- Kako se meni stavlja na teret?!

U smislu da si se družila s njima, a oni su optuženi za njegovo ubistvo.
- Ako ćemo tako, onda to znači da je ceo grad umešan u ubistvo!

Da li je tačno da si izjavila da su Arkan i Đinđić bili veliki prijatelji?
- Naravno da jesam!

Ali, Ružica Đinđić je to demantovala!- Ne verujem da je Ružica to izjavila!

Misliš da je to prenaduvano?!
- Naravno. Pa, prvu korpu cveća prilikom koncerta na Marakani dobila sam od Zorana i Ružice!

Posle Arkanove smrti nikada nisi htela da pričaš o svom emotivnom životu. Zašto?- Nisam bila zaljubljena, niti sam ikoga volela. Da jesam, pokazala bih tu osobu javnosti.

Hoćeš da kažeš da nisu istinite priče o tvojim vezama sa Željkom Joksimovićem i Viktorom Savićem?- Željko Joksimović je moj veliki prijatelj, kao i Viktor Savić. Nervira me što svi misle da sam u vezi sa muškarcima sa kojima se samo družim! Ne bežim od ljubavi, ali to ne znači da moram po svaku cenu da je tražim i da srljam. Imam dvoje dece i ne želim da ih izlažem traumi defileom muškaraca!

Jesi majka, ali si i mlada žena. Ne možeš celog života da budeš sama!
- Ni ne nameravam!

Nemoguće je da sedam godina živiš u celibatu. Mora da postoji neko, sigurno imaš seksualne potrebe. Ja ne bih mogla sedam godina da živim bez seksa!
- Pa kada ti ne bi mogla, ja mogu! Vidiš?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Apr 2007, 13:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2007, 11:08
Čestita žena - nema šta! :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Apr 2007, 15:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Nov 2005, 15:55
hazoous je napisao:
SDSH je napisao:
E ovako............ :grin:

Prvo Ceca je bila sranje i to svi znaju, znaci kicenje parama itd.....
drugi likovi joj rade pjesme (tekstove, aranzmane)...takodje je i playback
bio zastupljen kod ove fine tete.........
ALI.........

Sad se vidi ko je zaista Ceca.....jebiga..odbilo se zeni od glavu, pa je
odlucila da zajebe sve te debile koji joj uzimaju ogromnu lovu za te takozvane tuc-tac aranzmane........i pocela raditi na svoju ruku.....

I evo je sad..........

Ja sam inace punker.....a takodje mrzim te likove kao sto su karleusa i goca i ostalo smece...............

Ali sto se tice Cece....tu nemam pravo da pricam u negativnom smislu, jer
se ona moze komotno prosetati iznad glava karleuse, goce, mice, tace i ostali kuraca.

Eto toliko od mene: Caos!

Ti nisi odavno panker!

Nikad nije ni bio :D :lol:

Vrh

Tema posta: Re: Ceca Ražnatović
PostPoslato: 27 Apr 2007, 15:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
tea je napisao:
sta si mislite o Ceci Raznatovic..ljep pozdrav

<font size=-1>[ Poruku promijenio/la: tea dana 23.03.2002. 18:27 ]</font>

<font size=-1>[ Poruku promijenio/la: tea dana 23.03.2002. 18:27 ]</font>

Mislim da su joj ranije bile narodne pjesme, sad j e vise zabavna melodija u pitanju i zato mi se sad svidjaju neke pjesme. One stare pjesme su joj bile double shit.
Sto se tice kao osoba, mislim da je ufurana i da ima mafijasku psihologiju, i da bi sve uradila za pare, i ubijala i krala i izdala porodicu i sve, bas kao muz joj arkan.
A sto se tice muzike nove pjesme su ok ali stare su seljacke.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Apr 2007, 16:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Каква болест од теме :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Apr 2007, 18:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
Damaskin je napisao:

kakva zemlja takva tema :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Apr 2007, 00:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
Astor_Piazzolla je napisao:
Damaskin je napisao:

:pottytrain4: ajd stvarno dosta, otisao si (izabrao si) prestani s....ti!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Apr 2007, 08:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
pamella_morrison je napisao:
Damaskin je napisao:

sta lupetas, gdje sam otisao ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Apr 2007, 12:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
pamella_morrison je napisao:
Damaskin je napisao:

sta lupetas, gdje sam otisao ...

:evil: :evil: :evil: lupetas ti ! ( :oops: ?)

Zato sto je u banjaluci moj zivot, i zato sto sam sad u inostranstvu i znam kako je to biti daleko od kuce od ljudi koji ti nesto znace ...
A ipak je banjaluka dio mene, a dio covjeka se ne moze tek tako obrisati...

moj profesor harmonike kaze :"dosao si ovamo,naucio jezik, upoznao drugu kulturu,zavrsio fax, sad se vrati kuci i ono sto smatras dobrim pokusaj prenijeti na druge, ono ostalo odbaci ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Apr 2007, 16:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Eto....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 38 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]