banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Maj 2025, 23:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 51 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Maj 2009, 12:33 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 22 Maj 2009, 10:26
nasmjeshiti luzer je napisao:
Aha. A jos kad malo ostare... pa pocnu dobijati crne rupe(bad sektore na HDD-u)...Pa kad si za kompom, k'o da se trijezan druzis s p'janim covom, stalno se pitas: ''Sto mi je sve ovo trbalo?'' :) .

bojim se da se nisamo baš najbolje razumjeli... :D mozhda grijeshim... al imaju jednu prednost u odnosu na ono na šta sam mislio : Start-Accessories-System Tools- Disk Defragmenter i presložiš
I shto je najbitnije nikad ne mogu da postanu Crni Bombarder!

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2009, 13:19 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2008, 01:08
sve_ce_se_doznati! je napisao:
nasmjeshiti luzer je napisao:
Aha. A jos kad malo ostare... pa pocnu dobijati crne rupe(bad sektore na HDD-u)...Pa kad si za kompom, k'o da se trijezan druzis s p'janim covom, stalno se pitas: ''Sto mi je sve ovo trbalo?'' :) .

bojim se da se nisamo baš najbolje razumjeli... :D mozhda grijeshim... al imaju jednu prednost u odnosu na ono na šta sam mislio : Start-Accessories-System Tools- Disk Defragmenter i presložiš
I shto je najbitnije nikad ne mogu da postanu Crni Bombarder!

Steta... Ovdje bas treba jedan Crni, makar bio digitala.

(Evo necemo vise spamovati, nemojte nas brisati...)Odo'.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2009, 16:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Feb 2008, 00:01
ajkula je napisao:
Vjeverice slatka radoznala :roll: skolovan sam muzicar :wink:
I da me ne bi prozivala kao sto imas obicaj.. sledece tri sed me nece biti na netu.. tako da, svaku daljnju raspravu mozemo ostaviti za period iza toga. A mozda se vidimo na kojoj svirci :D

Ziv'li 8)

izvini ajkula, ali ja sam sasvim lepo i normalno postavila pitanje! a ti ocigledno imas problem sa stavom. ja te ni u jednom trenutku nisam prozivala, samo sam pitala. da te prozivam, nemam razloga i ne znam otkud ti ta ideja. a i inace ne prozivam ljude, osim ako me oni ne izazovu.

i da.... hvala na odgovoru! ako nije previse, jako me zanima, studiras ilisi studirala neki solisticki odsek ili opsti, tj, teoretski odsek?

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2009, 17:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Evo i zene pocele mjeriti kojoj je duzi (naziv titule) :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2009, 15:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
Warrior of the Light je napisao:
Kažu ovi moji, što volontiraju za rafting prvenstvo, da će 24-og maja u Krupi na Vrbasu biti "velika žurka", valjda povodom završetka prvenstva. Detalje ne znam ali ću se raspitati.

Ovako, u Krupi na Vrbasu će se večeras održati završnica prvenstva, dodjela medalja itd, dakle ne 24. već 23. maja, a nakon toga će biti "žurka", s tim da nisam uspio saznati da li su u pitanju svirke ili party ili nešto treće. Busevi idu iz grada na svakih 20 minuta, počevši od 16.30 i prevoz je besplatan. Ne znam odakle kreću, trebali su ispred pošte ali je ta ulica blokirana valjda zbog onog pederskog doručka, pa pretpostavljam da kreću sa stare autobuske. To je sve što znam, ako neko zna detaljnije neka piše :)

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2009, 16:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
Kažu ovi moji, što volontiraju za rafting prvenstvo, da će 24-og maja u Krupi na Vrbasu biti "velika žurka", valjda povodom završetka prvenstva. Detalje ne znam ali ću se raspitati.

Ovako, u Krupi na Vrbasu će se večeras održati završnica prvenstva, dodjela medalja itd, dakle ne 24. već 23. maja, a nakon toga će biti "žurka", s tim da nisam uspio saznati da li su u pitanju svirke ili party ili nešto treće. Busevi idu iz grada na svakih 20 minuta, počevši od 16.30 i prevoz je besplatan. Ne znam odakle kreću, trebali su ispred pošte ali je ta ulica blokirana valjda zbog onog pederskog doručka, pa pretpostavljam da kreću sa stare autobuske. To je sve što znam, ako neko zna detaljnije neka piše :)

to kao da je drzavna TOP SECRET ko ce biti na tom partiju, cak momak koji radi ozvucenje se pravio da ne zna il nije htio reci pa sta je koji k u pitanju???

ugl cini mi se da ga zatvaraju 3 dana ljudi nemaju pojma sta se desava komplikuju, pa necu ici mislim...ccc JAGODEEE

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2009, 09:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2007, 11:08
pamella_morrison je napisao:

to kao da je drzavna TOP SECRET ko ce biti na tom partiju, cak momak koji radi ozvucenje se pravio da ne zna il nije htio reci pa sta je koji k u pitanju???

ugl cini mi se da ga zatvaraju 3 dana ljudi nemaju pojma sta se desava komplikuju, pa necu ici mislim...ccc JAGODEEE

Momak koji je radio ozvučenje je od 4 popodne do ponoći ko budala sjedio na livadi i čekao da neko od organizatora dođe i iznese koncept Zatvaranja Svjetskog Prvenstva. Tek nekih sat vremena prije početka ceremonije je saopšteno da će nastupiti samo jedan DJ. I to je to. Sticajem okolnosti, najavljena žurka je dvadesetak minuta poslije početka i završena!

Slika

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2009, 15:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
jednom rijecju krah. kako su to mogli dozvoliti???

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2009, 22:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

znaci, nisam nista propustila?
uh...drago mi je! :D posto sam se bas isfurala sto nisam mogla biti tu!

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2009, 01:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
Da, dobro je što ne odoh... a baš sam imao osjećaj da ću propustiti nešto dobro :confused2:

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2009, 12:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Da, dobro je što ne odoh... a baš sam imao osjećaj da ću propustiti nešto dobro :confused2:

takodje! :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 51 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]