aleksandartadic je napisao:
AntiDope je napisao:
ali ti je gitara rastimana... pogotovo 1. zica sto se da cuti na zadnjem tonu koji sviras.
to je bila cista glupost .. evo nakon tri dana je stimam samo je a zica malo bila rastimana dok je prva savrsen e ton ... a ono je a ton i jesta a ton ako ne verujes evo:
http://aco.itprofessional.org/Portals/0/ton.mp3samo je taj ton sviran sa vibratom, tacno se cuje da je to taj ton .. ne znam o cemu ti pricas, na kraju ja ispadam budala

Sad tek poslušah ovo. Zar ti stvarno ne čuješ razliku između tona sa videa i tog tona što si kasnije snimio??? Ne samo da ti je 6 žica bila raštimana nego je razlika skoro za 1/4 tona. Jedan ozbiljan profesor ''svjetskog kalibra'' ne bi to sebi smio da dozvoli
Da ne bude da te samo kritikujemo (mada si sam guzici čepa tražio), ne znam koje vox pojačalo imaš, ja sam probao nekoliko i stvarno odlično rade. Mada ne kontam jednu stvar, ako imaš vox sa valvetronix tehnologijom, šta će ti onda POD? Svako valvetronix pojačalo dolazi sa ugrađenim preamp drive-ovima i sa dosta prostornih i modulacionih efekata i ne treba ti ništa uz njega. Pored toga neka od pojačala iz te serije imaju specijalno izrađen neodimijumski zvučnik (Brian iz ''Joe Coyle band'' posjeduje AD 120 VT, 2x12) koji radi mnogo bolje od klasičnog ''Celestion''-a. Moje mišljenje je da ćes s tim dobiti mnogo ljepši i prirodniji ton.
@Antidope, probaj pojačalo, možda promijeniš mišljenje:)