banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Maj 2025, 23:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1147 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 58  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Jul 2011, 16:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
filozof sa vrbasa je napisao:
Jedno pitanje opšteg karaktera, ima li neki portal ili forum, gdje se bendovi reklamiraju, a da je u pitanju ex YU, da ne zavisim od ovakvih manifestacija, nego da čujem stvari koje rade. Znači kako bih ja njih upoznao da nema Demofesta?

Vjerujem da je FB pun takvih reklama, ali on je preopširan i sigurno neću naći to što tražim.

Myspace, last.fm, Reverbnation i slično su ti najbolji izbor. Ne znam da li ima neki takav domaći sajt, jedino neke muzičke forume da posjetiš...

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2011, 20:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
Popokatepetl je napisao:
Ovogodišnji DF pokazao da Banja Luka, okolina, pa i cijela RS nemaju: pivo da valja, bendova da valjaju, i dvoje suvislih zabavljača-voditelja da valjaju.

Utisci sa prve večeri su - loš ton, gomila bendova sa lošim tonom, gomila loših bendova, gomila dosadnih bendova, gomila klonova Darkvud Daba. Onih par bendova koji su bili iole dobri i slušljivi su, logično, ispali. Prežderani s bili zabavni ali takođe muku mučili sa zvukom, a sa Kelis sam pobjego jer me malo smorila, a i počela je kiša a meni se spavalo, ali sjajno cura pjeva...

Lijepo je što je u prethodnom postu toliko pažnje posvećeno demo bendovima :D

Slazem se u potpunosti.
Najgori demofest do sad po kvalitetu bendova izuzevsi Downstroy i ovaj Banjalucki bend, a gle cuda oba nisu prosla dalje. Smijesno. Iako nisam neki podrzavalac to super-grubog-deranje metala, nisu mi jasni ovi u ziriju.
A to sto se tice voditelja - nista cudno, nama je uvijek bolje tudje govno nego domaca pita. Mislim, ovu curu PR demofesta znam licno, Brankica zavrsila privatni fax, starci je gurnuli u to. Dobro ona to sve i vodi kakva bi mogla org. da bude - doduse ni ona nije iz BL, nego iz Gradiske, al ajd.
Sve u svemu smijesno i bilo bi nepostojece da iza toga ne stoji Akvarijus i da svake godine ne prevare neku pivaru za sponzora.....

PS
Jedina pozitivna stvar je to da se moze pogledati Skindred za 10km i nada da ce veceras biti nesto kvalitetnijih demo bendova.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2011, 20:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Dobra je Brankica :D

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2011, 20:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Dobra je Brankica :D

za sta?

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2011, 20:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Za neke stvari koje nisu vezane za bilo kakvu organizaciju :)

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2011, 20:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Za neke stvari koje nisu vezane za bilo kakvu organizaciju :)

e moj cova ako je ona tebi "DOBRA"..... jesi ti nju vidio u zivo?

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2011, 20:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

'ajde zaboravi na ovaj razgovor.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2011, 20:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
'ajde zaboravi na ovaj razgovor.

ajde ti meni ne klikci po profilu nego gledaj svoja interesovanja, valjda si svoj covjek? :)

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2011, 21:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nisam, vec neko vrijeme sam raskrstio sa moralom, ponosom i obrazom.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2011, 21:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
:lol: :kokice:

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2011, 22:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
RSboljaPolovinaBiH je napisao:
Popokatepetl je napisao:
Ovogodišnji DF pokazao da Banja Luka, okolina, pa i cijela RS nemaju: pivo da valja, bendova da valjaju, i dvoje suvislih zabavljača-voditelja da valjaju.

Utisci sa prve večeri su - loš ton, gomila bendova sa lošim tonom, gomila loših bendova, gomila dosadnih bendova, gomila klonova Darkvud Daba. Onih par bendova koji su bili iole dobri i slušljivi su, logično, ispali. Prežderani s bili zabavni ali takođe muku mučili sa zvukom, a sa Kelis sam pobjego jer me malo smorila, a i počela je kiša a meni se spavalo, ali sjajno cura pjeva...

Lijepo je što je u prethodnom postu toliko pažnje posvećeno demo bendovima :D

Slazem se u potpunosti.
Najgori demofest do sad po kvalitetu bendova izuzevsi Downstroy i ovaj Banjalucki bend, a gle cuda oba nisu prosla dalje. Smijesno. Iako nisam neki podrzavalac to super-grubog-deranje metala, nisu mi jasni ovi u ziriju.
A to sto se tice voditelja - nista cudno, nama je uvijek bolje tudje govno nego domaca pita. Mislim, ovu curu PR demofesta znam licno, Brankica zavrsila privatni fax, starci je gurnuli u to. Dobro ona to sve i vodi kakva bi mogla org. da bude - doduse ni ona nije iz BL, nego iz Gradiske, al ajd.
Sve u svemu smijesno i bilo bi nepostojece da iza toga ne stoji Akvarijus i da svake godine ne prevare neku pivaru za sponzora.....

PS
Jedina pozitivna stvar je to da se moze pogledati Skindred za 10km i nada da ce veceras biti nesto kvalitetnijih demo bendova.

druze brankica je dobar izbor, man' se predrasuda. ima lijepu boju glasa, odlicnu dikciju a nije ni nezgodna- ne znam sta bi ti htio? i koliko ja znam nije iz gradiske vec iz drvara, al to je najmanje bitno. a sto se tice akvariusa: bujrum druze, napravi festival, brendiraj ga kako- tako, pa prodaj i obogati se. eh, lako je tudjim qurcem gloginje mlatit'

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 01:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2009, 22:37
Citam ovu temu i cudim se cudom......pa nekima stvarno nikad nista ne valja.
Bio sam na obe veceri i utisci su odlicni.
Bendovi su bili losiji nego prethodnih godina ali ne toliko, sve u svemu super manifestacija za nas grad.....nazalost sutra necu moci da idem jer nemam para (siromasni srednjoskolac :D ) ali ne zalim jer mi se Skindred ne svidja.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 02:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Dec 2007, 18:06
Drugo vece

Kad sam ulazila izgledalo je vrlo pusto. Svakako manje brojna posjeta u odnosu na prvo vece, mada se poslije prilicno popunilo. Imam utisak da je after party bio najbolje posjecen.

