e,ovako...
utisci iz srbiie: prvo,svaka cast i bosku i neli sto su se trudili da izadju u susret svima koji su nesto zahtevali,pitali,molili... to ovde od nasih ne mozete bas ocekivati...
drugo,pohvale za volontere na kastelu, izvidjace u kampu... pozdrav svima!
trece,prvo veliko zaprepascenje- prvog dana culi smo da se svi koncerti zavrsavaju u 00h ?!?!?! bilo je what a fuck????? e to stvarno ne mogu da verujem...
drugo veliko zaprepascenje- ti divni kasteloni

)) udarili sa cenama tako da nisam ni imao zelju da menjam evre za te njihove novce,lepo izadjes,popijes nesto dok je bila ona smrdljiva muzika u pauzi (katastrofalan izbor!,da mi je znati ko je tu bio dj

) i vratis se unutra. I ljudi koji su prodavali poce i menjali novac rekli su da ih je sramota sto su takve cene pica...
cetvrto,sam koncert! EXTRA provod,narocito drugi dan kada je bilo mnogo prijatnije vreme i mnogo bolji lineup... Svaka cast za Alogiu i bracu Brankovic, Uriah Heep (hmm,a jel se neko zapitao zasto su Divlje Jagode ostavljene za kraj?! -neko je znao ili racunao na to da ce koncert najverovatnije biti prekinut pa ajde da ispostujemo Uriah,a za jAGODE...ko ih j***),i da ne zaboravim quo-extra svirka prvog dana...
peto,sam grad je savrsen-centar je odlican,park,fontana u centru,reka vrbas-steta sto smo bili samo 3 dana...
sesto-o isplativosti-mislim da je organizator u gubitku bez obzira sto se ne potrosi mnogo za dovodjenje ovih grupa,ipak poseta jako ispod mojih ocekivanja...
toliko za sada...