e sjećam se tog prekida ako je to bilo pre koju godinu..... kod Vrbasa...
to je taj period otprilike kad se počelo organizovano prekidat sve iza 23h a što je imalo predznak ALTERNATIVA
bilo je toga naravno i prije... ali poslednjih godina baš aktivno...
Mislim da iza svega stoji pritisak gazda klubova koji žele upotpunosti uništiti alternativnu scenu i privoliti mlade ljude u svoje ;s,bane tehno-turbo-folk klubove u kojima je pivo 4 marke, a da o atmosferi i muzici nepričam...... užas je moja furka....
Drugi motiv je potpuna kontrola svih društvenih kretanja.... nedozvoliti bilo kakav slobodan oblik izražavanja mladih... poput navijačkih grupa, grafita, rock muzike, okupljnja na javnim mjestima, .... i sl.
Da samo napomene neke stvari u planu:
1. Rušenje stadiona i rasturanje FC Borac
2. Osvjetljavanje studentskog ( poznatog mjesta okupljanja mladih) i što češće posjete od strane plavaca radi rastjerivanja ljudi koji se tamo okupljaju
3. potpuno preoravanje i "rekonstrukcija" parka Mladen Stojanović uz uvođenje što veće količine asfalta
( takođe sprječiti noćno okupljanje)
4. privatizovat što veće količine javnih površina, zelenila, - staviti ih pod kontrolu ili izgraditi stanove... na svim mogućim i nemogućim lokacijama....
Još jednom čestitke čovjeku koji je stao sami ispred svega i pružio pa bar i na kratko primjer kako se bori za mišljenje, za stav, za slobodu da se ima pravo na nekakav sadržaj pa bio to i muzički koji mi želimo..
JER MI SMO VLAST.... i mi biramo šta hoćemo a šta nećemo......
evo jedne pametne za likove koji samo misle da mogu da nas sprječe