U takmicarskom dijelu mi se najvise dopao Bitipatibi (Beograd). U samom startu me zvuk podsjetio na EKV. Ne bih da se upustam u neko teoretisanje sto se tice njihove muzike, treba ih cuti. Sviraju od srca, nepretenciozno, a to je rijetka pojava. Prosli u finale. Moji favoriti!
Inace, zborg ocito boljeg sadrzaja u drugoj veceri-napravljen je presedan, i cak 7 bendova je proslo u finale.

Proslogodisnji drugoplasirani Kuriri (Pirot) su svoje odradili kako treba. Uglavnom sam za vrijeme njihove svirke sjedila, bilo OK.

A Tricky...svaka cast, covjek je zdusno odradio svoje, zapalio publiku, dva puta mu publika bila na bini, imao bis. Nastup je trajao dugo, nisam mjerila, ali mislim da je probio termin. Ljudi ubijedjeni da su pijani od piva (placebo efekat) plesali s njim, slikali se mobilnim telefonom, zagrljeni s njim, on otimao kameru i snimao publiku...To volim, kad se sve pretvori u igru, bez zadanih uloga.

After party-fino, solidno.

Ovo je POST.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 03:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Propast je ovo.... bendovi su iz godine u godinu sve urbaniji, ni na sta to ne lici al mozda je do mene, mozda sam ja samo seljak iz Stanara kod Doboja koji voli narmalne cvrsce bendove sa normalnim zvukom a ne ovo kvazi urbano eksperimentisanje....

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 07:16 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2008, 01:08
Ccc...
Citam ovo (i ovog mog nesretnog popokatapetla izmedju ostalog) i ne kontam sto ljudi danas(i ja medju njima) imaju potrebu da uvijek imaju neki cvst stav o organizaciji, kvalitetu zvuka, stilovima svirke i bla bla bla...Pa demofest je tu da se ljudi malo provesele. Odes tamo, popijes koju pivu, nalaktis se na curu ako ti se ne da stajati, gledas neke tamo bendove i ohaj - eto ti zajebancije!
A ne bla bla ovo-ono, pa opet ono-ovo blablabla. A ako ti je skupo - pa ne mozes kriviti DF sto smo sirotinja. Organizejsn jednostavno kosta i na to se ne moze mnogo uticati. Prihvati cinjenicu i prosvijetljen kreni u zivot :) .

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 07:45 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
manitu uci da svira je napisao:
a sto se tice akvariusa: bujrum druze, napravi festival, brendiraj ga kako- tako, pa prodaj i obogati se. eh, lako je tudjim qurcem gloginje mlatit'

Slažem se sa ovim....Aquarius je tri godine iz svoga džepa finansirao festival,dovodio izvođače koji teško da bi došli u BL i svaka im čast na tome.Slažem se i u vezi Brankice,nije ružna,a bogami ni nezgodna :).Ne'am pojma odakle je al' koliko sam ja skontao ovo nije banjalučani only manifestacija....Ono,jest' da smo mi graCka raja i prvi do Boga al' treba biti miliostiv i prema ovima iz okoline... :roll:

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 09:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
manitu uci da svira je napisao:
druze brankica je dobar izbor, man' se predrasuda. ima lijepu boju glasa, odlicnu dikciju a nije ni nezgodna- ne znam sta bi ti htio? i koliko ja znam nije iz gradiske vec iz drvara, al to je najmanje bitno. a sto se tice akvariusa: bujrum druze, napravi festival, brendiraj ga kako- tako, pa prodaj i obogati se. eh, lako je tudjim qurcem gloginje mlatit'

Potpis na ovo, samo nije iz Drvara, nego iz Petrovca... Al nebitno.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 09:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Pošto moj drug Freak-on-a-leash nije u gradu, ja sam morao da uskočim u njegovu ulogu "ljubomornog muzičara hejtera koji ispaljuje otrovne strrelice cinizma" :D No, meni se čini da se Demofest lagano žanrovski profiliše, valjda otud toliko forsiranje MTV friendly bendova. Iako lično nisam pristalica tog zvuka, mislim da je u krajnjem ishodu to ipak dobro.

Moja jedina zamjerka prve večeri bila je na zvuk, jer je bilo primjetno da su tu uštedjeli u odnosu na prošlu godinu, itekako se čulo. Što se bendova tiče, to je sve na bazi ukusa, pa se o tome ne mogu dati neka objektivna gledišta. DF i dalje radi dobar posao, ja ih podržavam i mislim da će večeras biti najbolje veče.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 11:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Popokatepetl je napisao:
Pošto moj drug Freak-on-a-leash nije u gradu, ja sam morao da uskočim u njegovu ulogu "ljubomornog muzičara hejtera koji ispaljuje otrovne strrelice cinizma" :D

=D> :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 12:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Ajde sta lupetate, svako ziv zna da je Aquarius Dodikova (SNSD) agencija, ...za njih rade sve kampanje, oglase i manifestacije. Kao da je njima problem dobiti pare za razne festivale. Sve se bojim da iz svog dzepa nesto finansiraju... :-?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1147 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 58  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]