Jabukowski je napisao:
Pozdrav svima!
Sto se tice 24.novembra i tog desavanja znam da niste svi bili zadovoljni.
Nisam ni ja sam bio zadovoljan prvenstveno zbog ozvucenja i onih aap bass pojacala koji prave takav haos da to nije normalno.Problem je sto su to pojacala snagasi i na njima nema podesavanja i uglavnom se koriste za techno partije. Problem je sto ja nisam smio da na racunaru stimam izlazni signal jer bi se ono sve popalilo i otislo u ku%ac.
Sto se tice muzike napravio sam gresku zbog hardcora jer znam da malo ljudi slusa to a i ko slusa ocigledno zna samo za onaj Pro Pain.
Sad sto se mene tice volio bih da ostanem da radim gore ali to zavisi vise od vas a ne od mene. Vase je da gazdi Hall-a to kazete i da trazite da ja radim.
Ako se nesto uspije onda se radi ozbiljno pod istim imenom Rock Vece ali
pustace se pravi R'n'R (domaci i strani) i Metal,upad bi bio 1-2 km ne znam ni ja.
Iskreno da kazem i meni je dosadilo vec odavno ono sto pusta stari DJ da ga ne imenujem sad.
Sve je na vama.
Koristim nalog od prijatelja jer nisam registrovan ovdje. COBER
ubaci malo vise deathcore/metalcore i poznatijih bendova a ne samo judas i ed guy/stratovarius sta je vec bilo sve...dobro kreator,slayer i to , to je u redu...sve u svemu malo je i ljudi bilo a i izbor muzike samo da malo izmjenis i za mene bi bilo idealno...
i bilo bi dobro kad bi pustao cd-ove koje raja ponese.i to nije lose...pa onda bude po nesto za svakoga...