banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Maj 2025, 20:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 116 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 06 Apr 2007, 18:13 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Mar 2007, 16:37
Uh, nakon stoljeća ćutanja ... otvorilo se :o (link od frendova, provjerenih koji godinama rade tehniku na koncertima)

Čujte this story: Banja Luci u zadnjem je vremenu ponuđeno brdo imena !!!
I kao pojedinačni koncerti i kao kombinacija za festival. Iggy i njegovi Stugesi, Joe Cocker, Cult i neka druga, neka bude, starija imena, manja.
Te, of course Stonsi, Rod Stewart, Paul McCartney, George Michael i ... e za ovo ću j... nekog u Banja Luki :oops: AEROSMITH !!!!!!!!!!

Jeste, volim Stonse. Al daj mi Stevena (i kčerku :P ), Joe Perryja pa da mi oderu Love In A Elevator ili Jannie's Got A Gun :x !!!

A na kraju, bila je i neka kratka prića za ... pitao dvaputa jel istina, i kaže mi čova DA ... za RHCP.

Jel'da budem happy ili pissed or shall I go to :drinking: at least one to makes me cool ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Apr 2007, 18:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2005, 18:57
4-ti sprat. i definitivno biram balkon.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Apr 2007, 18:34 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Mar 2007, 16:37
Temple_of_the_king je napisao:
4-ti sprat. i definitivno biram balkon.

:) Sorry :D , u tom slučaju moja ti je preporuka bajsikl. što je sigurno - sigurno je :D

(zamisli da odeš - izađeš na balkon i ovaj popusti pre no što odeš dolje ! :x )

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Apr 2007, 02:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2006, 18:18
easymusic je napisao:
Uh, nakon stoljeća ćutanja ... otvorilo se :o (link od frendova, provjerenih koji godinama rade tehniku na koncertima)

Čujte this story: Banja Luci u zadnjem je vremenu ponuđeno brdo imena !!!
I kao pojedinačni koncerti i kao kombinacija za festival. Iggy i njegovi Stugesi, Joe Cocker, Cult i neka druga, neka bude, starija imena, manja.
Te, of course Stonsi, Rod Stewart, Paul McCartney, George Michael i ... e za ovo ću j... nekog u Banja Luki :oops: AEROSMITH !!!!!!!!!!

Jeste, volim Stonse. Al daj mi Stevena (i kčerku :P ), Joe Perryja pa da mi oderu Love In A Elevator ili Jannie's Got A Gun :x !!!

A na kraju, bila je i neka kratka prića za ... pitao dvaputa jel istina, i kaže mi čova DA ... za RHCP.

Jel'da budem happy ili pissed or shall I go to :drinking: at least one to makes me cool ?

AAAAAAAAAAAAAAAAa, Boze daj samo da je istina to za aerosmith !!! To savrsenstvo treba cuti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Apr 2007, 20:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Najnovije saopstenje sto se tice Stonesa u BL:
Glavni organizator koncerata "Rolling Stonesa" za Balkan Volfgang Klinger juče je s predstavnicima Vlade RS obišao lokaciju u Zalužanima, gdje bi se navodno mogao održati banjalučki koncert rok veterana, nezvanično saznaju "Nezavisne" od izvora bliskog Vladi RS.

Klinger, menadžer austrijske agencije "Rock & More", juče se sastao sa Miloradom Dodikom i Antonom Kasipovićem, predsjednikom i potpredsjednikom Vlade RS, te Sinišom Tomićem, direktorom banjalučke agencije "Front Stage", ali niko od njih poslije sastanka nije želio da precizira o čemu se konkretno govorilo.

"Koncert 'Stonesa' u Banjaluci bi se trebao održati između budvanskog i beogradskog, odnosno između 9. i 14. jula, ali javlja se problem tehničke prirode pošto opremu iz kamiona treba istovariti i postaviti u jednom danu", kaže izvor "Nezavisnih".

Međutim, zvanične potvrde juče nisu davali ni Klinger, ni predstavnici Vlade RS. Neodređene rečenice javnosti je uputio samo austrijski menadžer.

"Prvi put smo se sastali i pričali o budućim projektima i to je sve što ću vam otkriti. Ovakvih sastanaka u narednih nekoliko dana neće biti", rekao je Klinger ne želeći da precizira o čemu je na sastanku bilo riječi. Kratko je prokomentarisao da je to bio "uopšteni razgovor o saradnji".

Na pitanje da li je tema razgovora bila mogućnost gostovanja "Rolling Stonesa" u Banjaluci preko agencije u kojoj radi, Klinger je odgovorio da je bilo razgovora o tome, "ali je takođe bilo riječi i o Madoni, Džon Bon Džouviju i drugim izvođačima".

Sve druge informacije za novinare bile su nedostupne jer je menadžer iz Austrije tako želio. Inicijator eventualnog koncerta u Banjaluci Siniša Tomić izjavio je da nije ovlašten davati izjave, dok iz Vladinog biroa za odnose s javnošću nismo dobili nikakav odgovor "jer je Klinger tražio da se medijima ne iznose detalji sa sastanka".

"Rolling Stonesi" ove godine nastavljaju svoj evropski dio turneje "A Bigger Bang", koju su prošle godine morali otkazati zbog povrede glave gitariste benda k*ta Ričardsa. Turneja počinje 5. juna u Belgiji, a završava 21. avgusta u Londonu, a na koncertnoj mapi nalaze se i budvanska plaža Jaz 9. jula, te Beograd, gdje će rok veterani nastupiti 14. jula na "Hipodromu".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Apr 2007, 21:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
Whitesnake je napisao:
zbog povrede glave gitariste benda k*ta Ričardsa.

