prvo da kazem je ovo odlicna emisija, i svako ko je kritikuje je retard. ovako nesto se nije pojavilo dugo na nasim prostorima. obn je sam koncept emisije dobro uradio. Za jednu malu televiziju kao oni kazu....... odlicno snimljeno, ozvuceno, manekenke u prvom redu igraju na svirci (a nisu narodnjaci

)....., jednostavno ljudi hoce da prikazu kako treba da izgleda dobra svirka, i dobar provaod na svirci. tako da mladi narastaji osim gumilu smeca koje gledaju na tv-u, imaju priliku videti nesto drugo, drugacije....... Naravno i da cuju dobre muzike, i kvalitetnih bendova!
Dakle POEN ZA OBN!
Drugo, ne postoji ni jedan muzicki pravac, ponavljam "NI JEDAN" muzicki pravac, koji je lagan za sviranje......... znaci one price, kupio si gitaru, skinuo par pesama na tablaturama (guitar pro5 verovatno), i onda kao pricas ovo je lako...... svaki muzicar koji se bavi dugo muzikom i koji nije ogranicen na jedan pravac, ce potvrditi ovo. ......
trece, sto se tice bedndova, skripta i oni klinci braca kako vec, su najbolji. skripta, najbolje usvirani, najorginalniji, bend sa stavom, stilom, iskusni muzicari......
cetvrto...... sto se tice klinaca......hmmm, obicno sam jako skeptican prema ovako mladim (osnovna skola) bendovima, jer se njima obicno na ovim prostorima daje velika prednost pa makar priblizno dobro svirali. e pa u ovom slucaju sam se jebeno prevario, PRIZNAJEM! klinci brate prze haos! znaci od svih tu oni su bend koji moze sutra da udje u studio i da snimi sve iz prve! Gitarista ima svoj izgradjeni stil sviranja, ima odlican, pravi ritam ima u ruci....... mali basista prstima ubi na onom 5zicanom basu koliko se secam . A bubnjar, znaci klinac je cudo! vec u svojim godinama ima cvrst, i ravnomerno jak udarac, sto mnogo bolji i iskusniji bubnjari i dan danas nemaju. on je najvece otkrice u emisiji. samo da nastavi da vezba, i da ga slava i pubertet ne udare u glavu

koliko vidim ostali su samo jos sabatka i NM, takodje odlicni bendovi, ali ja volim orginalnost, i neki svoj pecat. Znaci volim bend u celini, u to racunam i tehniku sviranja, i scenski nastup, orginalnost itd. Ova dva benda po meni nemaju neku orginalnost, a sto se tice scenskog nastupa.... ne podnosim kad neko iskopira, i to ne malo, nego skroz (pokrete i sve sto ide uz to...) nastupe, legendarnih ("popularnih") bendova, poput G'n'R, metallike, maidena itd.....
Naravno da moras imati uzore, ali ne treba preterivati........, nama ne trebaju novi gansi, doorsi ili slicno, treba nam "NOV" dobar band!
Ovo je neko moje misljenje o bendovima, jbg nekom se svidja, nekom ne, ovoje forum tako da svako ima pravo da iznase svoje stavove.
Sve u svemu, moje generalno misljenje je da su ovi bendovi odlicni i da svakog ceka lepa i dobra buducnost, ali to naravno zavisi od njih! Ja im zelim puno srece, a nadam se da se obn-nu isplatio ovaj proekat i da ce biti jos mnogo serijala.
Pozz, i ziveli!