Freak_on_a_leasH je napisao:
Pa mislim da bi to trebalo da moze odsvirat dosta bubnjara u ovoj bl.....Stupar, Stolic, onaj mali sto bubnja u Deep Enjoy, Smaja.....to su samo neki sto ih se ja mogu sjetit....pitanje koje bi tebe vise trebalo da muci je da li oni to zele da sviraju.....
Ovde sam prvenstveno mislio na mlađu ekipu, jer su svi pomenuti zauzeti angažmanom u nekom drugom bendu, tako da se teško mogu uklopiti u onu priču o ozbiljnom radu!
za Cetu sam 100% siguran da bi to mogao odsvirat....
Kao i on, jel' !?
ili mozda ja ne kontam sta je toliko komplikovano u tim pjesmama (jamiroquai i jest malo onako...zeznut...ali alicia-u mislim da bi i ja mogao odbubnjat uz malo vjezbe).....
A što se komplikovanost tiče... mislim da definitno nisi dobro poslušao live albume za primjer uzetih izvođača...
Kao što većina gitarista u bezizlaznom momentu nagazi na distorziju, tako i većina rock bubnjara kad je frka opali po prelazima! Kada treba odsvirati 99% svirke samo na Hi-Hatu, Kicku i dobošu - nema ih nigdje!
A ako ti kažem da se i Dejo Trkulja (kog smatram jednim od najboljih, ako ne i najboljim bubnjarem u BL) pošteno znojio na RnB pjesmicama Alicie Keys, možda ti problematika bude jasnija...
Ne znam... ne očekujem ja da je bilo ko ovog momenta spreman svirati takve stvari (kao što vjerovatno nisam ni sam), ali pomislih, možda znate nekog mladića na kog vrijedi straćiti godinu dana života...