Hahahahhahahahhahahahhah

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

aaahhahhhhhaha

Ljudi moji, kakva je ovo cenzura?! :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Apr 2007, 07:32 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Sitne smo mi duse, nisu za nas Rolling Stones, sto ova rasprava i pokazuje.
Za nas su Baje (i Nedeljko i Knindza), Van Gogh, Zeljko Joksimovic, Borac, burek i jogurt...
Kome jos trebaju univerzalne svjetske vrijednosti?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Apr 2007, 06:47 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Citiraj:
Banjaluka će dobiti organizaciju koncerta "Rolling Stonesa" samo ukoliko neki od gradova na mapi njihove evropske turneje ispadne iz planova, rekao je juče Raka Marić, direktor beogradske agencije "Music Star" i organizator koncerata rok veterana u Budvi i Beogradu.

Ako bi se to desilo, koji bi grad mogao biti skinut s koncertne mape, Marić juče nije želio da kaže "jer će se sve tačno znati za deset dana".

"Ima šanse da dođe to toga, ali sve će se znati za deset dana. Znam da su predstavnici Vlade RS i Volfgang Klinger obišli lokaciju u Zalužanima jer sam u stalnom kontaktu s organizatorom koncerata 'Stonesa' za Austriju i Balkan", rekao je Marić, dodajući da nije optimista kada je u pitanju mogućnost nastupa vremešnih rokera u Banjaluci.

Marić je juče na pres-konferenciji u Beogradu još jednom najavio koncerte "Stonesa" na budvanskoj plaži Jaz 9. jula, te beogradskom "Hipodromu", gdje će rok veterani nastupiti 14. jula.

Kaže da je zadovoljan prodajom karata za koncert u Beogradu, te da će 82.000 ulaznica biti veoma brzo rasprodato. Njegova agencija je opterećena organizacijom dva koncerta u Srbiji i Crnoj Gori, tako da ne zna da li bi mogli ući u organizaciju eventualnog koncerta "Stonesa" u Banjaluci.

"Ako dođe do koncerta, rado ćemo pomoći u svemu što bude trebalo", zaključio je Marić.

"Rolling Stonesi" ove godine nastavljaju evropski dio turneje "A Bigger Bang", koji su prošle godine morali otkazati zbog povrede glave gitariste Kita Ričardsa. Turneja počinje 5. juna u Belgiji, a završava 21. avgusta u Londonu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Apr 2007, 18:44 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2007, 22:23
Ovde covek samo da se slatko nasmeje.......Dokle ovo :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Apr 2007, 12:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
A jest ja znam temu zapocet..... :D swaka mi dala....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2007, 14:55 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Maj 2007, 14:26
Ma dajte kakvi Rolling Stones :lol: :lol: kakve budalastine :lol: puno toga fali ovom gradu,a oni oće tolke pare da daju za njih :lol: ma propala država a i Stones :puke:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Maj 2007, 15:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

S Kid je napisao:
Ma dajte kakvi Rolling Stones :lol: :lol: kakve budalastine :lol: puno toga fali ovom gradu,a oni oće tolke pare da daju za njih :lol: ma propala država a i Stones :puke:

Pre je propao tvoj muzicki ukus, kada mozes tako lupiti da su Stonesi propali.

A nije lose da pare uloze u Stonese, barem bi se ljudi malo obrazovali i ne bi pricali svasta o njima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Maj 2007, 20:26 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Whitesnake je napisao:
S Kid je napisao:

Pre je propao tvoj muzicki ukus, kada mozes tako lupiti da su Stonesi propali.

A nije lose da pare uloze u Stonese, barem bi se ljudi malo obrazovali i ne bi pricali svasta o njima.

O mom muzičkom ukusu ne možes raspravljati jer ti on nije ni poznat,prema tome :-# a o Stonisima dovoljno znam tako da nema potrebe da ti pričas o obrazovanju ili bilo čemu :wink: a mislim da se te pare mogu pametnije iskoristiti

Then behind them su-su 'pon you.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2007, 09:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2007, 07:50
Pa ljudi šta je vama?! Gradovi se po Evropi otimaju za Stonese samo mi ovdje nešto pametujemo!
Ako postoji i najmanja mogućnost za njihov koncert kod nas to treba pozdraviti a ne s***i po njima i po onima koji ih pokušavaju dovesti!
To bi bio veliki plus za BL, da se i ovdje nešto civilizovano napravi!

Ko može biti ponosan na BL kulturna dešavanja kada se koncert Stoje smatra spektaklom godine?!

TO JE SRAMOTA ZA BL!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2007, 14:57 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Naravno da se ne možemo pohvaliti kulturnim dešavanjima u gradu :oops: ali puno je to love za ovu drzavu :wink: bilo bi lepo u svakom slučaju njih dovesti daleko od toga da ja ne volim Stones naprotiv obozavam ih :D ali kud koji mili moji videcemo :D uostalom ne odlučujemo o tome mi :)

Then behind them su-su 'pon you.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2007, 23:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2006, 02:36
Veliki su oni koji se ponasaju tako, koji imaju nesto iza sebe i koji se trude da svaki novi potez zasjeni stari.
I, da, j***li te Van Gogh i Riblja Corba, nisam valjda osudjen da ih gledam do kraja zivota? Treba "probiti led", dovesti nekog ko vrijedi, pokazati da se i ovdje nesto moze dobro organizovati. I da je isplativo. "And the cradle will rock..."
"Prije tebe ih je doslo hiljadu. Poslije tebe, jos hiljadu. Da negativnom energijom i destruktivnim prijedlozima ponovo gradite kule i zamkove turbo folku! Je li?" :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 116 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6

Sva vremena su u UTC [ DST ]