COUNTDOWN 2009 - Дочек Нове године: JUNIOR JACK & KID CREME, TOM NOVY, SEAMUS HAJI
Дочек Нове године по први у Београдској арени, под називом COUNTDOWN 2009. Од 9 увече 31.12. па до 6 ујутру 01.01. наступиће највећа имена светске ДЈ сцене: JUNIOR JACK & KID CREME, TOM NOVY, SEAMUS HAJI!
Junior Jack (Џуниор Џек) је познати италијанско-белгијски DJ који у својој дискографији има пет албума и низ синглова, међу којима су хитови: "Stupidisco", "Thrill Me", "Make Luv", "E Samba" и многи други. Ремикс хита "Stupidisco" - "Dare Me" заузео је 20. место Британске листе синглова, а радио је и ремиксе за бројне популарне извођаче, као што су: Whitney Houston, Moby, Bob Sinclar,... Наступа увек уз подршку DJ-a Kid Creme-a (Кид Крим).
Tom Novy (Том Нови) је DJ и продуцент који долази из Немачке. Аутор је неколико клупских хитова: "Take me", "Now or Never", "Without Your Love", "Your Body" са којим је доспео на 10. место Британске листе синглова. Његов сингл "Pumpin" достигао је 19. место Британске листе 2000. године, а исте године Том Нови је постао први немачки извођач који је уврштен у годишњу компилацију "Ministry of Sound Annual". Сингл "Take It", на коме пева Lima, представља најпопуларнију Dance песму која је емитована на радио-станицама у Немачкој. Том Нови радио је ремиксе и продуцирао музику за уметнике међу којима су: Backstreet Boys, Jimmy Sommerville, Snap, Ludacris, Sonique.
Seamus Haji (Шејмус Хаџи) је ново име светске клупске сцене, и постаје све популарнији. Наступао је у бројним познатим клубовима, међу којима је широј публици најпознатији "Pacha" на Ибици. Хитом "Last Night A DJ Saved My Life" постао је први Dj који је употребио вокал у новом електро-хаус стилу. Та нумера постала је велики клупски хит. Организатор: Арена Београд у сарадњи са компанијом HMK
|